סתם ליידע כללי

סתם ליידע כללי

אורנג' הפסיקה לצמיתות שיווק של מוטורולעעעעע בחברה. מה הסיבה אני באמת שלא יודע.. אבל אני אומר... מ-צ-ו-י-ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מוטורלעעעע זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאא !!
עכשיו... מה שלומכם??

21דניאל21

New member
זה באמת מעולה!

היו להם בכלל מכשירים שלהם?! חחח פוצי? מה את ואליהו ניסיתם לעשות?

וואלה עמוס הן בעבודה והן בחיים בכלל...

אין רגע לנשום ואין רגע מנוחה. אני רוצה חופש מהעולם הזה כבר

חפוצית

New member
אין בעיה,

אני יכולה לארגן לך טיסה ישירה לעולם הבא, מעוניין? ;)

21דניאל21

New member
לא שווה...

שמעתי שבישיבה של מטה יש מסיבות, שתיה, בנות... מה יש בישיבה של מעלה? הא? חחח

אליהו88

New member
ברוך השב :)

זה מאוד ישן הקטע של אורנג ומוטורולע. אם אתה זוכר. כשהניק ``ה י י מ י ש ע ר`` כתב כאן (יכול להיות שאתה כתבת את זה?) שאורנג מוציאים מכשיר ספיריט כשר. הגבתי מיד שזה לא יכול להיות. והסיבה לדעתי- שמעתי פעם שהיה איזה הדלפה בין העובדים של אורנג או מוטורולע על המחיר שבו אורנג קונים את המכשירים ממוטורולע ולכן אורנג הפסיקו לקנות מהם מכשירים. בזמנו- כתבו פה שזה לא נכון לגבי הספיריט... בכולופן, אני עדיין אוחז בדעה שזה בגלל אותה הדלפה... ויש לציין שזה גורם רק טוב /tapuzforum/images/emo13.gif אגב, מאוד יפה לאורנג` שהם מתקדמים עכשיו עם מכשירים...

כאן יש מיליון מכשירים חדשים ומגניבים שמביאים

אבל לעיתים זה יכול גם לעצבן.. שבוע שעבר דיברתי עם לקוח ששידרג ל W880I ואז יצא פתאום ה C902 והוא מה זה התרגז... כי הוא רצה את ה C902 ופתאום יצא ה G900 אז הוא רצה את ה G900 , ואז בא לו מיסטר E71 , והאדון שלנו רצה גם אותו.. בקיצור... הביאו לו שתי אצבעות והוא רצה את כל הגוף
וככה זה בעולם הסלולר... אתה קונה מכשיר חדש, ותוך שבוע הוא הופך לישן כי יש כבר הרבה מתקדמים וטובים אחריו יצאו. ורק אני עוד נמצא עם 6280 חמוד ונחמד שממש טוב לי איתו וקשה לי להיפרד ממנו

למעלה