סתם כי משעמם לי, וכדי להרכיב פרופיל מעורפל של חברי הפורום - אילו סדרות *מלבד* אקס פיילס אתם אוהבים?
D DarlingAdam New member 8/4/03 #1 סתם כי משעמם לי, וכדי להרכיב פרופיל מעורפל של חברי הפורום - אילו סדרות *מלבד* אקס פיילס אתם אוהבים?
ל ליטל ו New member 8/4/03 #2 גם לי, כנראה, משעמם באפי, סמולוויל, אוז, אקשן... פעם גנב... אוקיי, אני לא בדיוק יכולה להגיד שהיילנדר כי ראיתי רק פרק אחד (בקושי), אבל אני קוראת סלאש שלה כבר יובלות בלה, אני כל כך שוכחת את הדברים החשובים ביותר...
גם לי, כנראה, משעמם באפי, סמולוויל, אוז, אקשן... פעם גנב... אוקיי, אני לא בדיוק יכולה להגיד שהיילנדר כי ראיתי רק פרק אחד (בקושי), אבל אני קוראת סלאש שלה כבר יובלות בלה, אני כל כך שוכחת את הדברים החשובים ביותר...
Y yoooni New member 8/4/03 #3 יש כל כך הרבה... אוז הפרקליטים 24 הישרדות וסדרות מציאות פייי אני סופר עוד 20 בכיף... אלה העיקריות
1 1Shir New member 8/4/03 #4 הסדרות שלי ../images/Emo9.gif מכושפות חברים דוסון קריק הכי גאים שיש 24 מלרוז פלייס ז"ל בברלי הילס שבתות וחגים חוץ מזה ממש זהו!
הסדרות שלי ../images/Emo9.gif מכושפות חברים דוסון קריק הכי גאים שיש 24 מלרוז פלייס ז"ל בברלי הילס שבתות וחגים חוץ מזה ממש זהו!
D dylan New member 9/4/03 #5 אממממ... בין הדרמות החדשות יחסית היחידה שראיתי את רוב הפרקים שלה היא אי.אר... חוץ מזה אני אוהב את זינוק לאתמול (אחת הסדרות הטובות בכל הזמנים לדעתי ).. אה וגם את 'איש משטרה' ששודרה פעם אהבתי
אממממ... בין הדרמות החדשות יחסית היחידה שראיתי את רוב הפרקים שלה היא אי.אר... חוץ מזה אני אוהב את זינוק לאתמול (אחת הסדרות הטובות בכל הזמנים לדעתי ).. אה וגם את 'איש משטרה' ששודרה פעם אהבתי