סתם כך האמצא היום FEVER בהנאה וגם לנאוה גם א.פרסלי שר את זה.
מ מטבע הדברים New member 11/12/05 #2 ../images/Emo13.gifאז למה לא לשמוע את אלביס?../images/Emo45.gif.. fever
מ מטבע הדברים New member 11/12/05 #3 לכל "האלביסיות" הנה אתר משגע../images/Emo23.gif והוא גם רוקד שם... blue suede shoes אלביס פרסלי הגדול..
לכל "האלביסיות" הנה אתר משגע../images/Emo23.gif והוא גם רוקד שם... blue suede shoes אלביס פרסלי הגדול..
מ מטבע הדברים New member 11/12/05 #6 dont look so sad i know its over dont look so sad i know its over מקווה שנהניתם מהשירים של אלביס את שאר השירים תמצאו באתר..
dont look so sad i know its over dont look so sad i know its over מקווה שנהניתם מהשירים של אלביס את שאר השירים תמצאו באתר..
N Nava5 New member 11/12/05 #8 מטבע'לה../images/Emo140.gif {אפשר לקרא לך מה"ד *מרכז הדרכה* בקיצור? נראה לי שם קולע ]
מ מטבע הדברים New member 12/12/05 #18 ../images/Emo9.gifלא ממש...אלא ש...מוזיקה היא חלק בלתי ניפרד משגרת יומי..
ש שוש פרסלי New member 12/12/05 #14 ../images/Emo51.gifענת, למה את לא מבקרת אותנו בפורום אלביס,, החברה שם ישתגעו עלייך,,
N Nava5 New member 11/12/05 #7 בדיוק בזמן בר KEY רק עכשיו התעוררתי... קדחתי מחום היום, משהו ב-(א)ויר'2עלי' לא נותן להתאושש בעונה הזאת. אגב, מישהו שם למילים?
בדיוק בזמן בר KEY רק עכשיו התעוררתי... קדחתי מחום היום, משהו ב-(א)ויר'2עלי' לא נותן להתאושש בעונה הזאת. אגב, מישהו שם למילים?
ב ברק 188 New member 11/12/05 #10 נאוה ../images/Emo57.gif התאששות מהירה ש{מת}י לב לכול מילה וכל מי'ל בקרוב... מי ימלל גב'רות ישראל מי? חנוכה (ולא "זאב רווח" לו)
נאוה ../images/Emo57.gif התאששות מהירה ש{מת}י לב לכול מילה וכל מי'ל בקרוב... מי ימלל גב'רות ישראל מי? חנוכה (ולא "זאב רווח" לו)
N Nava5 New member 11/12/05 #12 התאו'שש'תי... תפסתי שינה ארוכההההה עד שש בערב ועכשיו אני שוב כמו פ'נתר, מדלגת בין הני'קים אפרופו "רווחים": אמר מישהו חכם שצריך לשים לרווח שבין המילים אזזזז.... רות סוף...
התאו'שש'תי... תפסתי שינה ארוכההההה עד שש בערב ועכשיו אני שוב כמו פ'נתר, מדלגת בין הני'קים אפרופו "רווחים": אמר מישהו חכם שצריך לשים לרווח שבין המילים אזזזז.... רות סוף...
ש שוש פרסלי New member 12/12/05 #15 ../images/Emo45.gifאביב,, אפילו הוצאתי את התקליט מהארכיון, של שירי חנוכה עוד משנות ה-60,,