סתם לדעת

Roncha87

New member
סתם לדעת../images/Emo26.gif

בפרק My unicorn 411- יש את פרנקלין- הלברטורן שאליוט מבקשת ממנו דברים ומנסה לפתות אותו- [Franklyn, if you analyze this urine sample right now, then maybe I'll have sex with you, but probably not] עכשיו תהיתי לעצמי- פרנקלין זה לא אותו שחקן שמשחק את הירו בגיבורים?. מישהו זוכר? מעניין אותי.

Ch3nf3l

New member
Heroes ../images/Emo31.gif

זאת בערך הסדרה הכי גרועה שמשודרת. באמת. קלישאתית ומטומטמת כל-כך.. :( מה כולם מוצאים בה?

Ch3nf3l

New member
כי כל השאר עוורים

ולא קולטים שבסדרה יש את הכתיבה הכי גרועה וקלישאתית בעולם. אה, והשחקנים מעצבנים. (חוץ מהירו, אני מסכים, הוא הצחיק אותי.) אולי היא לא גרועה יותר מדי, אבל זה ההייפ סביבה הוא שמעצבן אותי. תפסיקו! תסתכלו עם עיניים ביקורתיות לשם שינוי!!!! "האם אתה חושב שנועדת לעשות משהו אקסטראורדינרי?" אבוי לי.

Ch3nf3l

New member
לא,

הסדרה באמת כתובה בצורה קלישאתית. זה לא משהו כמו כשרון משחק שאפשר לתת מיליון ביקורות עליו.

Roncha87

New member
בסדר, אבל זה עדיין לא אומר שכולם עיוורים

אני למשל אוהבת קלישאות, מה לעשות יש מקומות שלדעתי זה מתאים ולאו דוקא מזעזע, אני לא אומרת שקלישאה בכל מקום זה טוב אבל בגיבורים זה מגניב דוקא, אני חושבת לפחות. דעתך היא דעתך ואני מכבדת אותה, זכותך.

jess r

New member
דווקא כן

גם על קלישאתיות הכתיבה של הסידרה אפשר להתווכח (אני, אגב, בהחלט מוצאת אותה מטופשת מעט, אם כי מאגניבה מאוד. ואני בספק שמישהו חושב שהיא מאוד חכמה או או משהו. היא פשוט נורא כיפית).

Angelus

New member
דווקא הבנתי שהסדרה טובה -

ואני די מתכנן לצפות בה כשתסתיים העונה. מה עם באפי?

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

הבנאדם הזה מצחיק אותי. בייחוד שהוא שר בפרק..

למעלה