סתם כמה...

faland

New member
סתם כמה...

אנגלי, צרפתי וישראלי מתירסקים על אי בודד שורץ קניבלים. הקניבלים אומרים שהם נותנים לכל אחד בקשה אחרונה ואז אוכלים אותם. האנגלי מבקש ליידי ללילה וארוחה של דגים וצ'יפס. הקניבלים נותנים לו, הוא מבלה לילה עם הליידי אוכל את האוכל והם זורקים אותו לסיר. אז הם שואלים את הצרפתי מה הוא רוצה והוא אומר שהוא רוצה הרבה יין וארוחת צדפות. הם נותנים לו הוא משתכר ואוכל והם שמים אותו בסיר עם האנגלי. אז הם שואלים את הישראלי מה הוא רוצה והוא עונה שהוא רוצה שיתנו לו בעיטה חזקה בתחת. הקניבל הראשי אמר "אתה יודע שזו הבקשה האחרונה שלך? אחריי זה אנחנו אוכלים אותך" הישראלי ענה שהוא יודע. הקניבל הכניס לו בעיטה חזקה בתחת הישראלי עשה 3 סךטות באויר שלף עוזי וירה בכל הקניבלים. אז כשהוא חילץ את האנגלי והצרפתי הם שאלו אותו למה הוא לא ירה בהם קודם. הוא ענה "שלא תאמרו אחריי זה שהישראלים מפעילים אלימות ללא סיבה"

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פשוט גאוני
בדיחת השנה

faland

New member
עוד אחת...

3 נשים משוחחות על הבעלים השיכורים שלהן... אישה א' "אני לא יכולה יוצתר בעלי כל הזמן שותה ומגיע שיכור הבייתה ושם שותה עוד!!!" אישה ב' אומרת" גם לי הייתה אותה הבעיה. עד ליום שבו שמתי חתול מת בתוך הוודקה של בעלי... הוא ניגעל ולא נגע בוודקה עד היום!!" אז אישה א' הבטיחה לנסות... לאחר שבוע הן שוב ניפגשו אישה ב' אומרת "נו אז איך?" אישה א' "נו אז שמתי לו חתול מת והלכתי לעבודה... כשחזרתי מצאתי אותו רוכן על דלי סוחט את החתול ואומר ' נו חתלתולה נו מתוקה תני לי עוד טיפה'"...

מה לא מובן פה?

אולי את הבדיחה המקורית תבין- העולם מתחלק ל3 סוגים של אנשים- אלה שיודעים לספור ואלה שלא... במחשבה שנייה אולי הייתי צריכה לכתוב את זה ככה: העולם מתחלק ל3 סוגים של אנשים- אלה שיודעים לספור וfaland

I am a freak

New member
זה לא באמת ברור

אני כמעט בטוח שהיא בחורה. בכלל שלא פעם קראתי את ההודעות שלה- והיא פונה לעצמה בלשון נקבה. הפריק.

אני בת...

זהנ בעקרון ניק שלי ושל ידיד שלי... אבל מאז שהוא בצבא נעלמו עקבותיו... אז עכשיו זו רק אני

Moralida

New member
הנה עוד אחד

בטח חרוש, אבל יאללה ערבי ויהודי מטיילים בג'ונגל. פתאום תופסים אותם שבט קניבלים, ומתכנן לאכול אותם. היהודי אומר "לא לא, אני רוצה לדבר עם ראש השבט". לקחו אותו לראש השבט, היהודי אומר לו "יש איזה מצב אנחנו עושים משהו ואתה משחרר אותנו?", ראש השבט אומר "טוב לכו ליער תביאו 100 מאיזה פרי או ירק שאתם אוהבים, ותחזרו". היהודי חזר, הביא איתו 100 זיתים. ראש השבט אמר לו "טוב עכשיו אתה מתכופף, אני מכניס לך ת'זיתים אחד אחד לתחת אתה לא מוציא הגה. אם אתה לא מוציא הגה אני משחרר אותך". היהודי מסכים. ראש השבט משתעשע עם עצמו, יש זיתים גדולים בינוניים קטנים מתחיל עם הקטנים. מכניס לו ת'ראשון... ת'שני.. ת'שלישי... היהודי סבבה עם זה. ההוא ממשיך, מגיע ל-70 זיתים... 80 זיתים.. 90 זיתים היהודי כבר מוציא ת'חרצנים מהפה... 95 זיתים, הגיע ל-99 זיתים פתאום היהודי מתחיל להשפך מצחוק נקרע מצחוק על הרצפה. ראש השבט אומר לו "מה אתה דפוק עכשיו שני אלה יאכלו אותך!!", אז היהודי אומר לו "מה אני יכול לעשות, ראיתי את הערבי מגיע עם אבטיחים".

1RosS1

New member
חחח שמעתי את אותה בדיחה רק...

רק עם אננסים במקום אבטיחים בסוף... ככה נראה לי יותר נחמד...

למעלה