סתם כי טוב לי...

סתם כי טוב לי...

ואני רוצה להתלהב קצת
היום נסעתי עם המתוק שלי לטיול אופניים, היה הכי כיף בעולם, למרות ששנינו נשרפנו קצת ואיבדנו את הדרך במסלול, אילתרנו לעצמנו מסלולים חדשים. עכשיו היד שלי צבעונית, בגלל האחיזה באופניים האצבעות לבנות וכל השאר חום. היה פשוט מושלם. אחרי זה נסענו למסעדה ליד הים, היה יאמי. זהו עד כאן הכל היה טוב ויפה, ועכשיו המסכן שלי ברכבת, יצא ממני ב 7 וחצי ויגיע הביתה רק עוד שעה וחצי ב 11 וחצי. אז אני מחכה שיגיע כבר ואז לישון, כי אני עייפה וכואב לי הראש, להיות הרבה זמן בשמש זה לא בריא...

לילי123456

New member
שמחה בשבילך שנהנת../images/Emo24.gif

וואי 4 שעות נסיעה ברכבת?! עכשיו אני מבינה למה הוא כל יום בבית ואתם נפגשים רק סופ"שים...

../images/Emo10.gif

זה לא 4 ברכבת, זה שני אוטובוסים, ואז רכבת ואז עוד אוטובוס. וזה אמור לקחת רק 3, רק שהאוטובוס הראשון איחר ב 10 דקות והוא איחר לרכבת הישירה בדקה. ואז זה לחכות עוד חצי שעה לרכבת הבאה, והיא נוסעת חצי שעה יותר כי היא מאספת. להגיע זה פחות בעיה, יש רכבת עד אליי. אבל לחזור בשבת זה בעיה לפי שעון קיץ, הרכבת הראשונה היא ב 9 וחצי. ואז הוא מגיע ממש מאוחר, כי צריך בכל זאת רכבת ואוטובוס, אז כבר עדיף לצאת שעתיים לפני ולנסוע באוטובוסים. בחורף היה יותר קל, רכבות מ 7 וחצי. היום אחרי שלקחתי אותו לתחנת האוטובוס עברתי ליד הרכבת ב 7 וחצי, כל כך הרבה אנשים עומדים מחוץ לתחנת רכבת סגורה, מסכנים, אף אחד לא עדכן אותם שבקיץ זה יותר מאוחר, לא נורא, עמדו רק שעתיים שם חח.

לילי123456

New member
חח "רק" שעתיים...

גם 3 שעות נסיעה זה יותר מידי
אבל לפחות את רואה אותו כל שבוע

כן...../images/Emo13.gif

לעיתים מאוד נדירות יוצא שאנחנו לא נפגשים בסופ"ש. וזה כל כך קשה להיות לבד בסופ"ש אחרי שהתרגלתי כל סוף שבוע להיות איתו. והוא עדיין לא הגיע הביתה, אוףףףף.

OgaliO

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif אנחנו עשינו קניות ../images/Emo3.gif

וואי וואי קניות

קחי את שלי לקניות והוא מתאבד...גבר טיפוסי... אני טוענת שלגברים יש משהו בגנים שגורם להם לשנוא קניות...

OgaliO

New member
חח ../images/Emo13.gif הכרחתי אותו ../images/Emo3.gif

כל הארון שלו או ג'ינסים קסטרו או מכנסי ספורט קצרים .. נמאס, לא ??

devilz

New member
../images/Emo6.gif אז אני אמורה להרגיש מוזר מזה שהוא אוהב

קניות ואני שונאת את זה
?

בעעע אינטרנט מעצבן!

כתבתי הודעה ארוכה וזה פשוט לא שלח
בכל מקרה, ביום שישי אחה"צ הוא ישן וככה יצא שהוא לא נרדם ממש מוקדם ויכולנו ממש לבלות וזה
אז הצלחתי לגרור אותו לבית החדש שאני אגור בו ועל הדרך גם להפגיש אותו עם 2 דודות שלי שהציקו לי כבר מלא זמן להביא אותו... אח"כ ישבנו בבית קפה שנינו.. ובערב יצאנו עם כל החברים שלו
אחרי זה חזרנו אליו ונשארתי לישון אצלו
(ההורים שלי סופסוף לא עשו לי בעיות! ווהו.) היה מדהים. גם את כל יום שבת ביליתי איתו... לקחנו את היום באיזי כזה, מרחנו הכל ולא זזנו הרבה..
וזהו. הוא מדהים
היום יש לנו 4 חודשים ביחד
והוא אפילו לא יכול להתקשר כי הם בשטח
גם סוגר שבת השבוע, חוזר רק שבוע הבא... (שזה ממש חרא כי זה לפני מתכונת במתמטיקה!)

OgaliO

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo13.gif

ו ..
מזל טוב
לא נורא, הוא יתקשר כשיצא מהשטח הזה ..
ו.. לנו יש היום 3 חודש
טפוטפו ..

למעלה