סתם כי בא לי

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
סתם כי בא לי

אני רוצה לבנות מערכה. לא הייתי מנחה הרבה זמן, ויש לי רעיונות. אבל אני מתלבט, אני מתלבט בין פנטזיה פשוטה לפי עולם מורכב שבתהליכי בנייה, או לעשות משהו נחמד, של עמותות סודיות של קוסמים בימינו או. . ... ערפדים בעולם סייברפאנק בעתיד. או . . .. . כמה עתיד? מאוד עתיד. . .. . ואני לא יודע מה להחליט. וכן, מבחינת שיטה נראה לי אני מאמץ את הפשטות של ק20.

דרגורן

New member
אני רוצה להיות שחקן, והצעות:

1. עולם של סופר גיבורים/מוטציות משולב עם עמותות סודיות (Marvel פוגש את אילומינטי) 2. Shadowrun D20 - יכול להיות מעניין 3. מטריקס

snift

New member
גם אני גם אני ../images/Emo13.gif

אני אשמח לשחק משהו לא שגרתי...

למי איכפת?

לא, זו לא התרסה, אלא שאלה - מי זה שאכפת לו על מה המערכה? התשובה די ברורה, ואפילו יושבת ליד השולחן - השחקנים! :) כן, השחקנים שאמורים לשוטט במערכה שתבנה - הם בהחלט יכולים לעזור לך לגבש את המערכה שלך, והרעיונות שעל בסיסם תבנה אותה. שלא לדבר על זה שאתה יכול מראש "לתפור" את המערכה סביב השחקנים, ולהיעזר ברעיונותיהם. למשל: שחקן א': "אף פעם לא יצא לנו לירות ברובי מנעל-חלמיש במשחק, זה נשמע מעניין. חוץ מזה ראיתי אתמול סרט על פירטים וזה נורא הלהיב אותי - אפשר משהו בסגנון?" שחקן ב': "נורא בא לי לשחק דמות סטייל בן המלך האבוד, שמנסה לחזור לכס" שחקנית ג': "ציירתי ציור בהרצאה משעממת, זה נראה כמו חייזר מכשף, מה דעתך?" זו רק דוגמה, והשחקנים שלך יכולים להעלות כל מיני רעיונות סותרים, או כאלה שיזינו וידליקו את הרעיונות שלך. תיעזר בהם בגיבוש הרעיון למערכה, ותצא נשכר :) בהצלחה בקמפיין החדש.

backdoorslam

New member
מסכים מאוד אפילו

גם אני,בעברי , ניסיתי לעקוב אחרי העדפות שחקניי מבחינת סרטים, משחקי מחשב, ספרים וכו' ככל שתטיב לדעת מה מגניב את השחקנים שלך כך תצליח לבנות מערכה שתעניין אותם. מצד שני, דע ליישם גם את מה שמעורר בך כיף. אפשר לעבוד גם הפוך; קודם כל תבנה מערכה ע"פ אוסף הדברים שמגניבים אותך ואחר-כך לך תמצא לך שחקנים "משוגעים" כמוך. לי יש בראש קווים מנחים למערכה ע"פ ספר כלשהו, אבל אין אף שחקן שממש מתלהב ממנו כמוני.

DDN

New member
וזו בדיוק הנקודה.

עדיין אין לי רעיון מגובש, ולפי אנשי העצה והרעיונות פה, אני גם אגבש רעיונות ובשאיפה גם אמצע שחקנים.

המממ... אני בפנים!!!

נו, טוב, הצהרה קצת מופרכת עם 4 קבוצות בו"ז, אבל עדיין, אם יהיה זמן.

DDN

New member
אכן הצהרה מופרכת.

זמן זה לא דבר שיש לך בשפע.. . . . (איך הגעת ל4 קבוצות?????) בכל מקרה, קודם כל אני צריך להשיג את החוקים של ק20 מודרן, לפני שאני בכלל בונה משהו.

backdoorslam

New member
לא בא לפתוח בויכוח אבל...

אני ממליץ לך לדפדף ולעיין קצת בספר הבסיסי של GURPS. זה הכל.

DDN

New member
תעזוב אותי מGURPS

או משיטה בכלל. אני קובע ד"ק, השחקן צריך להגיע אליו בק20 + בונוסים. מעבר לזה זה להסתבך עם שיטה. . . .. .

backdoorslam

New member
ננסק, תגיד לו!

רק בשביל לקבל רעיונות מומלץ לעבור לפחות על תהליך בניית הדמות.

הילד צודק. גרפס טוב בשביל רעיונות

אתה לא חייב להשתמש בשיטה, אבל מכיוון שהיא כל כך פתוחה לכל רעיון, בספרי גרפס יש הצעות להמון כיוונים - נקודה להתחיל ממנה

למעלה