סתם לעצבן אתכם

bil13

New member
הלוווווווווו ,אולי הוא נכה../images/Emo31.gifלמה ז

ה בכלל מפתיע אותכם???????????ככה זה עובד אצלנו מה שמותר להם אסור לאחרים

Hieronymus

New member
מה שמעצבן

זה לא שהוא חנה - לזה אני כבר רגיל, אלא שחנה בצמוד אליי ( המקום הרק שלידו - משם יצאתי ) כך שבקושי גם נדחקתי לאוטו שלי.

Hieronymus

New member
בעייתי

1. הבחור גדול מדי בשבילי. 2. היו מענישים אותי על השמדת רכוש ציבורי.

moti portal

New member
../images/Emo13.gifHieronymus הנכבד../images/Emo13.gif

ערב טוב הבחור שחנה לידך הוא נכה......... זה שהוא חנה לידך בצמוד זו לא הבעיה שלו אלא בעייתם של המסמנים שרצו לחסוך מקום ולא השאירו מרחב לגדולי מימדים (שמנים וכו'....) ורק בגלל שזו מכונית מישטרה לכולם ממש מעצבן. אם היה נכה אחר שלא שוטר אלה עובד הייטק אז זה היה בסדר..... נכון? אני ממש מתפלא איזו הבחנה לא אובייקטיבית יש לכולנו........... קודם כל וראשית כל הוא בחזקת אשם בגלל אופי עבודתו........לא נאה ולא יאה לאף אחד מאיתנו. אם היו גונבים את מכוניתך בטח הייתה שמח שהבחור ימצא את הגנב נכון? ותחשבו על זה
מוטי עכו

kdwolf

New member
מוטי

כפי שכתבתי - ראיתי את הבחור... והאמת שאני מקנא בו - הייתי רוצה להיות נכה כמוהו: ללכת זקוף וישר - את הצליעה שלי רואים מקילומטר...
אגב - לעניין הי-טק: מותר להוציא תו נכה לרכב עבודה. אני משאר שניתן להוציא תו נכה גם לניידת משטרה

moti portal

New member
../images/Emo13.gifkdwolf חביבי../images/Emo13.gif

לא חביבי ממש לא...... לך הלא לא משנה אם הבחור זקוף או לא. לך מפריע העובדה שזו מכונית מישטרה...... אני לא באמת יודע איזו נכות יש לך ואני לא שופט את אף אחד לפני שאני באמת יודע עובדות. ונגיד שהייתה מכונית אחרת שחנתה לצד המכונית שלך והיה קשה לך להכנס למכונית שלך הייתה גם מצלם אותה? והכוונה לרכב נכים. כל העינן שהעלת שזו ניידת, חשוב לך הקנקן ולא מה שבתוכו. אני מציע לך לחפש את הטוב שבאדם לא את רע. וכאן מתחילה שינאת חינם. מוטי עכו

Hieronymus

New member
אם אתה בקטע של

להרגיז - אז בסדר - הצלחת. אם לאו - אני חוזר שנית: אין אדם נכה קשה ככל שיהיה יוכל להחנות את רכבו בחניית נכה, אלא אם ברשותו תו נכה כדין וכדעת. לצורך כך אישר המחוקק לכל החפץ בכך להוציא תו נכה לשני רכבים לנכה אחד, כולל רכבי העבודה, אם כי בצירוף מכתב מהמעסיק. אי לכך, העמדת ניידת משטרה או כל רכב אחר ללא תו במקום חניה המסומן היטב לנכים הינה עבירת תנועה. יתרה מזו, חניית הרכב כפי שצולם אינה תואמת חניית נכה מאחר ונכה גפיים תחתונות לא יוכל להשתחל בפתח הצר שבין שני הרכבים, אלא אם הוא נכה בראש שזה משהו אחר. לעניין הנכות שלי - סה"כ קטוע מתחת לברך, קטיעה קצרה ומגעילה דיה...

למעלה