סתם ככה לבוקר...

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
סתם ככה לבוקר...

אני לא כ``כ יודעת ילד איך להגיד לך, שהאור זורם מבין אצבעותייך מופלא מדברים, שידייך הם קסם, שהילתך גדולה, שחיבור שני העצמי שלנו גבוהה מכוחי לראות זאת שליבך פתוח כמעיין זורם, שנתינתך גדולה עליי לפעמים, כי אתה רוצה גם כך ממני שאני נתונה במחשבותייך יותר ממה שאני יכולה להאמין, ואתה כלום ילד, לא מודע בכלל, למי ומה שאתה מתוק איך אני אוהבת את התמימות מהולת הטוהר.. את מחשבותייך התבולות כוונות טובות, את עורך הרך, האלוהי הזה, כאלו רק נולדת מחדש, ושהכרנו ילד, את שמחתך אליי, וקבלתך אותי!! שנים מאמי שלא ידעתי גבר כמוך, המון זמן התעסקתי עם ההופוכים ממך איך אני אסביר מתוק שלי, שאתה שונה, איך אני אסביר לך שאתה שייך למקום שלנו, מעין מקום אחר, פלאנטה לא פה, אתה לא מבין כ``כ הרבה דברים מתוק, ובגלל זה חוסר החיבור, מאז שנפגשנו, חזרתי לישון, אחרי המון זמן של סיוטים, ילד שלי, כמה פעמים פגשנו זה את זה בחיים?.....

bluewater

New member
ללילה.....

אני קורא את מה שאת כותבת מרגיש בדיוק מה את חושבת... אני קורא את המילים ומרגיש את העיניים...מרגיש כמה הם חמות ופתאום הם דומעות..מרגיש צמרמורת בלב... מתוקה שלי,את כזאת מקסימה את מראה לי כמה שאת כזאת שונה כי כולם אומרים שהכל אותו דבר אבל את מיוחדת... גרמת לדמעות שלי לרדת... בואי ילדה ואתן לך נשיקה... בואי ילדה ואתן לך ממני באהבה... הניחי את ראשך עליי ותני לליבי לפלס את דרכו ללבך תני לו להרגיש הניחי לו לתת כי הוא רוצה לתת לך ילדה הוא רוצה לתת לך מכל הנשמה... אתמול,כשהיית לבד במיטה רציתי כל כך לתת לך הרגשה שאני איתך מתוקה...אני איתך גם כשאת לבד את יכולה להרגע ממי...את יכולה לישון בשקט כי אני שם למה את מפחדת? המפתח ילדה...המפתח שאותו אני מחפש שנים טמון אצלך בתוכך...מפתח הפלאים תגעי בו ילדה תנסי לסובב כי הלב שלי רוצה כי זה כבר לא יהיה כואב... ילדה שלי...את עורך אני רוצה לענג את גופך אני רוצה לדגדג ובלשון שלך אני רוצה לשחק והלב שלך...את הלב אני רוצה לחבק... דמעות ילדה...דמעות מהולות באושר דמעות מלוחות אבל אם נטעם מהם נראה שהם כאלה מתוקות... שיהיה לך ילדה מקסים ילדה לילה טוב..לילה מלא אהבה שלך צ`וצ`ו...

למעלה