סתם ככה
כזה

itstzar

New member
סתם ככה ../images/Emo32.gif כזה

אתמול בשעות הקטנות של הלילה הגעתי לערוץ 30 בלווין, techtv והיה שם איזה קטע, על מכשיר חדש, שנמצא על החזה, לןחצים עליו אומרים עם מי רוצים לדבר ואז מדברים עליו. א זנכון זה היה מלבן ולא משולש, שחור ולא מזהב, תלוי עם חוט ולא לחולצה, מוגבל לבניין ולא כמה אלפי קילומטרים, אבל לנו היה את זה קודם, לא :)

על מה אתה מדבר?

בעצמך אמרת שזה לא משולש ולא מוזהב. ואפילו לא צמוד לחולצה. אז איזה קשר יש לזה למשהו? חוץ מזה, זה פטנט ישן שגם לי היה אותו - יש טלפונים סלולרים שיש להם בזיכרון גם הקלטה קולית של השמות, וכשאתה רוצה להתקשר למישהו אתה פשוט אומר את שמו בקול רם (אחרי שאתה לוחץ על כפתור). זה משמש לדיבורית באוטו.

itstzar

New member
על מה אתה מדבר????

תראה איך אתה אוהב לסלף דברים אז נכון זה לא נראה כמו "קומבץ´" אבל כל העניין שזה תיפקד בדיוק כמו "קומבץ´" ןךא עמו חיוג קולי שמוגבל למשהו כמו 10 מספרים ולקול של מי שהקליט אותו. (ולא זה גם לא כמו השרות של סלקום שאתה לוחץ סולמית ואז בעצם יש לך יותר מ10 מספרים) אני מדבר על מכשיר בגודל קופסת גפרורים, שיש לו מיקרופון, רמקול וחיבור WI-FI אלחוטי למחשב המרכזי שנמצא בבניין בו עובד העובד העונד את התג אז מה אם הוא נראה שונה מה לכות אנחנו רק בתחילת המאה ה21 ולא בסוף המאה ה23 אבל אם אתה נהנ לשלול ולהיות נגד כל דבר, תיהנה לך, מה אני אגיד :)

עד כדי כך הציניות שלי היתה דקה?

כמובן שכתבתי את זה בהומור. חשבתי שזה יהיה ברור מכך שאני לא מכיר בזה כ-COM-BADGE רק בגלל שטויות (צבע...). באמת נראה לך שמישהו שמסוגל לתפעל מחשב ישלול טכנולוגיה בגלל הצבע של הקופסה? נעלבתי. לגבי הקופסה - זיהוי קולי שאינו מוגבל להקלטה של אדם מסויים הוא טכנולוגיה שהיתה בשימוש (גם שלי) לפני כ20 שנה. אני מניח שסלקום התמקדה בטכנולוגיה שכן מבוססת עד קול של אדם אחד מטעמי פשטות (מובנת). אבל עדין לדעתי הטכנולוגיה הזו זהה לחלוטין לקום-בדג´. יש טלפונים סלולרים בגודל דומה לקופסת גפרורים. בעצם, רוב נפח המכשיר הוא הסוללה. פתור את בעית הסוללה ותקבל קום-בדג´ "רגיל". לכל מכשיר סלולרי יש מקרופון ורמקול. כל מכשיר מירס מסוגל להשמיע את השיחה בקול רם ללא הצמדת האפרקסת לאוזן. כמו כן, כל מכשיר סלולרי מתקשר עם המכשירים האחרים ע"י חיבור אלחוטי למערכת מחשב מרכזית (במרכזיה של חברת הסלולר).

itstzar

New member
מסתבר שכן, הצינויות שלך הייתה דקה

עד כדי לא מורגשת וזיהוי קולי קיים כבר הרבה יותר מ20 שנה, אבל אפילו היום יש בו הרבה יותר בעיות וחסרונות מיתרונות , ובגלל זה מתמקדים בזיהוי קולי שמוגבל לאדם אחד ורצוי שיחזור מהקלטה של הקול שלו אבל בו נחזור להתחלה כל הרעיון שבגינו התלהבתי והתחלתי את השירשור הזה בכלל, היה השימוש הזהה לחלוטין לשימוש בקומ-בדג´ בתוך האנטרפרייז למשל, שכמו שרייקר למלש קורא להנדסה והקצין הבכיר ביותר יענה לו (ג´ורדי בד"כ) אותו דבר במכשיר שאני מדבר עליו, ולא כמו בסלולרי ששוב, מוגבל רק לטלפון אליו אתה מתקשר, אז נכון, ברור שאפשר לכתוב יישום שיעשה אותו דבר גם עם הסלולרי הכי פשוט, (בכל זאת זה זה מחשב שמנתב את כל השיחות, אז פשוט משדרגים אותו) כל העניין שהשימוש יותר דומה לקומ-בדג´, וזה גם היה הרעיון שעמד בראש של הממציאים של המכשיר הנ"ל ויוביוב, בלי להעליב, ובלי שום רצון לפגוע, הציניות שלך פשוט לא מורגשת, וזכור לי מקרה דומה שבו ציניותך לא הובנה כראוי ואתה לא הבנת ציניות שהופנתה אליך בחזרה. אז אין צורך להעלב, רק קצת לשים לב לפרטים הקטנים :)

למעלה