סתם כי בא לי לשתף...

MeWithoutU

New member
סתם כי בא לי לשתף...

מי שלא יודעת...אז חבר שלי התגייס ביום שני שעבר...והייתי בדיכאון נוראי...במיוחד כי סיימתי לימודים ואין לי עבודה אז יענטו אין מה שיעסיק אותי...אבל החזקתי מעמד בערך...למרות הדיכאון והבכי...אז שני שלישי ורביעי עד אחר הצהריים בכיתי והייתי סגורה בחדר...וביום רביעי אחר הצהריים הלכתי וישבתי עם אמא שלו... בחמישי הייתה חתונה של הבן של חברה של אבא שלי... ובשישי בצהריים המתוק שלי בא הביתה ביום שבת הוא עודד אותי כי הייתי עצובה כי זה היה יום הולדת של אמא שלי...)= וגם כי חשבתי שביום ראשון בבוקר הוא צריך ללכת שוב לצבא ואני שוב יהיה עצובה... אז הוא נסע בבוקר... ואת יום ראשון שני ושלישי ביליתי אצל החברה הכי טובה שלי שגרה קרוב אלי... היא נשואה ויש לה ילד מתוק ביותר בן שנה...אז שיחקתי עם הילד והעברתי את הזמן איתה ובאמת שהזמן עבר מהר...(= היא גם לימדה אותי להכין איזה בשר ממש ממש טעים וקוסקוס (ביקשתי ממנה שתלמד אותי כי חבר שלי אוהב מאוד קוסקוס) אז אתמול הכנתי לאבא שלי בתור ניסוי ויצא ממש מוצלח(= היום קמתי בבוקר ניקיתי את כל הבית ויותר מאוחר אני אלך לאמא של חבר שלי להעביר קצת את הזמן... ומחר בבוקר אני הולכת עם חברה לחפש עבודה... תחזיקו לי אצבעות שאני אמצא עבודה טובה אחרת אני התחרפן לגמרי...
ואז ביום שישי מתוק שלי שוב חוזר...
לשישי שבת... הוא מדבר שם עם האנשים שצריך כדי שאחרי הטירונות הוא יוכל להיות קרוב לבית ולחזור כל יום... מקווה שבאמת יתנו לו... וגם שאני מקווה שאני אמצא מחר עבודה כי אני חייבת כסף... אני רוצה לגור איזה חודש אצל חבר שלי ואמא שלו ואחרי זה אנחנו רוצים לעבור לגור יחד פה קרוב לשכור דירה...
אז זהו...ככה עבר עלי הזמן... מחכה ליום שישי שחבר שלי יחזור...ואני הולכת להכין לו את הבשר הזה שחברה שלי לימדה אותי וקוסקוס(= בדיוק כמו שהוא אוהב.. ורציתי להגיד תודה לכל הבנות שעודדו אותי שבוע שעבר כשהייתי בדיכי נוראי ולא הפסקתי לבכות... ורציתי לאחל לכולן המשך שבוע מקסים ומלא באהבה(= ג'ולי...

אשבל1

New member
כיף לשמוע ממך

יופי שהדברים מתחילים להתארגן, שיגרה היא דבר טוב, תעשי אותה מעניינת....

איזה יופי!

ממש שמחה שעדכנת. מה שיפה זה שעשית מהלימון לימונדה - עשית המון דברים טובים וחיוביים בזמן הזה. נראה לי מצויין שאת מחפשת עבודה, כי בכל מקרה את מבינה בעצמך שעודף זמן פנוי עד כדי כך גורם לך לתלות ולקושי ... עבודה זה טוב, זה בריא ( : מאחלת לשניכם סופשבוע נעים ונפלא!

למעלה