סתם כי בא לי שאלון

מבט חטוף לעבר פורום סקס לנוער:

יש שם דיון סוער על: מהו הזין הקטן ביותר שיצא להם לראות. העיקר שהם יורדים שם על ערסים ..

Hii BiTcH

New member
בובה,[איך קוראים לך בכלל?]

אני שואלת ברצינות,מה הדעה שלך על סקס לנוער? ומההה כ"כ רע להיות בפורום שמדברים בו על דברים *קצת* יותר מעניינים ממה שהולך פה בד"כ? צצ.

גלעד

לפי דעתי פורום סקס לנוער הוא פורום לילדים וילדות סקרנים סקרניות (שזה לא משהו רע, כל אחד מגיע לגיל כזה) בקשר לדיונים שם .. נתתי דוגמא אחת, ואני חושב שהיא מתמצתת טוב את הרמה שם. (אני מצטער אם אני נשמע מתנשא) ד"א, אני גם נגד קיום הפורום הזה, אבל לא נכנס לזה. אני חושב שהפורום הזה הוא בעצם במה לכל מיני פדופילים שמסתובבים באינטרנט. מה יותר טוב בשבילם מאשר פורום שמלא בילדות בנות 14-18 בשיא הסקרנות המינית שלהן ?

Hii BiTcH

New member
מממ....

הגילאים שם מ14-22,זתומרת שלא רק בנות קטנות וסקרניות נכנסות לשם.. והשרשור שראית שם באמת דפוק,אבל זה ממש לא מתמצת את הפורום.. אני למדתי שם הרבהההה דברים שלא ידעתי לפני,ואני גם די בטוחה שלא הייתי לומדת עד היום אם לא הייתי שם. וגם יש שם אחלה אנשים אבל אם אתה לא חושב כמוני אז אני מכבדת את זה.

טוב נו, הגיע הזמן שגם אני אענה פעם

זה השאלון הראשון שאני עונה עליו באיזשהו פורום אז אני לא אתחכם. בעד-סמים, סיגריות, אורגיה, סקס בגיל צעיר. נגד-הומואים (לא שהם לא בסדר פשוט ככה יש פחות גברים בשבילי). נמנעת-תכנית ההתנתקות. אי פעם התנשקתי עם בת מיני, התנשקתי עם בן מיני ההפוך, שכבתי עם בן מיני ההפוך, הגשתי מבחן ריק, נתפסתי בגין עבירה פלילית, בגדתי באמון של מישהו, בגדו באמון שלי. אף פעם לא-שכבתי עם בת מיני, רציתי/ניסיתי להתאבד, הצטערתי על משהו שעשיתי (בזבוז זמן). אני חיה 20 שנה, עברתי בית 1, נשבר לי הלב פעמיים, התאהבתי המון פעמים, היו לי 3 חברים, הקשר הכי ארוך נמשך שנה ושלוש. לא יודעת כמה פעמים שברתי למישהו את הלב (אבל לא פעם ולא פעמיים) עדיף-גברים, חיבוק, חנונים (פחות מזיקים), מתוק, פורים, מים. ניו יורק פריז-לא הייתי בניו יורק אז אני לא יודעת. הארי פוטר או שר הטבעות-לא קראתי את שניהם אז אני לא יודעת. ישראל או חו"ל-לא גרתי אף פעם בח"ול אז אני לא יודעת. אסוציאציות- ציצים עגולים, דתיים מפגרים, בית ספר טוב שנגמר, ישראבלוג המצאה יפה, ערפאת שיפסיקו כבר לדבר על המכוער הזה, טלויזיה לרוב בזבוז זמן, אהבה כואבת ספק אם יש דבר כזה, מוות כבר לא כואב כלום, איידס אשמה, מתנחלים לא מעניין אותי, ורוד עינת הירש, חול גן. אני היא הכי בעולם, אני אוהבת אותי, לא שונאת כלום, הלוואי שאני אצליח, חבל שהם לא רצו אותי, אני צריכה לישון. סרט אחרון- שרק 2 שיר(טראק)- Jacek Sienkiewicz- Dream Machine (טכנו) בכיתי- כבר שנה שאני לא מצליחה... צחקתי- היום דיסק- חצי שנה/שנה (כמה אלבומי ג'אז) מממממ אני אומרת (חושבת) לעצמי כל יום.

המרינה

New member
שלי שליש לי שלי אה אבל אני לא

הכי חדשה הצטרפתי מזמן פשוט אין לי כוח כל פעם להגיב.. בעד/נגד.. סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? למה לא? הומואים? למה לא? תוכנית ההתנתקות? אחראי דיונים רבית.. נטרלית סקס בגיל צעיר? נגד האם אי פעם.. התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא אבל קרה שזה הפוך (יקי לא נחשב) בגדת באמון של מישהו? כן :( בגדו באמון שלך? כן.. הרבה! :'( רצית/ניסית להתאבד? ...... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כןןןןןןןן אוף כמה... שנים את/ה חי/ה? 14 עוד מעט 15 בתים עברת? 4 או 5 פעמים נשבר לך הלב? 3 אם את נחשבת.. פעמים שברת לאחרים את הלב? אני שרמנטית
{למה שאני אספור את זה?} פעמים התאהבת? 1 וחצי (אני עדיין לא בטוחה בקשר לשני..) חברים/ות היו לך? 1 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? שנה וחצי מה עדיף.. ניו יורק או פריז? ניו יורק (ברור..) בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? אויש גם וגם :( הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר כל כךךךךךך ערסים או חנונים? חבר'ה רגילים חמוץ או מתוק? מתוק אבל לא יותר מדי חנוכה או פורים? פורייייייייייייייייייייים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? גם וגם אסוציאציות: ציצים- טלפטייה (שלי של אחותי משו..) דתיים- חילונים בית ספר- פרטי ישראבלוג- מעולה!!!!!!!!! ערפאת- מת סוף סוף!! טלויזיה- אחי לקח לי את הגדולה שלו :( יש לי פיצית :( אהבה- הכזבה מוות- לא נו.. איידס- סקס ללא הגנה מתנחלים- הוועידה ה-6 ורוד- פאקצה- מותי חול- יםםםםםםםםם השלמות: אני הוא/היא... - מרינה אני אוהב/ת... - אותו מ'.. אוף או שכבר לא. :'( אני שונא/ת.. – שעושים לי את מה שהם עושים הלוואי ש... –המצב ישתנה חבל ש... – נפרדנו בנסיבות ההן אני צריכ/ה... - סטוץ'. מי/מה האחרון.. סרט שראית? בקולנוע? סוף העולם שמאלה נראה לי שיר ששמעת? דברים שכדי לדעת. פעם שבכית? אתמול.. כשניזכרתי.. פעם שצחקת? היום אולי.. דיסק שקנית? לפני איזה מלא זמן- לקט שירי דיסני, דיסק מומלץץ מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? מיכאל.. החבר ה-1

חןשסק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ובגילך את כבר צריכה סטוץ? את רק בת 15... גאד... הילדים של היום... :| (לא משהו נגדך...)

Hii BiTcH

New member
אני פשוט חייבת לשאול אותך,

את אומרת יקי בהנחה שאנחנו יודעים מיזה יקי?! המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאומרים לך מוות זה "לא נו.."?!?1 הבנאדם הראשון שעולה לך בראש כשאומרים ציצי זו אחותך? WTF ואיך לעזאזל את יכולה לשמוע ת'שיר הזוועתי "דברים שכדאי לדעת"?! פאק אני צריכה להפסיק להציף ת'פורום.

המרינה

New member
כי.......

את אומרת יקי בהנחה שאנחנו יודעים מיזה יקי?!לא. בגלל זה גם לא סיפרתי ת'סיפור ולא ת'שם המלא :p המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאומרים לך מוות זה "לא נו.."?!?1 כן זה תמיד מציבה אותי המחשבה על המוות.. הבנאדם הראשון שעולה לך בראש כשאומרים ציצי זו אחותך? WTF אחותי החלבית,אימא שלי הניקה אותה אז יש לנו כל הזמן טלפתייה..קישרנו את זה לציצי :p ואיך לעזאזל את יכולה לשמוע ת'שיר הזוועתי "דברים שכדאי לדעת"?! כי ידידים שלי מופיעים בו.. בחלק של הקפוארה

תופעות חוזרות ונישנות אצלכם

דבר ראשון לסטטיסטיקה הכי מעניינת פה - 90% מהבנות פה (בערך) התנשקו עם בנות מינן, לעומת 0% אצל הבנים. דבר שני - בקשר לערסים חנונים ... אני היחיד שמעדיף ערסים. שתתגייסו לצבא תראו שכולם מסתדרים עם כולם ! וערסים, כשהם מתבגרים, הם האנשים הכי חברותיים שאתם יכולים לתאר לעצמכם. דבר שלישי - כל מי שאמר או אמרה שהוא נמנע/נטרלי בקשר להתנתקות, משמע "לא אכפת לי".

cobainos

New member
גם אני שמתי לב לסטטיסטיקה הזאת

יש לזה כל מיני סיבות א.בנות קצת יותר פתוחות לדברים האלה.גם אם הן לא נמשכות לבנות מינן הן עדיין מרגישות שהן חייבות לנסות וגם זה לא מגעיל אותן כמו שאותנו(את רובינו) ב.בשביל פוזה וסקס אפיל..זה משגע הרבה מאיתנו לראות בנות מתנשקות ג.בטח יש עוד סיבה אבל אין לי בראש כרגע.

Hii BiTcH

New member
ממ ערסים באמת גודלים להיות אנשים

טובים וכאלה. אבל חנונים פשוט לא מזיקים,והם חמודים כאלה :) וערסים עם כל הוואנבי שיש עליהם אני..לא אוהבת.

חןשסק

New member
חח כן יש משהו בזה

וכבר נעם אמר לך- בנות יותר פתוחות בקטע הזה, אני מכירה בנות, חברות שמתקלחות יחד ולשתיהן יש חבר. ובקשר להתנקות, תכל'ס, לא ממש איכפת לי... אני פשוט מקווה שיגיעו להסדר בלי הרבה נפגעים בדרך.

למעלה