סתם להוציא מהלב

סתם להוציא מהלב

היום שנה ליום הארור בחיי שבו חוויתי לידה שקטה וארורה שנה מהיום שבו ילדתי את עצמי מחדש, אחריי האובדן הקשה שלי גילתי דברים שלא ידעתי על עצמי שנה מהיום אני אדם חדש לגמרי אני אמא לתינוק מדהים ומקסים (ביום שישי הוא יהיה בן חודש בדיוק) אבל אני כואבת בלב את האובדן שלי אני מאושרת אבל אני עצובה כואבת לי הבטן מאתמול בלילה ואני לא מפסיקה לבכות אתמול אח שלי חגג יום הולדת 39 ואמא שלי אמרה לו בשעה שתיים שיש לה צירים כשהיא התקשרה לאחל לו יום הולדת שמח איך את זוכרת הוא שאל אותה ואני שאלתי אותו איך אפשר לשכוח ?? זה משהו שהגברים לצערי הרב לעולם לא יבינו זה לא משהו שיוצא לנצח מהראש מהאוזן מהלב ובעיקר מהבטן אני לא מתלוננת אני מאושרת אבל אני כואבת בעיקר כואבת....

meytall0

New member
העצב שמתערבב עם השמחה..

זוהי בעצם המהות של הורות לאחר אובדן. ה"יש"
מדגיש את מה שחסר- ואצלך הכל ביחד מתערבב, כי עדיין לא הספקת לעכל את האובדן וכבר היית בהריון והספקת ללדת ב"ה. שנה זה בכלל לא הרבה זמן. עומר שלמה הגיע אלייך בדיוק בזמן כדי לנחם, ולמלא את החור העצום בלב- ועדיין החור קיים. ככל שהזמן יעבור החור יקטן, ויהפוך לצלקת שכואבת בעיקר בתאריכים/אירועים/מקומות מסויימים- ולומדים לחיות עם הכאב- מבלי להרגיש אשמה שאת צריכה להיות מאושרת. זה לא סותר אחד את השני. אני כואבת איתך את אובדנך, ושמחה איתך בשמחתך על לידת עומר שלמה. מאחלת לך שלווה ורק טוב, מיטל (אגב, אנחנו שכנות, אשמח להיפגש כשתהיי באשדוד
)

תודה על תמיכה

אני אשמח לפגוש אותך דיי חסרה לי חברה באזור... אני ניידת עם רכב מתי שתוכלי אשמח אגב אם אפשר יש לך המלצה על טיפת חלב באזור? הייתי איתו בטיפת חלב באשדוד ולא התחברתי למקום אנחנו חברים בקופת חולים מכבי תודה !

למעלה