סתם כי בא לי לשתף

xfwind

New member
../images/Emo106.gif

מרתק
 

kangal

New member
../images/Emo201.gif באה קסדה-הלכה הבלורית ../images/Emo201.gif

 
תודה לך לוחשי...

חבל שהבהמה כבר לא אצלי----------------------------------> הייתי ממחיש לך איך זה להריח את האגזוזים שלה.. אתה והנקסוס שלך
 
אדידס???

אני רואה בתמונה נעל שפיצית [ואני לא מרכיב משקפיים] אתה בטח מתכוון לתקופה שהלוגו של אדידס היה כזה.... נראה לי שבתקופה הזו ,שוטטתי לי במקום אחר לגמרי . . . .
 
ממש לא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מעולם לא הייתה לי נעל שפיץ פעם.. לפני המון שנים הייתה אופנה של כפכף עם סולית עץ
 

המחשמל 64

New member
מנהל
הונדה שחורה

ההונדות השוחורת תמיד הפסידו לגי'לרות. השחורות היו הישנות יותר -תחילת שנות ה-70. אז גם לא ידענו את המשמעות של מנוע 2 פעימות כמו היום.היינו מרכביבים קרבורטור 18 במקום ה-14 ומרביצים עד 90 קמ"ש. עד היום יש לי תמונה עם הגילרה הכחולה. איזו תקופה .ישראל היפה והשקטה בכבישים.
 
ג'ילרה

תמיד הייתה יותר מהיפנים.. בגלל בפתיחות (שתי פעימות) וגם בגלל הרעש שהן הפיקו.. (שוב שתי פעימות) ובטח שבגלל הפשטות שלהן.. ארבע ברגים, ניקוי קל של הפיח מהראש והבוכנה, וקדימה להשתולל.. (בזהירות) גם כשהגיעו ההונדות SS לא הצליח להן.. זוכר את הצבעוניות האלו?
 
למעלה