סתם כי בא לי

סוני DSCH1

New member
סתם כי בא לי

חברה שלי עשתה לי את זה זאת גזיתוש ובוניטו סהר הסוסה ששרפו והסייח שלה

fliperit

New member
למה? זה חשוב מספיק

וזה לא שקורה יותר מדי בפורום הזה....

חובן

New member
משתתף בצערך....

תשתף אותנו מה היה?? איך זה קרה? ומה עלה בגורלם של השורפים שדרך אגב אהמ אהמ מוות לא יזיק.חחח

אני אענה - ואם צריך תמר תתקן

מישהו התעצבן על מישהו אחר, ובה לגינה שלו (שהייתה הבית של גזיתוש-הסוסה),והציט אותו, וגזיתוש נשרפה. את גזיתוש ניסו לשקם. השאירו אותה בחיים והיא המליטה סייח ממש יפה וחתיך. כשהסייח היה בן 4 חודשים (גיל שכבר אפשר לגמול אותו),גזיתוש הייתה אמורה לעבור ניתוח להסרת הגידול שהיה לה בבטן. אני חושבת שבסוף לא עשו לה את הניתוח, כי ידעו שהוא לא יצליח, או משהו כזה- אז החליטו להרדים אותה. הסייח בקרוב יעבור לגור במועדון רוכבי ורד הגליל (היכן שהתקיים דרבי ה- NRHA). *מה עלה בגורל השורף, אני לא בטוחה שקרה משהו. כי אנשים שיכלו לעשות-לא כל כך עשו
תמר אני ממש משתתפת בצערך, ומאחלת לך למצוא אהבה חדשה (סוס/ה) מהר, ולהתגבר מהר על גזיתוש החמודה

סוני DSCH1

New member
תודה אבל

לא שרפו א הסוסה כי הם רבו אלה אף אחד לא יודע מי שרף אותה הבעלים לא היו בריב עם אחף אחד אז ולא עכשיו אז לא היה סיבה לא עשו את הניתוח כי היא הייתה במצב של עוד שנייה מוות בטוח

סוני DSCH1

New member
עונה

אנחנו לא יודעים מה היה אבל ככה מישהו בא ושרף אותה כנראה בלי סיבה ואז היא בא אלינו לחווה והוט שלי ביקשה ממני לטפל בה היא עושה את זה הרבה וטיפלתי לאחר שלוש חודשיים היא המליטה סייח יפה ובריא שאנשים לאחר שלוש חודשיים בגלל המב הגרוע של הסוסה הפרידו אותם ואת הסייח לקחו ולאחר שבוע + הרדימו את הסוסה

למעלה