טוב נו, הגיע הזמן שגם אני אענה פעם
זה השאלון הראשון שאני עונה עליו באיזשהו פורום אז אני לא אתחכם. בעד-סמים, סיגריות, אורגיה, סקס בגיל צעיר. נגד-הומואים (לא שהם לא בסדר פשוט ככה יש פחות גברים בשבילי). נמנעת-תכנית ההתנתקות. אי פעם התנשקתי עם בת מיני, התנשקתי עם בן מיני ההפוך, שכבתי עם בן מיני ההפוך, הגשתי מבחן ריק, נתפסתי בגין עבירה פלילית, בגדתי באמון של מישהו, בגדו באמון שלי. אף פעם לא-שכבתי עם בת מיני, רציתי/ניסיתי להתאבד, הצטערתי על משהו שעשיתי (בזבוז זמן). אני חיה 20 שנה, עברתי בית 1, נשבר לי הלב פעמיים, התאהבתי המון פעמים, היו לי 3 חברים, הקשר הכי ארוך נמשך שנה ושלוש. לא יודעת כמה פעמים שברתי למישהו את הלב (אבל לא פעם ולא פעמיים) עדיף-גברים, חיבוק, חנונים (פחות מזיקים), מתוק, פורים, מים. ניו יורק פריז-לא הייתי בניו יורק אז אני לא יודעת. הארי פוטר או שר הטבעות-לא קראתי את שניהם אז אני לא יודעת. ישראל או חו"ל-לא גרתי אף פעם בח"ול אז אני לא יודעת. אסוציאציות- ציצים עגולים, דתיים מפגרים, בית ספר טוב שנגמר, ישראבלוג המצאה יפה, ערפאת שיפסיקו כבר לדבר על המכוער הזה, טלויזיה לרוב בזבוז זמן, אהבה כואבת ספק אם יש דבר כזה, מוות כבר לא כואב כלום, איידס אשמה, מתנחלים לא מעניין אותי, ורוד עינת הירש, חול גן. אני היא הכי בעולם, אני אוהבת אותי, לא שונאת כלום, הלוואי שאני אצליח, חבל שהם לא רצו אותי, אני צריכה לישון. סרט אחרון- שרק 2 שיר(טראק)- Jacek Sienkiewicz- Dream Machine (טכנו) בכיתי- כבר שנה שאני לא מצליחה... צחקתי- היום דיסק- חצי שנה/שנה (כמה אלבומי ג'אז) מממממ אני אומרת (חושבת) לעצמי כל יום.