AVriL AddiCt
New member
המשך../images/Emo105.gif
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון
55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל 57. תות או בננה?
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:אמממ לא זוכרת 60. שיר שגורם לך לבכות: my heart will go on-celin dion 61. השיר של כל הזמנים: everything i do-brian adams 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהב/ת: everything i do 63. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: השיר שרשמתי למעלה 64. שיר שאת/ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
65. שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר:אין 66. איך היית מתאר/ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו'..]? חיצונית אמממ אנשים אומרים לי שאני נראית טוב...ובהתנהגות..אמממ אני יכולה להיות לפעמים מעצבנת..חחחח 67. שמות החברים הכי טובים שלך: חלי,מירי 68. הגלידה הכי טעימה?ריבת חלב
69. מהן התכונות שאת/ה הכי מעריכ/ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? נאמנות,כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 2/11/03 71. לאילו אתרים את/ה גולש/ת כשמשעמם לך? פורומים בתפוז 72. באילו פורומים את/ה קורא/ת באופן קבוע? מכושפות,תוכים,מגרש ביתי,סמולוויל,נינט,השיר שלנו,על טבעי,סימס,פלייסטיישן,פיות 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? avril addict-אמממ אני אוהבת את הזמרת אבריל לאבין ושפתחתי משתמש חדש בתפוז הערצתי אותה...וזהו...חחח 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא 75. באיזה פורומים את/ה כותב/ת? תוכים,מכושפות,מגרש ביתי,סמולוויל 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת/ה לא אוהב/ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה גורם לי להרגיש מוזר לידו..... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שפתיים,וגוף,ועיניים 78. יש לך חבר/ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כן 81. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה ת'מחשב 82. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את המחשב..חחח
83. מהם התחביבים שלך? טלויזיה,מוזיקה,פלייסטיישן2,לגלוש באינטרנט ולהסתובב עם חברות 84. את מי היית לוקח/ת לאי בודד? טום ווילינג מסמולוויל
85. כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מברשת שיניים,מברשת שיער,קרם לשיער,ספידסטיק ובגדים כמובן 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר/ת להיות?תוכי 87. מה את/ה הכי אוהב/ת - את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? תוכי ג'אקו
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 90. אם היית מוצאת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית/ה מבקש/ת? פלפל ממולא ואז פסטה,וגם פיצה..חחח אבל לא נראה לי שאני אסיים את כל זה
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלייסטיישן 2 שלי 92. מי החברים שלך בפורום? לא זוכרת לפי כינויים כאן 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אמממ אני עושה שירות לאומי אז... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע\תדע? אתמול 96. מה את/ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא יודעת..חחח 97. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם ידיד שלי....במקום בודד... 98. אם היית יכול/ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? בחירה לעשות שירות לאומי בקופת חולים 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בלוס אנג'לס או ניו יורק 100. ואחרון חביב- את/ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי/ה מוכנ/ה שהוא\היא ת\ימות למענך?לא
51. בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון