סתם כי בא לי

flashdani21

New member
סתם כי בא לי

עטיפה לדיסק שעשיתי לחבר שלי אם בא לכם תגיבו

flashdani21

New member
צד שני

אגב את האוביקט המטאלי הזה מצאתי פה בפורם תלת מימד אז מי שמזהה את העבודה שלו תודה רבה לך אתה פשוט גאון...

קרוקדיל

New member
זה לא נראה לך קצת חוצפה?

אולי עברה לך בראש לאיזה שניה אחת לפחות המחשבה שלפני שאתה משתמש במשהו שמישהו עבד עליו אתה צריך לבקש רשות?

flashdani21

New member
אמממ וואלה

לא חשבתי על זה אבל זה לא נעשה למטרת רווח כל שהוא אלה סתם לשם שימוש אישי מה גם שברגע שזה נימצא באינטרנט לכול אחד יש זכות לעשות בזה שימוש אלה אם יש על התמונה זכויות יוצרים כל שהם בכול מיקרה אמרתי בגלוי תודה למי שזה לא יהיה ופרסמתי פה את התמונות כדי שאם הוא ניכנס לפה הוא יראה את זה

SCaToPHaG

New member
../images/Emo5.gif סייג לחכמה...

"שברגע שזה נימצא באינטרנט לכול אחד יש זכות לעשות בזה שימוש אלה אם יש על התמונה זכויות יוצרים כל שהם" מאיפה הבאת את זה??

flashdani21

New member
מה ניסגר איתכם

מה הקטע שלכם זה לא כאילו קיבלתי כסף על הדיסק הזה כולה עטיפה לדיסק לחבר שלי מה אתם עושים כזה סרט???

קרוקדיל

New member
אנחנו עושים סרט?

אנחנו עושים סרט כדי להסביר לך שעשית דבר לא ראוי לפחות תגיד טעיתי ותתנצל אתה מבין למה אנשים לא רוצים להעלות עבודות לפורומים? אתה מבין למה אף פעם לא העליתי עבודות שלי לפה? בשביל שלא יבוא איזה פישר כמוך יהרוס לי את העבודה ועוד יצא מבסוט מהעסק זאת הסיבה למה שעשית יש רק הגדרה אחת... גניבה

flashdani21

New member
מה???

תגיד לי מה אתה רוצה ממני ? הנה סליחה טוב זה עוזר לך עכשיו אתה רגוע? אני מבטיח לא לעשות את זה יותר אלה אם יש לי רשות מפורשת מבעל העבודה או קי? ייאללה רדו ממני... אגב איפה פה הגנבה עוד לא ממש הבנתי אבל לא משנה העיקר שאתה מרוצה עכשיו

yanivfel

New member
זה שנוי במחלוקת... אבל עדיף שלא.

העניין עם האלמנט הגראפי (שבעיניי הוא נראה כמו מנוע של מטוס) שנוי במחלוקת. המדובר בשימוש אישי בין חברים וללא נסיון לפגיעה בזכויות יוצרים. עד לנקודה ההיא, הכל טוב, כשר, יפה ואפילו נחמד (שימוש בחומרים מהרשת למטרות אישיות הוא שימוש שאין עליו הגבלות בשל זמינותם של החומרים וקלות ההעתקה). גם אני עושה שימושים אישיים בחומרים שכאלו. אני אפילו מתגאה בתמונה על אחד מקירות הבית שלי, שהיא פרי היצירה של מישהו ברשת. מצד שני - לפרסם בפורום את הרפרודוקציה הזו לצד איזכור לכך שהאלמנט המרכזי לקוח לצרכים פרטיים מעבודתו של אדם אחר פה, יש לה צליל של שימוש לרעה. על אף שזה המקום, הייתי נמנע. לא בשל פגיעה בזכויות יוצרים או שימוש לרעה, כי אם בשל הסדר הטוב וההגיון שבעניין. בחיינו יש לא מעט מקרים בהם, על אף שמותר לעשות דבר-מה, מצפים ממך לשיקול דעת ולהמנעות מהמעשה, במידת האפשר. כך לדוגמא, בקיוסק השכונתי שלי, ישנה ערימת עיתונים מקומיים (מקומונים) לחלוקה (בחינם). ההסכמה שבשתיקה והמקובלה החברתית למען הסדר הטוב, מקובל לקחת עותק אחד לאדם. אבל אין מי שיטען שבמידה ולקחת את כל הערימה, גנבת. כך יוצא שעליך להזכיר את שם האדם שיצר את האלמנט אבל להמנע מלהסביר שעשית שימוש פרטי מעבר לנראה על המסך. או לחילופין, להעלות עבודה שהיא שלך במלואה וללא "השאלות". בהצלחה.

flashdani21

New member
תשמע

כל מה שאתה אומר פה נכון אבל בכול זאת אף אחד פה לא ניפגע מיזה ולא עשיתי שו דבר רע אבל אם זה כל כך מפריע פה לכמה אנשים אני לא יעשה את זה טעות שלי בכול אופן שוב סליחה ...

preacher

New member
לא קשור רווח או לא רווח!

היות שאתה בעצמך אמן אתה צריך להיות רגיש לעניין של שימוש ביצירות של אחרים! מילא אם היית לוקח משהו מאיזה אתר אלמוני בארה"ב, אבל לקחת בלי לשאול עבודה של מישהו מפורום שכן, ויש חפיפה לא קטנה בין המשתמשים בין הפורומים. העבודה הזו באה בתור אטצ'מנט של הודעה, והיה שם את השם של האדם שיצר את זה. ניסית לשלוח לו מסר אישי ולשאול אם מותר להשתמש? או לכל הפחות לאזכר את השם שלו כאן, זה לא כאילו כל כך קשה למצוא מי זה! הנה הכרטיס האישי של היוצר, דרך אגב.

למעלה