... חחחחח צריך להקים אגודה למען אגודות.
A angela12 New member 5/6/05 #29 אין על שלי אני שמה את העכבר למעלה,פתאום סתם בלי קשר הוא יורד למטה ולוחץ על משהו. והכי גרוע זה בתפוז, כל הזמן הוא לוחץ לי על כרטיסים אישיים של אנשים. וואלה נראה לי יש לו חיים משלו או משהו
אין על שלי אני שמה את העכבר למעלה,פתאום סתם בלי קשר הוא יורד למטה ולוחץ על משהו. והכי גרוע זה בתפוז, כל הזמן הוא לוחץ לי על כרטיסים אישיים של אנשים. וואלה נראה לי יש לו חיים משלו או משהו
M Magi¢ Girl New member 5/6/05 #24 לעזאזל איתו :| אני רוצה לראות "הופעה בישראל של אמינם" זה יעשה אותי הבנאדם הכי מאושר בעולם ואני מקווה שהדיוידי הזה יהיה בתרגום סאמעמק!! קשה להבין את הדיוידים האלה שלו... וכן הסינגל הנוסף קצת מיותר הייתי אומרת אבל נו...
לעזאזל איתו :| אני רוצה לראות "הופעה בישראל של אמינם" זה יעשה אותי הבנאדם הכי מאושר בעולם ואני מקווה שהדיוידי הזה יהיה בתרגום סאמעמק!! קשה להבין את הדיוידים האלה שלו... וכן הסינגל הנוסף קצת מיותר הייתי אומרת אבל נו...
P Pink Angel1 New member 5/6/05 #25 גם אני רוצה הופעה בישראל =( אבל אין מצב =\ ובקשר לתרגום בטוח לא יהיה כי מן הסתם זה לא מהארץ
L LightweightKnight New member 5/6/05 #26 וואלה סחטיין על ההשקעה... חבל שאין 23th September - Tel-Aviv