סתם כי מעניין אותי יש לכן קרובות משפחה לס/דו? אם כן,באיזו דרגת קירבה (אמא,אחות,דודה וכ'ו)?
L Lyme New member 9/8/12 #1 סתם כי מעניין אותי יש לכן קרובות משפחה לס/דו? אם כן,באיזו דרגת קירבה (אמא,אחות,דודה וכ'ו)?
L Lyme New member 9/8/12 #3 לא. הרי אם זה משפחתי,זה עדיין או תורשתי או סביבתי (משפחה=גנטיקה+חינוך). סתם מעניין אותי לראות באיזה עולם אנחנו חיות,אני מניחה.
לא. הרי אם זה משפחתי,זה עדיין או תורשתי או סביבתי (משפחה=גנטיקה+חינוך). סתם מעניין אותי לראות באיזה עולם אנחנו חיות,אני מניחה.
ת תוכון אהבה New member 9/8/12 #4 בת דודה בסוף היא בחרה להתחתן עם גבר, הידיד הכי טוב. להקים משפחה "נורמטיבית" וכאלה. אני מניחה שהבחור הומו. עצוב. יש גם בת דודה של אמא, ובן דוד ביסקסואלי.
בת דודה בסוף היא בחרה להתחתן עם גבר, הידיד הכי טוב. להקים משפחה "נורמטיבית" וכאלה. אני מניחה שהבחור הומו. עצוב. יש גם בת דודה של אמא, ובן דוד ביסקסואלי.
מ מנגינת אהבה New member 9/8/12 #5 הממ, האמת היא שאני לא מתעמקת בנושא אולי יש ואולי אין, אבל עד שלא יודיעו על זה בפומבי לא אדע?
N New way 1991 New member 10/8/12 #6 חחחח בטוחה שאת רוצה להתעניין ? כל כך אירוני ,אני מנסה להתעלם מזה שיש לי משיכה לנשים ..ובמקביל הבת של אחות של אמא שלי לס . והבן של אח של אמא שלי הומו ...... מה עובר על המשפחה שלנו ???? וואלה אין לי מושג
חחחח בטוחה שאת רוצה להתעניין ? כל כך אירוני ,אני מנסה להתעלם מזה שיש לי משיכה לנשים ..ובמקביל הבת של אחות של אמא שלי לס . והבן של אח של אמא שלי הומו ...... מה עובר על המשפחה שלנו ???? וואלה אין לי מושג
ש שיר1791 New member 11/8/12 #8 אז מסתבר שיש לי משפחה מיוחדת? חח אחי הגדול הומו, נשוי לגבר וחי בחו"ל ועוד שני בני דודים שלי...
A Apikachu L New member 11/8/12 #9 לי יש בנדוד שסבתא אמרה לי שהוא הומו, אבל אני לא בטוחה - כי אמא שלי מכחישה, ואני לא דיברתי איתו על זה.
לי יש בנדוד שסבתא אמרה לי שהוא הומו, אבל אני לא בטוחה - כי אמא שלי מכחישה, ואני לא דיברתי איתו על זה.