סתם כי משעמם לי.......

bobby6killer

New member
אני חוזר ואומר

זאת היתה השאלה הכי טיפשית ששמעתי מעולם! במקום לשאול:מה היו התמורות של היהודים בארצות היסלאם בתחומים:קהילה וכו המפגרים נתנו ציטוט מפגר,סימנו בקו תחתון את המילים:קהילה ואחר כך כתבו:הסבירו את התמורות ב4 מנהתחומים שמסומנים בקו... בולשיט אחד גדול

AdShEaTaKoRe

New member
כן גם לי זה קרה...

כל השאלות המעצבנות האלו... שנה שעברהההההההה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!! סתם אבל השנה גם יש בגרות בהיסטוריה, ביום ראשון, איזה לחץץץץץץץץץץץ אבל מה שכן שאני מסיים עם זה לכל החיים חהחהחהחהחהחהההההההההההההה, אה עם זה וגם עם אזרחות... :)))))))))))))))) כמה טוב להיות מב"ר הוי הוי....

bobby6killer

New member
תומי

אני עושה איתך גם את הגרות באזרחות וגם בהיסטוריה ב'... אזרחות אני מלך ובהיסטוריה המצב בקאנט...אני רואה את עצמי חורש על החומר של השישי שבת ומבטל את המסיבה...

joey 666

New member
וואאוווו מאגניב!!!

לא קראתי הכל אבל עדין... חח כי גם לי משעמם

mcGooo

New member
חחח מה המנהל עשה לילד?

חחח מה המנהל עשה לילד שזרק עליו את הבלון?

bobby6killer

New member
הוא דווקא היה נחמד

אצלנו היו שולחים אותו במונית ותשלום על חשבון ההורים...

JACKASS 4 LIFE

New member
עדיף לא?

מה אתה מעדיף? שיקראו להורים שלך באחד לפנות בוקר עד לרמת הגולן? או שההורים שלך ישלמו לך על המונית הבייתה?

bobby6killer

New member
תלוי

יש ילד שמעדיף שאבא שלו יקח אותו בגלל מצב כלכלי קשה כי מונית זה המון כסף ויש ילדים שזה לא מזיז להם תגבה הימנית והם יקחו מונית... הבעיה היא שבמונית עם היא עושה תאונה זה על אחריות הבית ספר, ואם זה עם אבא אז שמבחינתם יתפוצץ...אישית הייתי מעדיף מונית למרות שאבא שלי היה אומר:בוא נעשה טיול לרמת הגולן והינו מנצלים את זה לפגוש חברים...

מ מ מיתר

New member
נצל"ששששששששששש

חבר'ה החופש הגדול קרב ובא.. אז בואו נעשה מפגש פורום רציני ונעשה את הסקג'ר האנט עשה.. נתחלק לקבוצות... נכין משימות ושיהיה מצלמה בכל קבוצה ויהיה כייף....

מ מ מיתר

New member
מה הקשר קייטנה..

מה עדיף שניפגש ונטייל??? לא עדיף נעשה את המרוץ ושיהיה פרס ויהיה באמצע פוול ג'קאסס כי זה העיקרון...

v i o

New member
אחי אני מקצוען בגקאסס דבורים

הכי מצחיק זה לגנוב דבש.... פשוט שולפים פלטה ורצים..... זה מפחיד מצחיק...

למעלה