סתם כמה ידיעות

Pink Angel1

New member
סתם כמה ידיעות

הגיעו התאריכים באירופה לסיבוב הופעות: 1st September - Hamburg 2nd September - Copenhagen 3rd September - Göteborg 5th September - Gelsenkircher 6th September - Amsterdam 7th September - Paris 9th September - Milton Keynes 12th September - Edinburgh 14th September - Manchester 17th September - Dublin חודש עמוס
בחודש אחד כל הארצות האלה?
ב28 ליוני יצא דיוידי של אמינם לייב שיהיו בו גם דר' דריי ודי-12 מקוווה שהדיוידי יגיע לארץ =)
כמו שכבר אמרו ביולי אמינם מוציא סינגל נוסף מהאלבום 'Crazy In Love'. פשוט מיותר לדעתי

bLAck hALo

New member
...

תודה בובה! גם אני חושבת שלהוציא עוד סינגל מיותר הוא מוציא גם בקצב השנה..כנראה הוא באמת רוצה לסיים את זה מהר.

LEnnA no 1

New member
יש מצב

שנוכל ראות את ההופעות? בטלויזיה או משו? אה וביום שישי הקרוב (10.6) יש טקס פרסים (לסרטים נראלי) באחד בצהריים ואמינם יופיע (סתם, אם מישו עדיין לא יודע)

מישהו יודע אם יש גם הופעות באוגוסט

בספרד? לא יכל לדחוס עוד ארץ ולבוא לישראל? =[ הסינגל באמת מיותר.. בכלל כל האלבום הזה מיותר.

בכלל לא בטוח..=/

גם שנה שעברה הייתי אמורה להיות אם את זוכרת.. גמכן עם המשפחה הזאת, אבל יש תכנונים באוויר=] ומה איתך בייב?.? אי מיס יו =/

bLAck hALo

New member
אה...

חחח מקווה שהשנה יצא לך לפועל בובה!! אני..אני.. בואי לצ'אט? <מסרים עדין לא עובדים..ובפורום לא נעים
>

מקווה גם

את.. את.. כדאי לך שהכול בסדר אח שלי רוצה תמחשב.<כן נו הוא חזר חח> כשהוא יעוף אני מקווה להכנס. עד אז.. אי לאב יו

bLAck hALo

New member
../images/Emo25.gif

נסיכתי הכל בסדר :) אוח, הדוב הזה! חחח טוב בייב אז נדברה ואני אותך

יש לך מזל!

איאיאיאי עד אח שלי! ויש זמן עד שיהיה מחצית.. אירלד האלה גמכן

אני סדרתי=]]

ריספקט מדאפאקא לא בדיוק סידרתי די איימתי על מי שפרץ אנחנו במלחמה את לא מביהנ מה קורה פה אנחנו מדברים דרך הדסקטופ חח דפוק גם כן זה אבל הרודתי<קניתי פחע> תוכנה נראה לי שהוא ברח. אבל אח שלי טוב

bLAck hALo

New member
חחחחח

ריספעקט.. :) LOL מדברים בדסקטופ? אני אומרת מי שפרץ מכיר אותך וניסה להתחיל איתך. אח שלך אכן טוב :]

כן בדסקטופ

זה הולך משו כמו תעזוב אותי יחסר חיים מטומטם והוא תסתמי או שאני מוחק לךך עוד תיקייה =/ חח אבל הוא די מוזר הוא מוחק לי תוכנות ישנות ומתקין לי חדשות חח משועמם מטוממטםם אחד שמחק לי תשיריםם =[[[[[[[[[[[[[[[ טוב נגמר מחצית. אח מציק. כבר חוזרת.=]

bLAck hALo

New member
חחחחח

זה בטח איזה בנאדם חסר חיים..נו הטמטום של אנשים..לכי תביני=/ פאק אם השירים שלי ימחקו איכשהו אני מתה :| אבל כל סוף חודש אני צורבת מה שחדש במחשב למקרה שאם באמת ימחק איכשהו לפחות זה יהיה שמור בדיסק. מחכה :)

יאפ.. ממש משועממים כמעט כמוני../images/Emo8.gif

אני כבר מתה=/ למרות שאמרו לי שיש תוכנה שיכוהל להחזיר אותם!! רק שהמשחב שלי לא מצליח להתקין אותה גמכן מעפן

angela12

New member
וואו

אני חווה [מהמילה חווייה לא מהשם] עכשיו הזדהות עמוקה. מוות למחשבים המעפנים בעולם ובארץ. ווואלה, זאת נראית לי סיבה טובה להקים עוד אגודה.

למעלה