זה שנוי במחלוקת... אבל עדיף שלא.
העניין עם האלמנט הגראפי (שבעיניי הוא נראה כמו מנוע של מטוס) שנוי במחלוקת. המדובר בשימוש אישי בין חברים וללא נסיון לפגיעה בזכויות יוצרים. עד לנקודה ההיא, הכל טוב, כשר, יפה ואפילו נחמד (שימוש בחומרים מהרשת למטרות אישיות הוא שימוש שאין עליו הגבלות בשל זמינותם של החומרים וקלות ההעתקה). גם אני עושה שימושים אישיים בחומרים שכאלו. אני אפילו מתגאה בתמונה על אחד מקירות הבית שלי, שהיא פרי היצירה של מישהו ברשת. מצד שני - לפרסם בפורום את הרפרודוקציה הזו לצד איזכור לכך שהאלמנט המרכזי לקוח לצרכים פרטיים מעבודתו של אדם אחר פה, יש לה צליל של שימוש לרעה. על אף שזה המקום, הייתי נמנע. לא בשל פגיעה בזכויות יוצרים או שימוש לרעה, כי אם בשל הסדר הטוב וההגיון שבעניין. בחיינו יש לא מעט מקרים בהם, על אף שמותר לעשות דבר-מה, מצפים ממך לשיקול דעת ולהמנעות מהמעשה, במידת האפשר. כך לדוגמא, בקיוסק השכונתי שלי, ישנה ערימת עיתונים מקומיים (מקומונים) לחלוקה (בחינם). ההסכמה שבשתיקה והמקובלה החברתית למען הסדר הטוב, מקובל לקחת עותק אחד לאדם. אבל אין מי שיטען שבמידה ולקחת את כל הערימה, גנבת. כך יוצא שעליך להזכיר את שם האדם שיצר את האלמנט אבל להמנע מלהסביר שעשית שימוש פרטי מעבר לנראה על המסך. או לחילופין, להעלות עבודה שהיא שלך במלואה וללא "השאלות". בהצלחה.