סתם כי משעמם לי.......

JACKASS 4 LIFE

New member
סתם כי משעמם לי.......

אני יספר לכם על הטיול השנתי המדהים שהיה לי!!! פ-א-ק כמה שהוא היה טוב... הוא היה ארבעה ימים שלושה לילות ברמת הגולן. אני וחברים שלי הבאנו מערכת עם מוזיקה ועשינו פוגו ו-כ-ל האוטובוס השתתף! היה כזה מצחיק ואז הנהג הרוסי עצר ת'אוטובוס ואמר שאם אנחנו לא נרגעים אז הוא מחזיר אותנו =\\...אבל לא הפסקנו
...הוא גם לא החזיר אותנו.. בקיצור בלילה כולם השתכרו ולמורים ממש לא היה אכפת..הם גם נתנו לעשן! ויעיני שתבינו שאצלנו אם תופסים משהוא ליד משהוא שמעשן הוא מושעה..כמובן שגם אותו חבוב שעישן..יעני איזה נציות... בקיצור ככה באחד הלילות אני ועוד שלושה חברים הולכים להתקלח, השעה הייתה בערך 3 לפנות בוקר. בקיצור אנחנו מתקלחים בשיא הקור יעני הפיטמות שלנו כמעט נשרו..פתאום באות כמה ידידות (המקלחות הן פתוחות) והתחילו ללחוץ עליי שאני יעשה את המופע ביצים שלי..זה כמו של סטיב-או שהוא תופס אותם מאחורה ויש סאונדים מדהימים...בקיצור אני עושה להן ופתאום מתחילים לבוא ולבוא ילדים בלי סוף..כל השכבה הגיעה! ואני,כמובן בלי להסס הרבה ישר מוריד תבוקסר המסוקס שלי ומתחיל עם הסאונדים ואז-בום! מכה ראשונה פוול סטייל תופס ת'ביצים אחורה! פאק זה היה כזה מצחיק..כמובן שחלק מהבנות רצו להקיא חלק קטן נהנה..והשאר היה עסוק בלצחוק... ואחריי זה כולם באו לפוגו לצלילי אנטי-פלאג שהפכו מהר מאד לנופקס... היה לנו גם מלחמת מים..היה כזה כיף..דפקנו למנהל בלון מים..חח הוא התעצבן...בקיצור היה כ-י-ף היה עוד פוול דברים..אבל אנלא זוכר =\\ אהה וגם היום הלכנו קצת לים אני וכמה חברים..אז מצאנו מלא כוורות דבורים..ואז רצינו לבדוק אם זה נכון שדבורים מתעצבנים אז הם עושים כאלו צורות ואז רודפים אחרייך (מושפעים מסרטים מצויירים) בקיצור התחלנו לזרוק עליהם אבנים והם התחילו לרדוף אחרינו! יואו איזה פחד..את חבר שלי עקצו שלושה דבורים...אהה והם לא עושים צורות
... וטוב מספיק זיוני שכל להת'.. נ.ב ליאור, מה המסנג'ר שלך? פשוט החלפתי אחד...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif יפה לך! חחח

סתם משהו נחמד שעשיתי לפני כמה ימים כי שיעמם לי בטירוף... תגידו מה דעתכם..

מ מ מיתר

New member
../images/Emo46.gifחחחח איזה מכוער זה!........

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
סתם סתםםםםםםםםםםםםם כרמן זה יפהההההההה זה מהמם אבל לא התייחס לפוזיציה והצבעים הכהים לא משהו היית צריכה להשתמש בצבעים חמים.. אז בפעם הבאה תחשבי על זה ביינתים קחי פרח.. ונשיקה
וגם גיטרה ואיש מזיעה

omni96

New member
ואאאאאוווו יש לך כישרון

אולי תתחילי לעשות גרפיטי או משו?

VVEE MAN

New member
רואה היית צריכה

לקרוא את הסיכום שלי! ויוני חחחח אהבתי את הקטע אם הסטיב או סחטיין

sweet 666

New member
לאאאאאאאאאא..זה לא בגלל שלא ידעתי,

זה בגלל שהתבלבלתי וכמו סטומה עניתי על השאלות הלא נכונות...בעעעעעעע

שמע..

אני מסכים איתך שהוא היה קל.. אבל בגלל שלאופיר העצלן לא היה כח לקרוא איזה 2 מילים ככה ירדו לו 20 נקודות!!! גיליתי את זה כשיצאתי מהמבחן...

שמציין ההיסטוריון...

היה קטע לתת דוגאות לתמורות לפי התחומים שההיסטוריון אמר (בקטע לפני.. ) אז אני נתתי מהראש... אבל אני יכול לערער.. כי נתתי על חינוך שזה למעשה תרבות .. ונתתי על מעמד הקהילה שזה חברה בעיקרון

bobby6killer

New member
אאאהה יא טמבל

בגלל זה בחרתי בשאלה השניה,בגלל שהתחומים לא לפי המיקוד אלא משהו שהטמבל ההוא אמר... לא נורא אבל,אם פתרת הכל טוב אז זה לא יוריד לך הרבה...

בדיוק אם..

יורידו לי ניקוד על כל השאלה אני יכול לערער ולהחליף את זה ואם לא יורידו אז סבבה לי

bobby6killer

New member
חחח טוב

אפשרות הערעור הזאת היא בכלל מטופשת לדעתי... אתה יודע שקרה פעם שגנבים גנבו את המשאית עם הבחינות וכל התלמידים קיבלו מאה?

MiNUsH

New member
לא יורידו לך על זה בכלל!

לא נכנסו והסבירו לכם ???????? זה בסדר גמור מה שעישית וזה מה שהיית אמור לעשות! בלי פאניקה...

bobby6killer

New member
זאת היתה שאלה נבזית בכללי

הם ראו שהמבחן נראה בדיוק כמו המבחנים לדוגמא במיקודיות אז הם החליטו לשנות את השאלה קצת...ממש שטות

למעלה