סתם כי משעמם לי

סתם כי משעמם לי

וסתם כי בא לי.. וסתם כי פשוט אין לכם מושג מי אני מה אני ולמה אני אז פשוט תצטרכו לנחש מן הסתם... וסתם אני כותבת את זה כדי שלא תחשבו חס וחלילה שנטשתי אותכם או שהפסקתי לאהוב את שלמה ארצי וסתם כי אני קרצייה וסתם כי אני אוהבת לזיין את השכל לאנשים ולהציק להם בדרך כלשהי וסתם כי תכף ימחקו לי את ההודעה הזאת ויעיפו אותי מפה בבעיטה וסתם כי עדיין אין לכם מושג מי אני וסתם כי אני גם לא אגיד לכם וסתם אני יודעת שעדיף שאני אשתוק וסתם כי אני עדיין משועממת... ואני אוהבת להראות את זה לאנשים בקיצור... רום תבדוק מסרים!!!!!!! כל זה ועוד בפעם הבאה של: 30 שניות של הצקות מפיה של.....(תצטרכו לנחש לבד)

אה אה........

אמ..... סופרייז! חחחחחחחחח לא רק רום מכיר אותי.. תפעילו את התאים במוח... אני לא פעם ראשונה פה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חייבת להודות שכבר חשבתי שלא תגיבו!!!!!!!! אז זהו..... ש... שלא... חחחחחחחחח תצטרכו לנחש..... ושוב... רום תבדוק מסרים

איתן27

New member
איך נקרא השיר

איך נקרא השיר שבפזמון שלו שלמה ארצי שר "hey hey i need somebody" אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!

טוב אנשושים...

מכיון שחוש המיצוי והזיהוי שלכם שואף,נדמה לי לאפס... אני אגיד לכם מי אני זאת אני הדר,ולא אני פרשתי מעסקי הדודה באפגניסטן.. כך שתשכחו מפצצות בתור מתנה לחג! אין יותר מתנות! סוריי נגמר המלאי סגרתי את הבסטה.. ולעיניינו.. קודם כל רום באמת בדק את המסרים.. רמז לי שהוא יודע מי אני... ואז הוא אמר שהוא לא יודע.. בקיצור.. זאת אני הדר... וזהו... שבוע טוב שיהיה לכם

אמ...

דווקא שגיא ניחש מי את. לא חשוב הדר, לכולנו יש תקופות קשות בחיים, עוברים את זה. העם איתך!!

אהבתיה

New member
הדרוש! מה נשמע?

ככה מתחבאים?? אני מתארת לעצמי שהמערות באפגניסטן ממש נוחות אבל זה לא אומר שצריך לנטוש את הפורום!!

תראו את זאתי!

מאז שהיא ובן לאדן ביחד, תפסה תחת...
Goooooooooooooooooo Israellllllllllllllllll!!!

אז זהו.....

שלא התחבאתי... פשוט לא היה לי מה לכתוב בפורום.. וגם החלטתי להחליף את שמי. תודו שהוא יותר יפה(קבלו שתי סטירות אם לא) ויש לי וידוי... המערות דוחות את התחת!!!!! בלעעע ואגב... אני ובן לאדן לא ביחד.. גיליתי שהוא בוגד בי ממזמן... (מישהו אמר שלמה ארצי שייך למישהי ולא קיבל?) מה הקשר למה שרשמתי כרגע? לא יודעת... אין לי מושג.. סתם רשמתי.. תחיו עם זה

למעלה