סתם כי משעמם.....

סתם כי משעמם......./images/Emo153.gif

באתי לבקר, זה התירוץ שלי כדי לברוח מכול אוכלי הבשר(אני צמחוני) שעכשיו אצלי בבית, אני ממש שמח שהולך לפורום הזה ומקווה שיהיה הפעם יותר אנשים בסקר, אה משהו חשוב הסינגל PREFIOUS ILLUSIONS יצא ב6 במאי או ב8 במאי ואותו אחד שעשה את הקליפ לHANDS CLEAN יעשה את הקליפ הזה, הוא חייב להיות ממש מוכשר כדי שאלאניס תעבוד איתו פעמיים והיא אמרה ששהיא תעבוד איתו עוד בעתיד....אה ורציתי להגיד לכם שהתחילתי ממש ל
את השיר DRIFT AWAY של אלאניס עם סטיבן טילור,טום פיטי ורינגו סטאר(אם יש לי טעויות בשמות רק תגידו) וזהו...... אז ביי לבנתיים....נראה לי שאני עוד אחזור היום!!!

Rוית

New member
אמממ...

זה שיר נחמד אבל לאלאניס יש קטע סולו קטן מאוד היא בעיקר בקולות רקע וחבל... אני דווקא מאוד אוהבת את הגירסה שלה לשיר של הביטלס:Dear Prudence שהיא שרה בערב לזיכרו של ג´ון לנון... Rוית

אוח...איזה שיר אדיר!!

אני זוכרת שבהתלהבות הנאפסטר הזכורה לטוב, הייתי מקלידה מילות ערך אהובות לחיפוש. כך קרה שהקלדתי- אלאניס מוריסט, והורדתיאת כל מה שלא נראה כשיר שיש לי. והורדתי את השיר הזה, אך כמובן שעם פלאי הנאפסטר- המעלה החליט להתנתק באמצע השיר. בושה, בושה.. שיר אדיר! פשוט אדיר! ועדיין יוצא לי לזמר אותו מדי פעם בפעם...מה שכן, תוכל אולי לומר לי מאיזה אתר הורדת אותו? תודה! -נעמ,ה נהרס לי ה- iMesh
.

Rוית

New member
אמממ../images/Emo4.gif

אני ממש לא זוכרת, אבל בפייל אמ.פי3 עצמו בפרטים של השיר רשומה הכתובת: www.AlanisWorld.de אז תנסי... בהצלחה! Rוית

Rוית

New member
כן מצאתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לחיצה פה, תוביל אותך להורדה ישירה של השיר!! כולכם מוזמנים, שיר מומלץ מאוד!!! תהנו, Rוית

Unplugged

New member
give me the beat boys...

and free my soul i wanna get lost in ur rock n´ roll and drift away// חידוש אדיר...מצחיק לשמוע את אלאניס בין כל הגברברים...אבל אם מקשיבים טוב שומעים אותה גם בפזמון יוצר שילוב ווקלי די טוף..

למעלה