סתם כי זה נחמד,

sunflowers

New member
סתם כי זה נחמד,

אני מצרפת קובץ עם מילות השיר הידוע כ- Wear sunscreen. לדעתי הוא כבר הוזכר בפורום, ואני בטוחה שכולכם מכירים אותו ויודעים לפזם עם מוזיקה. תשומת לבכם למשל לשורות: Enjoy the power and beauty of your youth. Oh, never mind. You will not understand the power and beauty of your youth until they´ve faded. But trust me, in 20 years, you´ll look back at photos of yourself and recall in a way you can´t grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked. You are not as fat as you imagine.

AlteX

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo51.gif מתוקה!!!../images/Emo39.gif

תודה שהזכרת!!! כן, זה הייתי אני שפרסם את השיר הזה ממש כשהפורום היה בחיתוליו... ואני עדיין הכי אוהב את השורות... Enjoy your body. Use it every way you can. Don´t be afraid of it or of what other people think of it. It´s the greatest instrument you´ll ever own. אז אל תשכחו, אנשים! שמנים או רזים, גבוהים או נמוכים, עם אף ישר או לא - אל תפחדו מגופכם - תאהבו אותו!!! תסתכלו על עצמכן/ם במראה לעיתים קרובות, ותראו כמה אתן/ם יפות/ים!!! ...ותסתובבו בערום...! (לפחות בבית!) - זה עוזר מאוד!!!. אמנם לא כתבתי כלום לגבי המפגש, אבל הייתי אצל ההורים שלי בבית ולא היתה לי גישה לאינטרנט, אז הנה רק משפט אחד - תודה לכוווווולם שהגעתם, היה ממש כיף, כמו תמיד איתכם - ובמיוחד להכיר את החדשות והחדש...
...ולסוזי החמודה - אז קבענו, בין ראש השנה ליום כיפור!!! ולגבי המחשב - אני לא שוכח, כמובן... אפשר אפילו לפני... וחוץ מזה שיהיה לכולנו שבוע מלא רק דברים טובים, מקסימים וקסומים!!!

למעלה