סתם, להרגיש רע

סתם, להרגיש רע ../images/Emo10.gif

דיברנו בעבר על הקשר החזק שיש בין הגוף לנפש, ואני עכשיו כל כך מרגישה את הקשר הזה: בשבועיים האחרונים הייתי חולה, סוג של הצטננות משולבת עם הרגשה רעה של אהבה שהכזיבה. ובימים האחרונים פשוט לא מצליחה לישון, מלאת נדודי שינה, מלאת מחשבות שלא מוכנות להיפסק, ובהתאם לכך הגוף שלי כואב- הראש, הבטן, הגב- מה שתרצו- כואב... כנראה שכשאתה מרגיש רע, כך גם הגוף שלך מגיב בהתאם... אני לא יודעת מה קורה לי: לאחרונה בגלל הלימודים ובגלל כל מה שקרה עם הבחור ההוא אני מרחיקה את כולם מעליי: מתרחקת מחברים, מסתגרת בבית ולומדת או רק הולכת ללימודים, לא מגיבה לאנשים, לא חברותית... סתם מרגישה רע ונשבר לי מזה

BellA עלמה

New member
קחי את זה באיזי

לחץ בלימודים והחיים בכלל עושים לא טוב. תנסי קצת להשתחרר מזה בין אם זה לצאת קצת לנשום או לעשות דברים שכייף לך.

מנסה...

הנה הסופשבוע ואיך ביליתי אותו
בייביסיטר אתמול בלילה, בייביסיטר היום בלילה ואולי עוד מעט אני איפגש לכמה זמן עם חברה. הא, ובייביסיטר בעיקר למדתי, ובכלל כל הזמן לומדת, לומדת ולומדת- אין ממש ברירה ואין חשק לעשות משהו אחר- מה הטעם...

אופ 1

New member
נסיכונת,אין דבר כזה סתם ../images/Emo9.gif

יש סיבה לכך שאת מרגישה רע.אני לא מכירה את הסיפור עם הבחור אבל אני מאמינה שזה לא יצא ואת דיי התאכזבת מזה.את צריכה סבלנות והכול יעבור.גם התחושה הזו.אולי תנסי לקבוע היום עם חברה או ידיד? או פשוט לנסות לעשות משהו אחד שאת יודעת שיעשה לך טוב? מה את אומרת?

נפגשת עם חברה עוד מעט...

קצת כועסת על עצמי שהסכמתי לבייביסיטר גם היום- ממש לא מתחשק לי, ממש מתאים לי ללכת לאיזה פאב נחמד ולשתות קצת, לא עד מאוחר ולא כדי להשתכר, אלא סתם להירגע קצת, לעשות משהו שונה...

לירננה

New member
כתבת למעלה שאת מתרחקת

מסתגרת והנה דוקא אני רואה שיש לך רצון לצאת ולבלות, רק שהיום זה לא יצא כי את מחוייבת למשהו אחר. אז שימי
לזה יש בך איזשהו חוסר תקשורת מסויים לאחרונה, אבל גם כן רצן לתקשורת או לבילוי. אז אולי את פשוט בתוך תהליך של התגברות על ההרגשה ההיא והפגיעה ההיא מהבחור. ואני מאמינה בך שאת תתגברי ותמשיכי הלאה, למרות הכאב. כי כך אני רואה אותך בזמן שאני מכירה אותך מפה. את יודעת לקום ולהמשיך הלאה.
ונשיקות מתוקה

תודה ../images/Emo24.gif

היה מאוד רצון לצאת ולבלות, אבל איכשהו תמיד גם אם אין מחויבות לבייביסיטר, אז אני נתקעת בבית, ופתאום החשק יורד, והעייפות משתלטת.

תקופה, ברור שתקופה...

אבל זה לא ממש עוזר שזאת רק תקופה וזה יעבור- זה עדיין משפיע לצערי

ברור שזה משפיע

וברור שזה להרגיש ח** אני תמיד מנסה להבין את העצה הזו - לקבל את התקופה בה אתה נמצא. לא להילחם בה. מצד אחד, יש משהו ממש נכון בזה - כי אי אפשר לזנק מעל הפופיק. אפשר פה ושם, אבל לא לגמרי (אלא אם כן משהו דראסטי קורה. אוחח, כמה החלטית התשובה שלי היום). מצד שני, אם לא נלחמים, אז באמת נשארים באותו מצב? גם לא בטוח. אולי מכיוון אחר - אולי מכל תקופה שעוברים, יש משהו ללמוד. יש משהו לקחת הלאה...מה דעתך?

thankful

New member
מן הסתם (או - מן השטן ...)

מחשבות רעות LEAD TO תגובות של הגוף ... דיברנו על זה בהרצאה של המרצה ההוא במתחם של מכון-הכושר , שמחשבות ---- גורמות למחלות לב ומחלות בכלל ...

שולחת לך סלסלה של לבבות

ובאה להיות ליידך לעודד אותך כמו שאני יודעת אז האהבה חמקמקה לא תמיד מעניקה לנו את המיטה שצריכים יקירה שלי גם כורה הפחם כורה טונה פחם כדי להגיע ליהלום בדרך הוא נשרט ומתלכלך אבל שהוא מוצא את היהלום לבו מתמלא אושר אז אאחל לך שהטונה שלך תקטן ושהאהבה תבוא לבקר אותך הנה אני כבר פה ליידך לעטוף אותך ב
ענקי כמו שאני יודעת

mentorit

New member
אם את ממש לא מצליחה להרדם

קחי כמה טיפות של "רסקיו" ייתכן וגם שינה לא טובה מחלישה אותך ומרחיקה ממך אנרגיות- ואנחנו כ"כ צריכים אנרגיות כדי להתמודד על החיים! לא בושה לקחת רסקיו- זו תמצית טבעית שרק קצת מרגיעה ולא מסכנת או מרדימה. בכל מקרה גם להסתגר זה לא טוב אבל כדי לראות חברים צריך אנרגיה- כוח. תאכלי טוב, אוכל טעים, תעשי ספורט ( אם את עושה) ותשני טוב בלילה. תסתכלי על זה כתקופת ההתחסנות שלך. יהיה בסדר מבטיחה!

יש לי הערה קטנטנה

רסקיו מיועדת אך ורק למצבי חירום , מחוסר ידע הפכו אותו לרגיעון הומופטי הוא מונע עליות חום ופרקוסים בחום אצל ילדים ,ומיועד לטראומות נפשיות למצב של חוסר שקט נפשי הכין ד"ר באך תמציות עדינות מיוחדות לבעיות השונות ואת התמצית חירום להשאיר למצבי חירום חושבת שהאוליב יתאים יותר תשאלי בחנות טבע יש פתרון טוב לרגיעה אני הייתי חושבת יותר על הפסיפלורה היא יעילה יותר להרגעת הנפש ניתן למצוא אותה אפילו בחליטות צמחים של ויסוצקי (הילולי פירות) אמי התמכרה לתה הזה הוא מרגיע אותה מאד

mentorit

New member
לא ידעתי על כך.

הכרתי את זה בתקופת ההריון וההנקה...ודווקא לא המליצו לתת הרבה לילדים. מה זה אוליב?

הטיפות של האוליב מיועדות להרגעה

יש טיפול לכל מצב נפשי וזה טיפות שנלקחו מהפרחים בשיא הפריחה נמהלות המופטית עם אלכוהול , תשמעי זה עובד נהדר ד"ר באך היה בוטנאי והתאים פרחים לכל מצב נפשי בגלל שזה חומר מהול לא עובר פירוק בכבד אלא נטמע בגוף מהר השינוי נהדר ויעיל מאד.

הטיפות הם ע"פ משקל הגוף

לכן צריך הסברים ממטפל הומופטי או נרופט הוא כבר יתאים את הטיפות לאדם

משהו קטן לכולם מה- ../images/Emo23.gif

רציתי לפתוח ב
לכולכם על התגובות הנפלאות, על האיכפתיות- הזכרתם לי שיש אנשים שאיכפת להם ממני באמת ואלה אתם, רק פה אני מרשה לעצמי באמת ובתמים להיפתח, לגלות הכל, את כל מה שמרגישה ויודעת שלא ישפטו אותי, אלא יעזרו. בגלל זה כל כך אוהבת את הפורום הזה ושמחה שאני אחת המנהלות פה
המצב רוח בהחלט השתפר, בעקבות סיום הספר הזה שקניתי "למה גברים אוהבים ביצ'יות"- ספר שנתן לי המון תובנות ועצות איך להתנהג בקשר, זה לא להיות מנייאקית, אלא לדעת להיות בגישה הנכונה עבורי. אז עידן חדש נכנס, פרק חדש בחיים שלי שבו אני לא נותנת לאף בחור, ובמיוחד לא לכזה שהייתי איתו רק שבועיים, לפגוע לי בחיים. הא... והלילה בפעם הראשונה ישנתי לילה שלם, כנראה בעקבות התובנות וההחלטה הזאת... יום נפלא והמון תודה

למעלה