סתם כי משעמם לי..

BinBaR

New member
סתם כי משעמם לי..

וכי הפורום הזה ממילא מת [בשלבי החייאה]. שאלון [אל תהרגו אותי, לפחות ניסיתי]: 1. אם היה שחקן אחד שיכולתם לוותר עליו, מי הוא היה? 2. ואם שניים? 3. קשטן- בעד שילך או נגד? 4. אם ענית שבעד, מי אתה רוצה שיבוא במקומו, ואם ענית שנגד- למה? 5. באיזה שער אתה יושב, במידה ואתה הולך למשחקים ובאיזה שער היית רוצה ללכת במידה ואתה לא הולך? 6. מה דעתך על שירי השואה? 7. מאיזה גיל אתה אוהד את הפועל? 8. איזה עונה הכי ריגשה אותך? 9. מה אתה מעדיף, את אוסישקין או את בלומפילד? 10. אדרי או סלים? 11. קלמי או רמי? 12. התלבושת האדומה, השחורה או הלבנה? 13. מה הדבר הכי משוגע שעשית למען הפועל? 14. איזו קבוצה אתה הכי שונא? 15. עם איזו קבוצה אתה הכי "מסתדר"? תהנו.. =(

BinBaR

New member
אוקע, שלי..

1. אם היה שחקן אחד שיכולתם לוותר עליו, מי הוא היה? אמממ..קינגסטון, עם כמה שאני אוהבת אותו, הוא לא כ"כ מועיל. 2. ואם שניים? קינגסטון ו..אממ..קשה.. נראה לי שחלפון. 3. קשטן- בעד שילך או נגד? בעד, למרות שהוא מאמן גדול [חייבים רענון!]. 4. אם ענית שבעד, מי אתה רוצה שיבוא במקומו, ואם ענית שנגד- למה? גילי. הוא פשוט אדום. [יהיה אכפת לו אם נפסיד 3 דרבים כי יהיה אכפת לו אישית, לא בגלל עוד 0 בבנק..]. 5. באיזה שער אתה יושב, במידה ואתה הולך למשחקים ובאיזה שער היית רוצה ללכת במידה ואתה לא הולך? שער 5 תמיד. 6. מה דעתך על שירי השואה? זוועה. מגעיל אותי ששרים על זה. 7. מאיזה גיל אתה אוהד את הפועל? 7. 8. איזה עונה הכי ריגשה אותך? הדאבל ואופ"א, קשה נורא להחליט. 9. מה אתה מעדיף, את אוסישקין או את בלומפילד? באוסישקין יש ת'אוירה מס' 1 בארץ, אבל בלומפילד זה יותר הבית שלי, אז בלומפילד. 10. אדרי או סלים? רוצה את שניהם! אבל אם יעמדו לי עם אקדח על הרכה, אגיד סלים. כי אני פשוט יותר אוהבת אותו. 11. קלמי או רמי? רמי. 12. התלבושת האדומה, השחורה או הלבנה? כמובן שהאדומה, אבל גם השחורה חזקה. 13. מה הדבר הכי משוגע שעשית למען הפועל? כמעט התאבדתי, כשאבא שלי רצה "להעניש" אותי בכך שהוא לא יסיע אותי יותר [ובימי שבת אין אוטובוסים] ושהוא לא יקנה לי מנוי בשנה הבאה. בשנייה האחרונה משהו עצר אותי. ולא לשאול שאלות. 14. איזו קבוצה אתה הכי שונא? מי אם לא הצהובונים המגעילים? 15. עם איזו קבוצה אתה הכי "מסתדר"? הפועל רמת גן רולז. [הייתי בחצי ובגמר שנה שעברה, ובמשחק הישארות שלהם מול הרצליה. כן, גם בגלל שאבא שלי אוהד אותם כמובן..]

KORG TRITON 7

New member
משתף פעולה....

שאלות 1,2 יש איזה 8 שחקנים שלא ראויים ללבוש ת`חולצה האדומה,את אנטבי אני לא סובל במיוחד.3.בעד חזק,צריך כמה שעות להסביר למה.4.היהלום-שלום תקווה.5.שער שתיים.6.מי ששר אותם צריך טיפול פסיכיאטרי.8.עונת העליה חזרה לליגת העל.

KORG TRITON 7

New member
ממשיך לשתף פעולה....

9.בלומפילד.10.אף אחד מהם.11.לשניהם יתרונות וחסרונות.12.שקוף שאדומה.13.דבר משוגע ? עשיתי כמה,אישי מדי לפרסם...14.שקוף בריבוע,חולי צהבת.15.הפועל ירושליים.

KORG TRITON 7

New member
לידיעתך,

התפקיד של המאמן היה מיועד לשלום תקווה ובגלל זה מינו אותו לעוזר מאמן. אבל....הרשע הזה,המנוול הזה,"קישקשטן" ,קינא באהדה של האוהדים כלפי תקווה והרגיש מאויים ממנו,ודרש !! פשוט דרש !! שיסיימו את העבודה של תקווה במועדון.

KORG TRITON 7

New member
ומי אם לא ההנהלה ....

התבוסתנית של הפועל נענתה לאולטימטום שלו,בדיוק כמו שהיא לא עשתה דבר שהרשע הזה הוציא את תקווה,אבי תקווה מהסגל בלי לתת סיבה וכאשר הקבוצה הייתה חזק במאבק האליפות !!! אני שונא את ה"סחטן" המנוול הזה !!!

BinBaR

New member
כן, אני יודעת..

אפילו משחק פרידה לא נתנו לנו, לא נתנו לנו להיפרד מסמל שכזה.. בזיון, פשוט ככה. אחד הדברים שבגללם שיניתי את דעתי בנוגע לקשטן [תחילה רציתי שישאר]. אבל לא חשבתי על תקווה בתור מאמן חדש, זה יכול להיות רעיון מצוין. :)

שלזי1

New member
תשובות

1. אם היה שחקן אחד שיכולתם לוותר עליו, מי הוא היה? בכדורגל גרשון בכדורסל אור איתן 2. ואם שניים? בכדורגל קינגסטון ובכדורסל שיינפלד 3. קשטן- בעד שילך או נגד? בעד 4. אם ענית שבעד, מי אתה רוצה שיבוא במקומו, ואם ענית שנגד- למה? גילי 5. באיזה שער אתה יושב, במידה ואתה הולך למשחקים ובאיזה שער היית רוצה ללכת במידה ואתה לא הולך? שער 5 (מתי שאני הולך) ויציע א' 6. מה דעתך על שירי השואה? די מגעילים (אני רק שר את אדום עולה בבלומפילד) 7. מאיזה גיל אתה אוהד את הפועל? 8 8. איזה עונה הכי ריגשה אותך? בכדורגל אירופה בכדורסל זאת (בגלל ש25 הפרש והפיינל פור) 9. מה אתה מעדיף, את אוסישקין או את בלומפילד? אויסשקין 10. אדרי או סלים? סלים 11. קלמי או רמי? קלמי 12. התלבושת האדומה, השחורה או הלבנה? האודמה אחריה השחורה ואחריה הלבנה 13. מה הדבר הכי משוגע שעשית למען הפועל? רציתי להוציא 4000 שקל מהכספי בר מצווה שלי כדי לנסוע לקאזאן (לא הרשו לי לנסוע) 14. איזו קבוצה אתה הכי שונא? בית שאן ואחריה **בי 15. עם איזו קבוצה אתה הכי "מסתדר"? אף אחת במיוחד

שלזי1

New member
חח

אבל האמת אני שר את זה משתי הסיבות גם הקטע שלו זה לא הושאה וגם הכל בו חוץ משער 11 גטו ואומרים **בי נאצים הוא מצויין לי באופן אישי אין בעיה עם שירי שמעון מזרחי למינהם קלינגר מוני פנאן גור שלף נימני (גם בו הקטע זה לא הניאו נאצי) הגיע הזמן וכל השירים שלא מדברים ישירות על השואה

שלזי...זה

זה פורום הפועל ת"א..לא פורום בחן את עצמך או פורום שאלות ותשובות.. אז אז עשה טובה...

צICפצiלה

New member
../images/Emo108.gifגררר....

נטירת טינה או שרק נדמה לי?! צאי מזה...נכון שהוא הגיב לא כרואי באותו מומנט אבל לא צריך להפוך את זה לסכסוך. תעשו שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף פעם..(פחח 'שרתי' את זה נכון??) שבת שלומותתת חבר'ס!

BinBaR

New member
אבל כמו שאמרת,

יש שם את "שער 11 גטו" ו"אומרים מכבי נאצים". ולמרות שהשואה שהם מאחלים להם לא מדברת ישירות על השואה שהייתה לעם היהודי, אבל בדוגרי.. היית רוצה שלמכבי תהיה שואה? זה סתם מסריח לשיר את זה. שירים על שמעון מזרחי, קלינגר וכ'ו, מבדרים אותי, כי אין שם נגיעה המתייחסת לשואה הספציפית שהייתה לנו, ולא לשואה בכלל, למעט השיר ההוא על נימני..

שלי

אם היה שחקן אחד שיכולתם לוותר עליו, מי הוא היה? אלון חלפון 2. ואם שניים? קינגסטון 3. קשטן- בעד שילך או נגד? לא יודע...=\ 4. אם ענית שבעד, מי אתה רוצה שיבוא במקומו, ואם ענית שנגד- למה? גילי לנדאו 5. באיזה שער אתה יושב, במידה ואתה הולך למשחקים ובאיזה שער היית רוצה ללכת במידה ואתה לא הולך? שער 5 ויציע א' 6. מה דעתך על שירי השואה? השירים לא מפריעים לי, אבל אני לא בעד. 7. מאיזה גיל אתה אוהד את הפועל? 7 8. איזה עונה הכי ריגשה אותך? העונה באירופה..היה מרגש...
9. מה אתה מעדיף, את אוסישקין או את בלומפילד? בלומפילד שהוא רועש... 10. אדרי או סלים? סלים 11. קלמי או רמי? קלמי 12. התלבושת האדומה, השחורה או הלבנה? האודמה אחריה השחורה ואחריה הלבנה 13. מה הדבר הכי משוגע שעשית למען הפועל? הסתכנתי בגללה בכל מיני מקרים.. והשגתי תרומה יפה מאוד (בדולרים
).. 14. איזו קבוצה אתה הכי שונא? *כבי ת"א , בית שאן ובית"ר 15. עם איזו קבוצה אתה הכי "מסתדר"? הפועל חיפה, מכבי נתניה

the king of pop

New member
שלי

1. אם היה שחקן אחד שיכולתם לוותר עליו, מי הוא היה? אלון חלפון 2. ואם שניים? קינגסטון 3. קשטן- בעד שילך או נגד? בעד, מיצה את עצמו. 4. אם ענית שבעד, מי אתה רוצה שיבוא במקומו, ואם ענית שנגד- למה? אלי כהן 5. באיזה שער אתה יושב, במידה ואתה הולך למשחקים ובאיזה שער היית רוצה ללכת במידה ואתה לא הולך? מנוי בשער 5. 6. מה דעתך על שירי השואה? לא שר, מלבד אדום עולה בבלומפילד, אבל זה בדרך כלל תלוי במצב רוח. 7. מאיזה גיל אתה אוהד את הפועל? 7. 8. איזה עונה הכי ריגשה אותך? אירופה, בדאבל הייתי בא פחות למשחקים. 9. מה אתה מעדיף, את אוסישקין או את בלומפילד? אוסישקין יותר כיף, אבל בלומפילד זה מקום ראשון. 10. אדרי או סלים? אדרי 11. קלמי או רמי? רמי 12. התלבושת האדומה, השחורה או הלבנה? אדומה 13. מה הדבר הכי משוגע שעשית למען הפועל? אני מניח שללכת למלון לפגוש את צסק"א =\ 14. איזו קבוצה אתה הכי שונא? מכבי 15. עם איזו קבוצה אתה הכי "מסתדר"? אין קבוצה כזאת, אולי הפועל חיפה.

למעלה