סתם כי בא לי..............

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
סתם כי בא לי..............

אני מקווה שלמנהלת אין היתנגדות
אני יושב מול המקלדת וחושב....... במקרה שכזה אני לא יכול להיעזר באף אחד כי לא כולם יודעים על איזה אישיות אני מדבר אישיות אני אומר?? יותר נכון מלאך שנראה אולי קצת אחרת מלאך שתמיד שומע את קריאתי שבו אני בוטח מלאך שיודע לתת הרגשה טובה מסייע ותומך מלאך המשמש גם כמושיע וגואל מלאך כמו מתווך ביני לבין האל אני לא יודע אם אוכל להחזיר לך על כל הטוב אני בספק אם אוכל במיליון מילים לך להודות מה שכן אנסה להסביר אולי במעט את גודל רגשותי לאשה כה מיוחדת יחסי אמת שלא תלויים בשום דבר יחסים שיש בהם עתיד יחסים שהשכל הישר לא יצליח להבין יחסים שאם אספר אודותם אף אחד לא יאמין תודה לך.............
מעוף

איזה יופי מעוף ../images/Emo24.gif

תגיד לעמי שיכנס רגע שיתחיל להאמין וגם לכל הבנות שלא מאמינות המינהלת מתמוגגת

מצוטטת

New member
מאמינה או לא , זו לא הנקודה

ראשית מעוף, מילותיך נגעו.... להגיד שאני שם לא ! , אפילו לא ליד והרי אין פז"מ לתקופת הצינון (ההחלמה) ולעצמי נתתי הנחה נוספת, ללא לו"ז. עכשיו.... מה בא קודם? - (וזה ככה במחשבות מידי פעם - מודה) הרגש ובעיקבותיו האמון או האמון ובעקבותיו הרגש וואחד פילוסופיה (פילוסופיה בגרוש) ככה סחפת אותי קצת... שימשיך להרגיש לך כך ואני ביינתיים אמשיך להנות מכתיבתך.

maof

New member
מצוטטת יקרה

לא מדובר בלוח זמנים לא מאמין ברכבות בורחות ותחנות נעלמות הדברים פשוט נימצאים במציאות של חיינו צריך רק להאמין ולא להיתפשר...... לדעת שהיום יגיע והדברים הטובים יתגלו מולנו לא מאמין בפילוסופיה...ולא הולך שבי אחרי מילים כל חיי אמרתי שאני רוצה להרגיש....... זה בדיוק כמו שאני יכתוב לך שאני אוהב אותך !!!! קשה לי להאמין שבאמת תתפתי להאמין...... מעוף

מצוטטת

New member
איש

נראה כי השתבשה תגובתי חלקה היווה מענה לדבריה של גברת מינהלת חלקה השני הוא גלישת מחשבות למקרא אימרותיך ובמאזן כללי תחושתי לפחות כי אנו בנקודת איזון. זו היתה עבורי מקפצה להביע תחושה, נראה כי הפעם לא בהצלחה מרובה. לילה טוב

amigor

New member
מלאך בדמות אדם כזו..איזה יופי

אני מתמוגג ממש נפלא אשריך לא.. אני עוד לא ..פגשתי כזו מתווך כזה בינך לבין אלוהים מלאך גואל..איזה מילים שחף אישה אמיתית נהנית יותר מין העונג שהיא מעניקה לגבר, יותר מין העונג שהיא מקבלת ממנו. איפוא יש כזה מלאך, ואני מחפש עמי

maof

New member
עמי חבר יקר.......

קראתי את המילים של איש מאוד דגול...... אם תירצו אין זו הגדה ביום שתיפגוש אתה תדע !!!!!!!!!! מעוף

amigor

New member
ידידי רוצה אך לא מוצא..

אפילו בצלילה במים עמוקים בין הדגה הופיעה לפניי "בתולת הים"
שערה התנודד על מסכת פניה מבין דגי הפזיות בין צלילה לעליה לנשימה, מביט בה בתנועותיה, ומתאמצת לראות את דג הקיסר וזהרון ואני עומד בקרקעית הים נפעם מיופי חמוקיה, ומתוך שולי חזיתה..השופע מתנודדים במאמציה ומסיחה דעתי לקיסר הדור ידידי מימזמן, אחזתי במותניה והעברתי לה את פיית החמצן לסירוגין, לראות הדגה משם יצאנו לשוח לחופו של ים בין
לבין ההמשך ידוע..איך אומרת ניצת רכבנו על האופניים ..אני יודע לרכב כן גם היא.. אבל לימים התברר, כי האופניים לא שלי רציתי אך התבהר לי אגדה!
עמי

maof

New member
סחטיין עמי

אתה רואה גם מסע של 1000 ק"מ מתחיל בצעד אחד צריך להאמין !!!!!!! לא אמרתי להיות פתי !!!!!!! אבל לא לפסול מראש !!!!!!!! מעוף

עמי

ורד מוסינזון כתבה פעם שיר - הרהורים על "הנסיך הקטן" לאנטואן דה-סנט אקספזי ואצטט חלק ממנו: לכל נסיך לכל נסיך יש שושנה נסתרת על כוכב. שושנה בודדה , המצפה לו, לנסיך שיחזור ממסעותיו. שושנה עם ארבעה חוחים בלבד להתגונן בפני כל רע העולם, לכל נסיך יש שושנה נסתרת,על כוכב.

amigor

New member
טוב אם ../images/Emo47.gif הולך ../images/Emo1.gif

אומר לכם ליל חלומות פז ידידי עם הרהורים על הנסיך הקטן אחלום על שושנה שבין החוחים ואיחוליי לכן גם כן להית´ עמי

ועכשיו סתם כי בא לי לה../images/Emo105.gif

אומר לכולכם לילה טוב אני הולכת לתפוס
אחרי יום מתיש של גשש בלש עם ים של מסרים והכי חשוב חייכו החיים יפים
מה עוד צריך הבנאדם?

מעופי ........מלאך בדמות אישה

וואו כיף לפגוש דבר כזה ואם היא בחרה בך אז גם אתה מלאך לא קטן מפרגנת

למעלה