סתם כי בא לי לשתף...

s h i r k u s h

New member
סתם כי בא לי לשתף...

אני יושבת פה, עושה מעין הפסקה בלימודים כי קצת קשה להתרכז, הראש מלא במחשבות ותהיות. אני חושבת על עצמי, על שירי שהייתה לפני הקשר האחרון- אחח... איזו ילדה תמימה הייתי, ועל שירי של עכשיו- שירי בוגרת יותר, מפוכחת יותר. אין ספק שהשתניתי מאוד אחרי הפרידה, נפגעתי מאוד ממנו וההיפגעות הזאת גרמה לי לעשות שינויים רבים בחיי: הרחקתי אנשים שפגעו בי ובמקום להתנהג כחברים התנהגו כאוייבים, מצאתי את מקומי ומתחילה למצוא את דרכי בעולם. אבל למרות שמנסה לשמור על אופטימיות, למרות שקמה כל בוקר עם חיוך (או לפחות מנסה) עדיין אי שם בלב יש לי חור, שבר של הלב, שאינו מוכן להתאחות. כשאני מחייכת, זה לא חיוך אמיתי- זה חיוך של "תעזבו אותי בשקט ויהיה בסדר", כשהיינו ביחד הייתי כל כך מאושרת, כל כך פרחתי ועכשיו הפרח נשאר נבול, אין לי חשק להשקיע במראה, אין לי חשק לצאת לבלות, לנסות שוב- ניסיתי פעם אחת והתאכזבתי וכבר די- לא רוצה לנסות שוב
אין לי עם מי לדבר, החברים יורדים עליי על כל האלף דייטים שהיו לי עד כה בחיי, המשפחה- לא האנשים המתאימים לכך וזהו... לא יודעת, ממש מרגישה אפיסת כוחות, כל כך זקוקה לתמיכה של בן זוג, לידיעה הזאת שמישהו חושב עליי, שמישהו שולח לי בבוקר מסר שהוא מתגעגע אליי, שמישהו מנשק אותי, מחבק אותי, שמישהו נוגע בליבי. לגלות לכם סוד שלא גיליתי לאף אחד: למרות שלכאורה אני אופטימית ומאושרת- רע לי כל כך בלב. תודה מראש על התגובות.

s h i r k u s h

New member
מקווה מאוד...

נמאס לי להרגיש ככה מדוכאת ולא רוצה לחזור למעגל האינסופי הזה של לחשוב שוב עליו, לעצור את ההתקדמות שחלה בי כשהתחלתי לצאת שוב וכו'. תודה על התגובה

שירקוש יקירה

במהלך החיים יש לכל אחד(כמעט) משבר כזה או אחר שקשור בבן זוג. בעצמך כתבת שיצאת בוגרת ומפוקחת יותר - אז משהו טוב כן יצא לך מזה. אני מתארת לעצמי שמאוד קשה לך. אנחנו פה איתך ובשבילך ואני מבטיחה לך (מוכנה להישבע) שיום אחד תצחקי על התקופה הזאת. מחכה לתקופה טובה יותר בשבילך שולחת לך חיזוקים וחיבוקים באדי

s h i r k u s h

New member
לצחוק? אני בספק...

נכון, קיבלתי מהפרידה הזאת דבר חיובי מאוד- נהייתי מפוקחת ובוגרת יותר, אבל עדיין... מה זה שווה אם כואב כל כך בלב? מה זה שווה אם יש רגעים שאני שואלת את עצמי מה הטעם בכלל אם שוב אני איפגע, שוב אני אתאכזב. תודה על התגובה

lilaaa1

New member
שירקוש

תהיי חזקה, ומשפט שמלווה אותי בכל פרמטר בחיים- "מה שלא הורג מחשל" תאמצי אותו ותביני שהכל קורה רק לטובה. תהיי חזקה, תהיי בטוחה בעצמך, וכמו שבאדי אמרה, יבוא יום ותצחקי על זה.... ביינתיים אני שולחת לך המון המון חיבוקים חמים, ואל תרגישי רע, הכל יהיה בסדר, מבטיחה!

s h i r k u s h

New member
ליאת...

הלוואי ויכלתי להאמין ולדבוק במשפט הזה, אבל זה קשה כשמסביבי יש כל כך הרבה זוגות מאוהבים שכל פעם כשרואה אותם צובט לי הלב על למה הקשר שלי לא הצליח. יש לי תמונה שלו שלא מצליחה לזרוק אותו, ואי שם בלב גם לא רוצה. התמונה נמצאת בתוך קופסא מיוחדת ואני מתה להסתכל עליה אבל פוחדת מזה כמו מאש. תודה על התגובה

../images/Emo24.gif אנחנו כאן בשבילך

ואני חושבת שכמעט כל אחד מאיתנו עבר את מה שאת עוברת עכשיו. לפחות אני. ויותר מפעם אחת. ואת יודעת מה? הפעם הראשונה שזה קורה, סיום של אהבה גדולה, היא הפעם הקשה ביותר. אח"כ לומדים יותר להתמודד עם זה. ואני מקווה שלך לא תהיה הפעם הבאה ושתחווי רק אהבה. ובינתיים תהיי שלמה עם עצמך. מותר לך להרגיש רע. מותר לך להתאבל.

s h i r k u s h

New member
תודה קאסיופאה ../images/Emo24.gif

אין ספק שלמדתי להתמודד עם דברים בצורה שונה, אבל הקשר האחרון היה כל כך שונה- נתתי לו את ליבי, את אהבתי והוא מעך את זה בצורה דוחה ומגעילה כל כך וזה כואב לי, וכל כך פוחדת לנסות שוב כי פוחדת שזה יקרה שנית.

O Lilith

New member
שיר שמאוד עודד אותי בפרידה כואבת

שיר שמאוד עודד אותי בפרידה כואבת, הייתי שומעת אותו בריפיט, חובה להקשיב למילים. Lush - ciao החלמה מהירה. אם הקישור לא עבד - תורידי מכאן ל. המילים: (Berenyi) I've been so happy since I walked away I never thought that I could feel as great as I do today 'Cause you were nothing but a big mistake And life is wonderful, now that I'm rid of you Oh I must've been crazy to have stayed with you I can't believe I thought I was in love with you But now the scales have fallen I can really see And I say go to hell, 'cause thats where you took me Well, I've felt better since I slammed that door You always cramped my style, I never noticed before It's been a non-stop party since I flew the coop I can't believe I fell for such a loser like you

s h i r k u s h

New member
אותי מחזיק השיר "כשאת עצובה"

של עמיר בניון. אני לומדת פיתוח קול ובדיוק כמה ימים לפני הפרידה יצא שבחרתי לשיר את השיר הזה, והוא נורא מחזק אותי. כשרע לי תמיד מקשיבה לו ולמילים ושרה אותם...

שירי היקרה../images/Emo23.gif

ההודעה שלך, מעלה בי המון זכרונות עצובים, ותרשי לי להיות עצובה איתך. כי גם אם אני אנסה להראות לך, שיש אחרת, זה יעשה אותך שמחה בדיוק לכמה דקות, ואחורי זה תחזרי לעצבות, ולמחשבות שאין אף אחד בעולם שיאהב אותך. הזכרונות שאת מעלה בי, הם זכרונות של שנים - של אהבה לבחורים שיצאתי איתם, אך מעולם לא אהבו אותי, אחד נטש, שני בגד, שלישי אמר לי שאני בסוף יהיה כמו אמא ואבא שלי וזה היה ממש לפגוע בעקב אכילס, רביעי אמר שאני יותר מדי טובה.... ואחריו כבר הפסקתי לזכור... ואחריהם פשוט הייתי אפטית, לא יצאתי עם בחורים, ואם יצאתי אז בלי שום רגשות, ומתרחקת מהר, חוסמת, ולא נותנת לאף אחד להכנס ללב שלי. כי ככה בחרתי, כי ככה הרגשתי שאת החומה שלי אף אחד לא יוכל לשבור. ובפנים, כמה בכיתי, כמה רציתי שמישהו יאהב אותי, יחבק אותי, ינשק אותי, ויאמר לי רק אותך אוהב הלילה. וזה לא קרה. המשכתי בחיי, בחוץ צוחקת, מתלבשת, מתאפרת, עובדת שעות מטורפות, ובפנים שבר כלי, מכל הפגיעות. ויום אחד, זה הגיע בהפתעה, הוא הגיע, ואמרתי איזה יופי, הרגשות שלי לאט לאט התחילו להתרגש, היו קשיים, והמון קשיים, אבל בתוך תוכנו ידענו שזה זה, והרגשנו שזה זה, וידעתי, שכל מה שעברתי עד היום, היה על מנת לדעת, להרגיש, שכשהמיוחד שלי יגיע, אדע שזה הוא. שירי, אהובה, מותר לך להיות עצובה, מותר לך להרגיש בודדה, מותר לך לבכות בלילה לתוך הכרית, ומותר לך להתאבל על זה שהלך, אך אסור לך לרגע לשכוח-דבר אחד חשוב, שאיי שם, יש אחד, יחיד ומיוחד, שהוא יהיה רק שלך, הוא יאהב אותך ללא גבולות, ואת תהיה שלו בתוך כנפיו החסונות. ועד אז, תרשי לי יקירה, להכניס אותך תחת כנפיי, ולחבק אותך חזק, חזק, ולתת לך נשיקה על הלחי, ולאמר לך שאת אהובה.

gerybl

New member
שיר

חבל על כל דקה שאת מבזבזת במחשבות . רגע הפרידה לא קל ונורא נוח לשבת לנתח לשחזר ולחפש. בתכלס חוץ מלא להגיע לשום מסקנה לא תגיעי לכלום. חפשי תחומי עניין שיעסיקו אותך(ספורט למשל מזרים הרבה אנרגיות חיוביות לגוף) צאי עם חברות , תני לגברים לפלרטט איתך, תבלי ותהני. החיים קצרים מדי כדי שנשב בבית ונרחם על עצמנו. בהצלחה

s h i r k u s h

New member
נכון מאוד...

אני באמת בקושי חשבתי עליו עד לפני כמה ימים, אולי זה בגלל שלפני יומיים היינו אמורים להיות חמישה חודשים ביחד ואז כל הזכרונות עלו. אני משקיעה את זמני ומרצי בלימודים לפסיכומטרי ובעבודה, יוצאת המון לבלות, מפרגנת לעצמי בבגדים חדשים וכו' אבל... אי שם בלב רע לי כל כך למרות הכל.

mere

New member
תגובה לכתבה

שלום לך! אני אחרי גרושין מרצון ובכל זאת מתקשה לפעמים להיות לבד, אך צריך להביט קדימה ולברך כל יום מחדש ולקוות לטוב והוא לבטח יגיע.

hilavolman

New member
מבינה לליבך..

היי.. וואו קראתי את ההודעה שלך ואני כ"כ מזדהה..רק שלי בניגוד אליך(כי אני מניחה שאת כבר יותר מבוגרת ממני בגיל)יש עוד צבא על הראש ואנשים מעצבנים שלעולם לא יבינו מה פשר העינים הנפולות או חוסר המצב רוח הכללי שלי. כן חודשים רבים הרגשתי כמוך ואני ממשיכה להרגיש..פגשתי אנשים והתאכזבתי שוב ושוב ראיתי איך כולם מסביב מתאוששים ממשיכים הלאה ורק אני תקועה ואז בעצה של ידיד אחד זמני בהחלט החלטתי שאין שום חוכמה וטעם במה שאני עושה וזה רק מדכא אותי יותר אז החלטתי ללכת ולהירשם למכון כושר לא בשביל הכושר אלא בשביל החוגים-כדי להרחיב חברה ולהכיר אנשים ובכלל להיות פתוחה יותר כלפי אנשים לא ללכת עם פרצוף כ"כ חמוץ כי אנשים שרואים אותך חלשה משתמשים בזה כנגדך-החולשה שלך הכוח שלהם. אבא שלי פעם אמר לי משפט נכון(אם כי אגואיסטי במקצת..)כשרע לך אז תצחקי כדי שכל העולם יבכה..ואל תאבדי תקווה אני במהלך הדרך פגשתי בחורים מקסימים חלקם נהפכו לידידים מאוד קרובים שלי שאני לומדת מהם המון..חלקם הקשר התנתק ביוזמתם או ביוזמתי ובכל אופן אני כולי תקווה שיגיעו זמנים אחרים וגם שלי נמאס מכל המטומטמים ושאני רוצה למצוא מישהו ולדבר ויורדים עליי אני אומרת לעצמי יאללה יום אחד הם גם יהיו במצב הזה והם יצטערו שהם לא יכולים לדבר על זה עם מישהו כמו שצריך אין פתרון למצב הזה אז פשוט אל תחשבי עליו יותר מדי ותנסי לעשות משהו עם עצמך שיסב לך את המחשבות מזה ויהיה טוב איכשהו וגם עם יורדים עלייך בעניין הדייטים אל תייחסי לזה חשיבות צריך לנשק הרבה
לפני שמגיעים ל-
. בהצלחה ומי יתן אהבה לשתינו וימים מאושרים יותר

למעלה