סתם כי בא לי.

AVriL AddiCt

New member
המשך../images/Emo105.gif

51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אמממ לא זוכרת 60. שיר שגורם לך לבכות: my heart will go on-celin dion 61. השיר של כל הזמנים: everything i do-brian adams 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: everything i do 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: השיר שרשמתי למעלה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית אמממ אנשים אומרים לי שאני נראית טוב...ובהתנהגות..אמממ אני יכולה להיות לפעמים מעצבנת..חחחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: חלי,מירי 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות,כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 2/11/03 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? פורומים בתפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מכושפות,תוכים,מגרש ביתי,סמולוויל,נינט,השיר שלנו,על טבעי,סימס,פלייסטיישן,פיות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? avril addict-אמממ אני אוהבת את הזמרת אבריל לאבין ושפתחתי משתמש חדש בתפוז הערצתי אותה...וזהו...חחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? תוכים,מכושפות,מגרש ביתי,סמולוויל 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי להרגיש מוזר לידו..... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים,וגוף,ועיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה ת'מחשב 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את המחשב..חחח
83. מהם התחביבים שלך? טלויזיה,מוזיקה,פלייסטיישן2,לגלוש באינטרנט ולהסתובב עם חברות 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? טום ווילינג מסמולוויל
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים,מברשת שיער,קרם לשיער,ספידסטיק ובגדים כמובן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?תוכי 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? תוכי ג'אקו
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? פלפל ממולא ואז פסטה,וגם פיצה..חחח אבל לא נראה לי שאני אסיים את כל זה
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלייסטיישן 2 שלי 92. מי החברים שלך בפורום? לא זוכרת לפי כינויים כאן 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמממ אני עושה שירות לאומי אז... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת..חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם ידיד שלי....במקום בודד... 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בחירה לעשות שירות לאומי בקופת חולים 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בלוס אנג'לס או ניו יורק 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא

CheN323

New member
עונהההה ../images/Emo9.gif

ומנסה להתחמק מחראמטיקה
1. שם
חן
2. גיל
15 וחצי 3. תאריך לידה
4.3.91
4. כינוי
צ'ה, צ'יינג'ס, צ'צ'ניה, חנה, "סופר חנה"
... 5. תכונה טובה
מכנים אותי סופר חנה בגלל שאני מאוד פעילה. אז אני מניחה שאפשר לכנות את זה- היפראקטיביות
6. תכונה רעה
אין לי סבלות לאנשים
סורי... 7. חולשה
מכושפות חחח. ושוקולד
8. אובססיות
ריקוד
כמה שיותר
. ומוזיקה, והצינצילה שלי כפרעליו
9. פאדיחה
NI IDEA
10. כאב
... 11. משאלה
להיות בריאה יותר
12. זיכרון רע
הרבה מדי
13. זיכרון טוב
טיסה להונג קונג לבני דודים שלי
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך
שברתי את היד בגיל 5
זה היה מצחיק 15. געגוע
להרבה
16. פחד
מהמוות 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב
שירים מסויימים במזרחית. איכס
18. קמיע [אם יש]
NOP 19. החג האהוב עליך
פורים
{השנה זה יוצא ממש ביומולדת שלי
}, ופסח וחנוכה... (A) 20. אוכל מועדף
דברים בריאים 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול
איכס בשר איכס
22. שתיה מועדפת
מים
23. קינוח מועדף
חחחח נו סה 24. ממתק מועדף
שוקולד
25. עוגה מועדפת
הכל
26. צבע מועדף
כחלחל
27. חיה מועדפת
צינצילה
חחחח. אני גם מתה על כלבים
28. חיית מחמד [אם יש]
צינצילה... {פעם שלישית שוקולד} 29. ספורט מועדף
מחוליסטית בנשמה
30. מספר מזל
4 31. ספר
הארי פוטר. 32. סרט דיסני מועדף
בת הים הקטנהההההההההה
{"אבל אבא אני כבר 16, אני לא תינוקת
"} 33. סרט
שרק כנראה
34. שחקנ\ית
אנג'לינה ג'ולי. וינונה ריידר. לא זוכרת 35. זמר\ ת
סולדד פסטורוטי
36. סדרה מעודפת
מכושפות
מזתומרת 37. מקצוע אהוב
שאלה טובה
38. מקצוע שנוא
חראמטיקה
והיסטוריה איכס 39. מקום בעולם
ישראל. תמיד. 40. המעשה הכי נועז שעשית
לא זוכרת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית
הו הרבה
42. פריט לבוש מועדף
הכל מהכל עם הכל. 43. ההמצאה של כל הזמנים
מחשב
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]
סתיו
45. את/ה מאמינ/ה בגורל
בטח 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים
נטרלית 47. גלידה- בכוס או בוופל
לפי המצב רוח
48. שקיעה או זריחה
זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד
נגד
50. ג'ינס או סתם מכנס
ג'ינס. אוהבת
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית
חסכנית 52. מלפפון או עגבניה
לא להכשיל
53. קור או חום
כנ"ל
54. לישון או לקום
לישוןןןן
55. חוף או הרים
דיי נו זה קשה 56. קרמבו- וניל או שוקו
וניל
57. תות או בננה
תות. בננה יאק
58. חולצה מכופתרת או רגילה
שונאת כפתורים
59. שיר שגורם לך לצחוק
שאלה לא משהו
60. שיר שגורם לך לבכות
הרבה <im

CheN323

New member
ממשיכה....

61. השיר של כל הזמנים
יואו נו זה ייקח לי שנים 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת
63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך
חחחחחחחח טוב שלא... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך
למה לתסכל
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר
Spanish Guitar. שיר מקסים 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]
חייכנית, צעקנית, משועשעת, היפראקטיבית 67. שמות החברים הכי טובים שלך
68. הגלידה הכי טעימה
וניל אוראו
{וגלידה מדהימה אחת שאכלתי באיטליה
} 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך
היא תמיד שם
תמיד
70. מתי התחברת לראשונה לרשת
לתפוז
, לפני בדיוק שנתיים
, יאיייי 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך
יותר מדי
72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע
פה, ובפורום של אליסה, של זב"ח, של תזונה צמחונית. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו
המשתמש הזה די חדש, אז אין לו סיפור. המשתמש הקודם {SOLE TE AMO} נולד בגלל קומונת ACV, מועדון המעריצים לסולדד פסטורוטי. מאז עברו שנתיים
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו
כן
75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת
פה, ובאליסה בעיקר. יש לי עוד כמה קומונות 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך
רע
, כבר עברתי את זה ואני לא אשכח את זה בחיים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]
העיניים 78. יש לך חבר/ה
נופ
79. כמה אחים ואחיות יש לך
2. מספיק לי 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה
אם ואם ואם.... 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר
מנסה לא ליפול 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון
מכוונת שעון מעורר 83. מהם התחביבים שלך
ריקוד, נגינה
, קריאה
84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד
חברה שלי, ספר שלא נגמר, כלב, ודרך לצאת משם 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית
שפתון
, ובגדים וכסף 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות
דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב
הערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל
כלב. תמיד 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום
[בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]
חחחחח איזה שאלות
. אני מניחה שהערב. 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת
NI IDEA
91. מהו החפץ הכי חשוב לך
92. מי החברים שלך בפורום
כולםםםם
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה
באופן קבוע דרך מועצת תלמידים... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר
{שאלה למעלה} 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע
היום
96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך
הו
97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה
עדיף שלא תדעו
98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך
וואי. הייתי משנה את הבת מצווה שלי, היה לי שם קטע לא נעים... 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה
באיזה רודוס או משהו 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך
לא
אני לא שווה יותר ממנו... הלכתי

R o t e m G

New member
כבר עניתי על זה, אז אם לא אכפת לכם

... אני אעשה העתק הדבק: 1. שם: רותם 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 11.12.1990 4. כינוי: אממ לרוב "בלונדה" <ואני לא מטומטמת> 5. תכונה טובה: אממ אני חברה טובה 6. תכונה רעה: אני נוטה להיות מושפעת בקלות 7. חולשה: מממ כלבים 8. אובססיות: לא יודעת.. בטוח יש, אבל לא עולה לי כרגע 9. פאדיחה: אין 10. כאב: לא יודעת.. 11. משאלה: מממ להיות מאושרת 12. זיכרון רע: לא יודעת 13. זיכרון טוב: אוף, לא יודעת 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אממ שהיינו באיטליה 15. געגוע: ממממ סבא 16. פחד: לא יודעת 17. את/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אמממ..... 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: שניצל, שוקולד 21. המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימי לאכול: דגים וכל מה שקרוב לזה ויצא מהים 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: כל דבר שוקולדי 24. ממתק מועדף: שוקולד 25. עוגה מועדפת: שוקולד <די, זה כבר נשמע אובססיבי> 26. צבע מועדף: כחול 27. חיה מועדפת: כלב 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב וחתולה 29. ספורט מועדף: ריקוד (סטפס) 30. מספר מזל: 6 31. ספר: אין 32. סרט דיסני מועדף: כולם אחלה, לא יודעת 33. סרט: ממממ אני אוהבת סרטים בכללי, אין אחד אהוב 34. שחקנ\ית: מממ אליסה מילאנו 35. זמר\ת: נחשו 36. סדרה מעודפת: מכושפות, אבודים, חברים 37. מקצוע אהוב: אנגלית 38. מקצוע שנוא: היסטוריה 39. מקום בעולם: כל מקום כמעט, אירופה בעיקר 40. המעשה הכי נועז שעשית: אני לא ממש עושה מעזים נועזים 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: כנ"ל 42. פריט לבוש מועדף: אין.. 43. ההמצאה של כל הזמנים: טלפון [?] 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף |מתגעגעת| 45. את/ה מאמינ/ה בגורל? לא 46. את/ה מאמינ/ה באלוהים? כן 47. גלידה- בכוס או בוופל? גביע <וופל> 48. שקיעה או זריחה? מה זה משנה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? אף פעם לא ניסיתי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: חח our house, לא זוכרת של מי 60. שיר שגורם לך לבכות: לא נראה לי שיש 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת... 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: את מי אני אוהבת? 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פששש עד החתונה... 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: וואו, עד ההלוויה... 65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר: וואי, יש כל כך הרבה. כמעט לא הכרתי שירים פעם. רוב השירים שאני שומעת היום הם מחברים. 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? שונאת כאלה שאלות 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ענת, רוית, שקד, בן, יעל, נעמה, דנה <טוב, נראה לי נסחפתי> 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו-וניל 69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות ויושר 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מזמן, לא זוכרת 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? פורומים ובלוגים 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מכושפות וזה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? טוב, את הכינוי תראו לבד, ונראה לי שאת הסיפור <איזה סיפור?> גם תבינו לבד. נו, מה לעשות? אני לא מקורית. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא יודעת, לא קרה לי 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? מכושפות וזה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? מבאס ומעיק 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? אמממ שאלה טובה, אף עפם לא באמת חשבתי על זה לעומק, אני לא ממש שמה לב לזה 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחד 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? לא נראה לי 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים. אני לא יכולה בלי, הפה שלי פשוט מגעיל כשאני קמה.. 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מממ מכבה את האור <?> 83. מהם התחביבים שלך? אינטרנט, סטפס, ציור, צופים 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? שונאת שאלות כאלה... 85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? חחח מברשת, כי פעם שחכתי מברשת בטיול של 4 ימים בשטח.. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות? אוי, שאלו אותנו את זה ביום שלפני היום הראשון בתיכון ולא ידעתי מה להגיד 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]? בוקר 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? אוווו מה אתם רוצים שאני אתחיל לפרט? זה יקח הודעה שלמה בנפרד.. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? לא יודעת 92. מי החברים שלך בפורום? אין לי ממש חברים... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? ממממ <?> 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? מתישהוא בזמן האחרון, אנשים שאלו אותי איך להגיע לאנשהוא או איפה מישהו ועניתי להם. נחשב? אה, וגם מצאתי למישהו פלאפון שהוא שכח בתחנת אוטובוס. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול לחברה שלי 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חחח מה שהם חושבים עליי 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לא יודעת, טוב לי פה 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? יש כל מיני דברים קטנים בחיים שאני מתחרטת עליהם, אבל לא קריטי, נראה לי 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך? לא

למעלה