אני מקווה....
אבל תודה על האיחולים רון... אגב, גם יצא לי פחות מ-700 זה גם טוב, כי הציון הזה טוב לדבר אחד
קבלה לאוניברסיטה. מעבר לזה אין לו שום משמעות. לכן, אם קיבלת ציון שהוא מספיק כדי להתקבל לאן שרצית - זה מצויין
(אגב, קשה מאוד לקבל מעל 700, מבחינת התפלגות רק 5% מהאוכלוסיה מקבלים מעל 700). אני אישית אשמח לקבל כמה שיותר כמובן, אבל גם פחות מ-700 יספיק לי. ולשאלתך, כן עשיתי גם כן קורס בלחמן, והם מעולים! מאוד נהנהתי בקורס עצמו, אפילו שהוא דורש המון השקעה ותירגול. (שמת לב שהמון זמן לא כתבתי כאן). האמת, למרות שתיכננתי להכנס לפורום פסיכומטרי פה בתפוז ולשאול שאלות זה לא יצא לי.. כי בחודשיים האחרונים נסיתי כמה שפחות לגעת במחשב. (אתה יודע, יש כל מיני גירויים...
) בעיקרון זאת לא טעות, יהיה לך קצת לחץ, אבל יש לזה גם לא מעט צדדים חיוביים, יש לא מעט שטוענים שכדאי לעשות את זה ביב' או מיד אחרי. אני אישית לא הרגשתי ממש לחץ ולכן עשיתי את זה עכשיו. (ואני מאמין שאם הייתי עושה את זה ביב' או מיד אחרי הייתי מצליח פחות). בכל אופן, אם יש לך שאלות או תהיות אתה מוזמן להתייעץ... רק שתדע שמבחינת המקום בחרת מקום מעולה שבאמת יעזור לך לשפר את היכולות שלך בתחום הפסיכומטרי. אבל הכי חשוב שתזכור שהחשיבות היחידה של הציון הזה היא קבלה לאוניברסיטה, מלבד זה זה לא מעניין אף אחד (אפילו שמדי פעם עושים השוואות עם אנשים). אם אתה רוצה להתקבל לאיזה חוג באוניברסיטה וקבילת מספיק בשביל להתקבל אליו - זה מעולה!