סתם כי בא לי לשתף:

תתתמר

New member
סתם כי בא לי לשתף:

אתמול אני וחבריי נסענו לים באנו כמו שצריך עם קופסאות שימורים, שמיכות, מגבות, *גיטרה* (שלי:)), בגדי-ים כמובן והיה אחלה רק מה... אףאחד לא הביא קרם הגנה...... אז בקטנה "גם ככה רציתי להשתזף" אבל מה? לקראת הערב חזרנו הביתה כולנו אדומים עגבניות בשלות שרופים תחת! אין לכם מושג איזה כאבים.... כל הירכיים שלי שרופות העור מתקלף והכתפיים והבטן פשוט הכל!!! אפילו האוזניים!!! (כן כן יש לי אוזניים רגישות!) בקושי נרדמתי בלילה מרוב כאבים והיום בבוקר כיסית את עצמי בוזלין ואני כל כך מקווה שזה יעבור בקרוב!!!!! יש לי עוד טיול שנתי ואין לי מושג איך אני אשרוד! בעעעעעעעע שונאת שמש!!!!!!! חוצמיזה בים היה אחלה היו גלים מטורפים ופעמיים נכנסתי למערובלות חברה שלי כמעט טבעה וסרטן קטן צבט אותי ברגל..... יוםטוב :)

עכשיו הגזמת...

מה זה פה לרדת על אשכנזים???אההההה???? חוצפה...בושה...אז אנחנו לבנים!!! מה הבעיה??? בואו נראה אותכם...יא אנשים שמדברים אם ע'

booly16

New member
עם "ע"..

ואל תשכחי גם את ה"רררר" וה"ח" שלנו.. ;) אבל מה זאת ההכללה הזאתי פה??? אני תימני וגאה בזה! :) אנחנו לא ירדנו על אשכנזים רק ציינו את העובדה שאתם נשרפים מהר.. :) אנחנו מקסימום נעשים יותר שחורים... :))

sHotZy M

New member
זה מה שטוב בלהיות שחום...

חוץ מהקטע של האפליה.. אנחנו לא נשרפים בשמש... אה! ואנחנו יותר חמים
איי איי איי! איזה שרוטים אתם... אני מקווה שנהנת בכינרת בובע!

sHotZy M

New member
ותמר...

אני מקווה שנהנת בים... אל תתני לשמש לדכא אותך
=
=
!! תמרחי קרם הגנה והכל יהיה פאנן! ותיזהרי מה-
כי ידוע שיתושים אוהבים בשר בהיר... ס-ת-ם!!!! אני לא באמת גזענית.... אני אוהבת אנשים בהירים... תשאלי את שלומית ומאיה....
שוצי.

איזה חמורים

היא ממש מיסכנה. זה ממש כואב ואתם רק צוחקים עליה? איפה הפירקון? מקווה שיעבור לך.

תתתמר

New member
חחח אוי כפערה... :)

דוגרי איפה הפרגון....??!?!?!?!? מספיק החבר השחור שלי צחק עליי!!!!!!! רמף

יווווו

אתמול בלילה חזרתי מהכינרת... ובכלל בכלל לא נשרפתי אפילו לא קצת... ועוד לפני הכינרת הייתי כמה ימים גם בניצנים... מוזר קיצר :) איך נהנתתתתי! יותר ממך! :)

N E Z E K

New member
חחחחח.... גם אני כל הזמן נשרפת...

זה ממש מבאס... אבל הקטע שאני שמה קרם שיזוף ועדיין אני נשרפת כולי.... בגלל זה אני וים בבוקר לא חברים טובים... בערב זה כבר משהו אחר... :)))

נוופפר,לא למדת כלום ממני?!

מי ששם קרם שיזוף דווקא נשרף
במסע שהיה יל בפסח יום אחד נשרפתי כולי,ואז יום אחרי זה שמתי קרם שיזוף ונהיתי פחם מרוב שנשרפתי..=\..

N E Z E K

New member
חח.. אמרתי לך לשים קרם שיזוף נכון??

לא שמן תינוקות!
בכל מקרה, לא קשור אני כולי אשכנזיה אז אני אשרף בכל מקרה :)

למעלה