סתם כי עצוב

סתם כי עצוב

לא, אני לא מבקשת מאף אחד לקרוא את ההודעה הזאת... יותר קל לכתוב למחשב מאשר לדף... מה זה עצוב, זה עצוב מאוד.!! בפיגוע במצר נרצחו 5 אנשים. מתוכם, שני ילדים ואימם. הילדים, נועם ומתן, ואימם רוויטל, היו ילדיו וגרושתו של אבי אוחייון. ואבי אוחייון היה מורה שלי. שנתיים למדתי עם הבן אדם תקשורת, כל יום שלישי, משעה 11 ועד שעה 3 אז הלכתי להלוויה. כי כבוד צריך לעשות, למרות שלא נראה לי שמישהו מבין 3000 האנשים שהיו שם, שם לב לקיומי... וזה היה עצוב. כל כך עצוב. בן אדם קבר ביום אחד את כל החיים שלו, את כל מה שיש לו בעולם! וזה לא, אי אפשר לדמיין את זה. כן, כולם ראו בטלוויזיה, כולם שמעו על המקרה, כן לכולם עצוב. אבל להיות שם לשמוע אותו, לראות אותו, להרגיש אותו. להרגיש את האווירה, את הידיעה, שגם פה זה לא נגמר, שיהיו פיגועים נוספים והרוגים נוספים ומתים נוספי. וילדים, ואמהות ואבות ומשפחות. אז אבי קבר ביום אחד את כל העולם שלו. כולם ראו, כולם שמעו, וכולם המשיכו הלאה. כי יש בחירות ויש מצב כלכלי חרא, ויש ביטחון ויש כיסאות. אבל מה עובר על העם הזה? מ-ש-פ-ח-ה. כל העולם ביום אחד אז אני הייתי בהלוויה, ובכיתי ובכיתי אבל עדיין לא עיקלתי. אז יום למחרת מצאתי בעיתון את ההספד שלו. ואז נזכרים ואז מבינים ואז נפל האסימון. וזהו. אז אני כבר 3 ימים רק בוכה. וכן אני יודעת שזה לא מוות שלי, ושאני צריכה להמשיך לחיות את חיי אבל איך? 3 אנשים עולם שלם משפחה שלמה ביום! הוא קבר עם הילדים את המוצצים שלהם. איך אפשר לרצוח ילד? ילד אם מוצץ. כל כך קטן ופגיע, הוא עוד לא עשה שום דבר רע. ואנחנו ממשיכים לחיות. מישהו בכלל זוכר? מישהו חושב על זה? יותר קל לנו להדחיק ולשכוח מאשר לחשוב ולבכות. אז אני בוכה, ודי לא ברור לי איך אני מתמודדת עם זה, ויש לי סיוטים בלילה, אבל אני אמשיך לחיות, אני מתגייסת ויוצאת ומבלה. והוא מה איתו, המורה לתקשורת, שעכשיו עורך את החדשות של 2, הבן אדם שלימד אותי ציניות מהיא... צעיר, בן 34 כולו, כשלמדתי הייתי ממש מאוהבת בו, ועכשיו? רק רחמים ודמעות... הרבה דמעות. ויש לו משפט, "לכם יש בן רומנטיקן שרוצה לעשות פיקניק בגשם? כי לי כבר אין. אז איך חוזרים לשגרה אחרי דבר כזה? וחברה שלי? רותם, גםהיא כל הזמן בוכה, ורק על זה מדברים, ולא ואי אפשר להבין... אז אוליל אני נסחפת, ולמי שהיה כוח לקרוא את כל ההודעה הזאת, יש לי רק בקשה אחת, אל תשכחו אותם, את נועם מתן ורוויטל, שנרצחו, רק כי היה פשוט קל לחדור למצר!
לזכרם

בל בל

New member
../images/Emo16.gif יהיה זכרם ברוך

ולך שמופי אני שולחת חיבוק גדול, אם את צריכה לדבר אני כאן. מי יתן ולא נדע עוד סבל שלך ענבל

Weird Eyal

New member
מיכלי אני משתתף בצערך

וכמו שאמרה בל בל.. מי יתן ולא נדע יותר סבל או צער

תודה יקירי,

לכולכם. העניין עצוב מאוד. נוגע ללב ונכנס לנשמה. אני חושבת שאנחנו חוזרים לשגרה מהר מידי, ושוכחים. אני אישית לא ישקח לעולם. אני מקווה שגם אתם

aston king

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo95.gif..רוצה להוסיף כמה מילים..

גם לי כואב.. גם אני חש מה שאת חשה בלב.. אני אבא לילד בגיל 11 חודשים אני מסתכל על הילד שלי וחושב..איך ? איך בכלל אפשר לחשוב לרצוח ילד .. קראתי את הכתבה ובכיתי .. אי אפשר שלא לבכות אחרי שאתה מסתכל על שני ילדים בעמוד הראשון ילדים תמימים, ילדים שמחיכים,כל כך מקסימים. ואז אתה נשבר...עד לאן הגענו . אלוהים למה זה קורה .. למה ילדים בגיל 4,5 שעוד לא מכירים בכלל את העולם הזה צריכים למות מוות מתועב. חיות אדם ...שלא יכולים לחיות איתנו רוצחים אותנו לנגד העולם.. והעולם רק מגנה ומגנה...ושוב מגנה.. ואף אחד לא נוכף אצבע מאשימה לעבר אף אחד.. רוצחים אותנו בדם קר והעולם שותק.... יהי זכרם ברוך.. תהי נשמתם צרורה בצרור החיים..

danistar

New member
שמופי , אפשר להגיד משהו ?? ../images/Emo16.gif

אני רוצה לחזור אחורה קצת בשנים לתקופה שרובכם עוד לא נולדתם או הייתים קטנים מידי כדי לזכור . שנת 79 , סוף אפריל , יום ראשון לפנות בוקר , נהריה . חולית מחבלים רצחנית חודרת לשכונה שקטה בחופה הצפוני של נהריה ורוצחת בדם קר אב ושני בנותיו . האם נותרת לבדה בעולם . לאם קוראים סמדר הרן . למה אני מזכיר את זה ?? כי אני הייתי שם .. השכן .. בית ליד . אני זוכר את הלילה ההוא היטב .. את היריות , הצרורות , הבומים , הפחד , ההמולה .. כל זה מנקודת מבטו של ילד קטן בן 11 . הפיגוע הזה במצר החזיר אותי בהבזק לשם . סמדר הרן היא דוגמא ומופת .. היא קמה מתחתית הבור .. מנקודה שרובנו לא היו מעוניינים לחיות יותר בה , היא קמה ואמרה שהיא נותנת לחיים לנצח . הקימה משפחה חדשה עם ילדים והמשיכה הלאה. שמופי יקרה , אף אחד לא ישכח את שני הפעוטות הללו כמו שאף אחד לא שוכח את סמדר . אני מאחל לאבי רק דבר אחד , את הכוח להמשיך , להמשיך כמו סמדר כי אין ברירה . דווקא שם למטה במקום שהוא נמצא בו .. הוא חייב את זה לעצמו , למשפחתו שנרצחה . דני

למעלה