"סתם כי בא לי לשרשר"

ליטול B

New member
מאז כיתה ו לא היה לי שיעור גאוגרפיה

חחחחחחח ובכלל לא עשינו כלום בשיעור הזה זה היה שיעור סטלני במיוחד היא כל שיעור הסבירה את משמעות אטלס פיסי מדיני וכלכלי!! חחחח
בקיצור קרית אתא זה ליד חיפה!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו בדקתי אני אומרת לך...

וזה באיזור הכרמל שם למעלה במפה...חחחחחחחחח אני בכיתה ז', אז ו' לא נראה לי כזה רחוק...וחוצמזה המחנכת שלנו לימדה אותנו כמעט הכל ביסודי, אז אי אשר לעשות בלאגן בשיעור אחד כן ובשיעור אחד לא...

ליטול B

New member
חחחחחחח גם בכיתה ז' לא למדנו את זה

חחחחחח אבל זה כיף אז שיהיה כאלה שעורים במערכת כל הזמן!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא עם המורות המפחידות...../images/Emo191.gif

חח זה מזכיר לי סיפור מזה מצחיקקק
היה אמור להיות לנו שיעור ערבית, אבל המורה קצת איחרה אז בינתיים השגיחה עלינו מורה אחת לגיאוגרפיה... אז סתם היא הראתה לנו איזו תמונה מהקוטב עם ירח שהוא חצי כזה לא יודעת
... פתאום ילדה אחת שואלת אותה "איך קוראים לך?" ילדה תמימה, באמת... והמורה עונה לה "תירצה" ואני, חברה שלי וידיד שלי יושבים בקצה הכיתה בסוף... אז אנחנו נקרעים מצחוק אבל מזה בשקט שלא תראה
... ולמורה הקבועה שלנו קוראים יהודית, שזה כבר סיבה אחת טובה לפחד ממנה (כי ברור שהכו אותה שהיא הייתה קטנה), והיא בכלל מורה מפחידה-לסיכום- שיעור ג"ג יהיה אחלה במערכת, שיהיה סבבי כזה, אבל לא עם מורות כמו שלי...

ליטול B

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואייי יש לי מחנכת שהיא מורה להיסטוריה וספרות בקיצור תמיד פחדתי ממנה והיא באמת מפחידה... ואין יותר מצחיק מזה שהיא צועקת!!! כאילו היא אשכנזיה ובאמת אין לי כלום נגד אשכנזים הם האנשים ההכי חמודים(חברה הכי טובה שלי אשכנזיה) אבל הם לא יודעים לצעוקקק!!!! חחח צעקה שלהם זה דיבור שלי!! בקיצור מה שרציתי להגיד לך זה שהמורות שהכי מפחידות ולא נראות לך הם ממש חמודות!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאז יש לי משהו הפוך...

מורה שנראית חמודה לאללה-והיא מזה לא... כאילו יש לה קטעים המורה למתמטיקה שלנו, יש לה שיער לונדיני טבעי כזה חמוד), לבנה כזאת ונראית מהבנות האלה שהיו קטנות היו הבנות החמודות של הכיתה...(קצת קשה לי לתאר אותה בתור ילדה, בכל זאת מורה)... לא משנה שהיא צועקת, הקירות זזים!!! והיא נשמעת כמו גבר שהיא צועקת!!! אבל היא עשתה לי פעם קטע מזה מוזר...נכון הייתה לי יומולדת(
)לא מזמן? אז אני מהאלה שבוכים מהכל (פסססט פססט... ואני גם די מהתלמידות ההלא חרשניות, אבל שהן מעולות, אז אכפת לי מכל הרשמה)... בקיצור אז הייתי צריכה לשים את הבלונים שחברות שלי הביאו לי במזכירות. והיו לי מלאא אז כמה בנות עזרו לי... שחזרנו לכיתה המורה כבר הייתה שם, נתנה לנו צרחה (ביומולדת שליי!!!) ונתנה לכל אחת הרשמה... כל השיעור בכיתי וזה חחחחחחחחחח...
בסוף השיעור היא רואה שאני בוכה, לוקחת אותי הצידה ואומרת לי כזה סליחה ומחבקת אותי
התמונה הזאת לא תירד ממני בחיים... לא משנה, זה היה מוזר, וזה מוכיח שמורות שנראות חמודות יכולות להיות מפחידות ואז להיות חמודות ולהפך(אם הבנת משהו, כי אני לא)

ליטול B

New member
חחח אני חיבקתי את כל המורות שלי

חחחח לא יודע מה נכנס לי, עברתי כל מורה ואני עושה לכולם כזה המורה בא לך לחבק אותי... אז היו מורות שאמרו בטח וחבקו אותי והיו מורות שאמרו שאסור שיראו מורה מחבקת תלמידה כי אז יכולים להגיד(אני מנסה להיזכר מה היא אמרה...) כי אז עלולים להגיד ש... אוף אני לא זוכרת... נראה לי שזה לא בסדר כי אז יש יחסים עם המורה אבל אני לא בטוחה!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifפדחנית בע"מ?../images/Emo12.gif

חחח סתם... אני אומרת לך, המורות היו מתות לשים עליי ת'יד שלהן... איכככ מחלות! סתם... בכל מקרה, אני פוחדת לחבק חלק מהמורות שלי, שלא להיבלע להן בתוך הגוף! יואו שנה שעברה, האישה שעשתה לנו את המופע סופשנה הייתה כ"כ שמנה... ואני רצינית! כמו האלה שרואים בריקי לייק וכאלה, שהן דבעיות! איי אהבנו לשיר כזה "היא גדולה, היא גדולה היא גדולה"...

ליטול B

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני באמת פדחנית!!! אין כמה אני עושה פדיחות אבל לא לי אלא לחברות שלי!! חחחחחחחח אין יותר שמנה מהיועצת שלנו... זה יקזונה לשמה!! חח דיי לא יפה את מכירה את הקטעים כאלה שהיועצת מסתובבת בבית ספר ומחפשת אנשים לדבר איתם?! בקיצור כזאת היא אין לה תלמידים אז היא מכריחה אותם לבוא ככה גם האחות שלנו היא מחפשת חולים בכוח!! תאמיני לי יועצת ואחות זה המקצועות הכי מיותרים בבית ספר גם ככה האחות נמצאת פעם בשבוע בבית ספר וליועצת אין עם מי לדבר!!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifבאמת ייצא לי צחוק בקול!!!

וגם החדר של האחות תמיד בקצה השני של הביצפר, שאם קרה לך משהו וקשה לך ללכת-תסבלי!!!ועד שאת מגיעה, שינו את המיקום של החדר...זה תמיד ככה!!! והיועצת לא עושה כלום בביצפר חוץ מ...*חושבת חזק*לא יודעת
תמיד טענתי שהן בטח איזה בנות דודות דיסלקטיות של המנהלת, שהביאה אותן שם בפרוטקציה... טוב, אני צריכה ללכת... קמתי היום מוקדם כדי ללכת לאנשהו ואני שפוכה, ומחר ביצפר
אזז אולי אני אחזור...(שמת לב לאלכסון העצבני במיוחד שעשינו פה?) בה-ביי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמה קורה שמגיעים לסוף!?

בואי נבדקו את זה.. זה סיקרן אותי כבר הרבה זמן!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאה, לא מגיעים...

זה מתרחק ימינה... חחח עכשיו באמת הלכתי

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלאא זה כל הזמן זז ימינה...

רמאים... טוב, היה כייף לנסות לבדוק את זה, בכל מקרה... עכשיו באמת הלכתי!!! אני אשתדל לחזור אחר כך...

yaeli1993

New member
חחחחח לגבי התמונה.. ../images/Emo62.gif

השניה משמאל פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום קשה

חחחחחח ../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

עם בטן כזאת..ה' אני מבקשת קצת צניעות או לחלופין דיאטה...

חבל שקלי לא משתתפת../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

חחחחח אני שונאת את גאי בויז אני בכלל בספק שהם יודעים לשיר ההומואים האלה אתם ההפסד בטוח!...תזכרו מה שאמרתי!(בטח עכשיו כול הפאקצות יקפצו עלי מההה לא נכוןןןן הם לא הומואים כוסונים שרים טוב בלה בלה)..דיימונז שרות ממש טוב וגם השיר שלהן מעולה!!..אבל לדעתי גם ציפי משהיד שרה מדהים...לומרות שעוד לא יצא לי לשמוע את השיר שלה..אבל מצד שני מי שיבחר יבחר לומרות שלדעתי זו ממש שטות שאנשים צריכים לבחור..אני בטוחה שיותר מחצי יבחרו סתם כי הם אוהבים את אותה להקה/זמר/ת...

למעלה