JACKASS 4 LIFE
New member
סתם כי משעמם לי.......
אני יספר לכם על הטיול השנתי המדהים שהיה לי!!! פ-א-ק כמה שהוא היה טוב... הוא היה ארבעה ימים שלושה לילות ברמת הגולן. אני וחברים שלי הבאנו מערכת עם מוזיקה ועשינו פוגו ו-כ-ל האוטובוס השתתף! היה כזה מצחיק ואז הנהג הרוסי עצר ת'אוטובוס ואמר שאם אנחנו לא נרגעים אז הוא מחזיר אותנו =\\...אבל לא הפסקנו
...הוא גם לא החזיר אותנו.. בקיצור בלילה כולם השתכרו ולמורים ממש לא היה אכפת..הם גם נתנו לעשן! ויעיני שתבינו שאצלנו אם תופסים משהוא ליד משהוא שמעשן הוא מושעה..כמובן שגם אותו חבוב שעישן..יעני איזה נציות... בקיצור ככה באחד הלילות אני ועוד שלושה חברים הולכים להתקלח, השעה הייתה בערך 3 לפנות בוקר. בקיצור אנחנו מתקלחים בשיא הקור יעני הפיטמות שלנו כמעט נשרו..פתאום באות כמה ידידות (המקלחות הן פתוחות) והתחילו ללחוץ עליי שאני יעשה את המופע ביצים שלי..זה כמו של סטיב-או שהוא תופס אותם מאחורה ויש סאונדים מדהימים...בקיצור אני עושה להן ופתאום מתחילים לבוא ולבוא ילדים בלי סוף..כל השכבה הגיעה! ואני,כמובן בלי להסס הרבה ישר מוריד תבוקסר המסוקס שלי ומתחיל עם הסאונדים ואז-בום! מכה ראשונה פוול סטייל תופס ת'ביצים אחורה! פאק זה היה כזה מצחיק..כמובן שחלק מהבנות רצו להקיא חלק קטן נהנה..והשאר היה עסוק בלצחוק... ואחריי זה כולם באו לפוגו לצלילי אנטי-פלאג שהפכו מהר מאד לנופקס... היה לנו גם מלחמת מים..היה כזה כיף..דפקנו למנהל בלון מים..חח הוא התעצבן...בקיצור היה כ-י-ף היה עוד פוול דברים..אבל אנלא זוכר =\\ אהה וגם היום הלכנו קצת לים אני וכמה חברים..אז מצאנו מלא כוורות דבורים..ואז רצינו לבדוק אם זה נכון שדבורים מתעצבנים אז הם עושים כאלו צורות ואז רודפים אחרייך (מושפעים מסרטים מצויירים) בקיצור התחלנו לזרוק עליהם אבנים והם התחילו לרדוף אחרינו! יואו איזה פחד..את חבר שלי עקצו שלושה דבורים...אהה והם לא עושים צורות
... וטוב מספיק זיוני שכל להת'.. נ.ב ליאור, מה המסנג'ר שלך? פשוט החלפתי אחד...
אני יספר לכם על הטיול השנתי המדהים שהיה לי!!! פ-א-ק כמה שהוא היה טוב... הוא היה ארבעה ימים שלושה לילות ברמת הגולן. אני וחברים שלי הבאנו מערכת עם מוזיקה ועשינו פוגו ו-כ-ל האוטובוס השתתף! היה כזה מצחיק ואז הנהג הרוסי עצר ת'אוטובוס ואמר שאם אנחנו לא נרגעים אז הוא מחזיר אותנו =\\...אבל לא הפסקנו