סתם כי בא לי לפרוק....

justmee2

New member
סתם כי בא לי לפרוק....

ביום חמישי הייתי באוויטה, וממש נהניתי בעיקר כי היתה מוזיקה ממש טובה, הייתי עם כמה חברים ממש טובים, השתוללנו רקדנו ונהננו, וגם התחילו איתי מלא. אז מה הבעיה אתם שואלים? כל מי שהתחיל איתי היה חילוני, ומכיוון שאני עדיין לא איבדתי תקווה למצוא בן זוג דתי, נאלצתי לסרב להם. מנגד היתה שם חבורה של כמה בחורים שחבשו כיפה, אז ניגשתי לאחד שמצא חן בעיניי והתחלתי לדבר איתו, ושאלתי אותו אם הוא מחפש בן זוג, והוא אמר- "מי לא" ואז השיחה פשוט נתקעה!! יכול להיות שהוא חיכה שאני אגיד משהו, אבל זה היה מוזר כזה... אז אמרתי כזה אוקיי ובאתי ללכת והוא רק אחז לי שניה ביד וחייך, וזהו. אח"כ ראיתי עוד אחד שנראה נחמד וניגשתי אליו, והוא אמר שהוא בדיוק נפרד ממישהו אחרי קשר של שנה וחצי, ולכן זה עוד מוקדם לו מדי. קיצר זה היה ממש מאכזה בקטע... מצטער אם אני נשמע קטנוני אבל הייתי חייב להוציא את זה, כי נראה לי שרק פה יש אנשים שמסוגלים להבין את המצב, וסליחה מהמנהל על כך שפתחתי הודעה חדשה. מקווה שפעם הבאה ילך יותר טוב, כי עוד לא איבדתי תקווה! שבוע טוב לכולם

leopold5

New member
מקווה שעוד תמצא את בן הזוג הדוס שאתה מחפש!

ההומואיאדה הדתית מתרבה והולכת, אני מקווה שתמצא בקרוב! ותקימו בית נאמן בישראל! או לפחות בית! או לפחות בישראל!

ספר ריק

New member
../images/Emo24.gif

אין על מה להתנצל, כולנו שמחים על השיתוף וקשובים לכל המעוניין לשתף! יש לי כמה דברים לומר לך: 1. אולי אני ביקורתי יתר על המידה, אבל נראה לי שמי שמשיב לשאלה 'אתה מחפש חבר?' את התשובה: "מי לא" (במקום: כן/לא), הוא קצת סנוב. (אבל יש כאלה שדווקא אוהבים את הטיפוסים הקשים להשגה, אז זה כמובן לבחירתך...) למרות שהאחיזה ביד שלך דווקא לא תואמת לתדמית של הסנוב. בכל מקרה, אני חושב שעל אותו בחור כבר דילגת (אלא אם כן אתה מאמין שתפגוש אותו שם שוב..?) ולכן בלי קשר אליו אומר: 2. לא הייתי במועדונים אז אני לא ממש יודע מה מקובל ומה לא, אם השיחה נתקעת אפשר להזמין אולי למשקה...לא כולם ספונטניים ומוצאים נושאי שיחה במפגש ראשון..אתה יכול להכין מאגר חירום של נושאים להעלות במקרה שהשיחה נתקעת. או להזמין אותו לרקוד...(או שאין את זה במועדוני גייז?
) 3. חברנו היקר נתנאל סיפר שהוא הולך ל"הקצה" בירושלים. סביר ששם תמצא הרבה דתיים. 4. שיהיה בהצלחה בכל אשר תעשה
תודה, ושבוע מצויין גם לך

טיףטף2

New member
לדעתי "מי לא"נשמע יותר קלישאה .

כמו אנחה כזו שאומרים"מי לא רוצה חבר?".

ספר ריק

New member
קלישאה? למה?

האם אתה לא חושב שכל מי שהולך למועדונים וכאלה הוא אדם שכן מחפש חברות?

justmee2

New member
זה גם מה שחברים שלי אמרו כשסיפרתי להם../images/Emo6.gif

הם שעה צחקו על ה-"מי לא?" חחחחח ואח"כ התחרטתי שלא אמרתי לו שבתכלס יש הרבה שמחפשים סטוצים... אם אני אפגוש אותו שוב לא נראה לי שאני אגש אליו שוב אבל נראה... ותודה

לא כך עושים את זה...

ג'סטמי, יש לך עוד הרבה ללמוד בענייני חיזור ומציאת בן זוג
מה לא עושים: לא באים אל בן אדם זר לחלוטין ושואלים אותו בשיחה ראשונה אם הוא מחפש בן זוג. מה כן עושים: שואלים אותו במה הוא עוסק, איפה הוא גר, ומה דעתו על המוסיקה במועדון, ואילו טעמים של גלידה הוא אוהב, וכו'. ורק אז, כשנוצר עניין הדדי, שואלים אם הוא רוצה להיפגש אחד על אחד בעתיד הקרוב. לא להזכיר בשום אופן אפשרות של זוגיות ביניכם. אחרי פגישות רבות, שואלים אותו אם הוא רוצה להפוך את זה למשהו קבוע. ואז אחרי שיוצאים קבוע תקופה ארוכה, עוברים לגור ביחד כזוג.

justmee2

New member
חחחחחחחח אוקיי טוב לדעת

באמת נחמד לשמוע ממישהו שיש לו ניסיון
למרות שיותר התכוונתי בשאלה הזאת להבהיר שאני לא מעוניין בסטוצים ולאו דווקא שעכשיו אני רוצה שנהפוך לבני זוג
תודה בכל אופן על העצה

רוב הזוגות שאני מכיר התחילו בסטוץ

קשה להימנע מסקס לפני "הכרזת הזוגיות". לדעתי לא תמצא בן זוג אם לא "תנסה" כמה מועמדים במיטה. כמה? הרבה!

טיףטף2

New member
ריגשת אותי עד דמעות!

כמה אושר לקרוא כזו הודעה. כשקראתי את ההתחלה של ההודעה שלך אמרתי נו בטח בסוף יכתוב ושכבתי עם גבר ומרגיש רע עם עצמי...(כמה פגמים יש בי.ת'תפלל עלי שאפטר מהפגמים האלו) כשהמשכתי לקרוא את ההודעה עד סופה פשוט ריגשת אותי. איזה כוח רצון,איזה אדיר שיש לך כאלו יכולות לא להמנע וליפול לתעווה ולעשות שטויות. שלמרות שעמדת במבחן הכי קשה שיש סירבת לכל הבחורים בלי הרף וחיפשת ת'בחור הדתי שנאמן להקב"ה. חיזקת אותי ורגישת אותי בו זמנית!תודה

ספר ריק

New member
take it easy

אני חושש שאתה מתרגש מוקדם מדיי.. אומנם יש לדון את האדם לכף זכות, אבל מעניין לך שהרצון שלו למצוא בן זוג דתי ולא עם חילוני, קשור לזה שהוא לא מתכוון להכנע לתאווה? יכול להיות שהוא חפץ בבן זוג דתי מסיבות אחרות, כמו: הזדהות איתו במישורים רבים.

טיףטף2

New member
אני בטוח שהוא מחפש

אדם דתי כדי לא לרדת מהדרגה הרוחנית בה הוא נימצא וכדי להמשיך ולנהל אורך חיים דתי. אל תשכח שהבחור הצדיק לעיל יכל להכנע לכל אחד שפנה אליו במסיבה ופשוט ללכת איתו לשירותים
אבל הוא התגבר על התאווה ודבק באמת שלו. על כך התרגשתי מפני שספק אם אני או אחרים במקומו היינו מצלחים להיות גיבורים כאלו...

ספר ריק

New member
הבחור הדתי לא מחפש סטוץ'

(="ללכת עם מישהו לשירותים"). בשביל סטוץ' אני מניח שלא אכפת לו אם זה יהיה חילוני או דתי. אלא הוא כתב שהוא מחפש בן זוג, וזה הרבה יותר ממה שעושים בשירותים במועדון. זה גם ללכת לקנות סופגניות ונרות בחנוכה, לפנות את השלג ביחד..וד"ל

טיףטף2

New member
הבחור הדתי

יותר מחפש אהבה מאשר דברים אסורים.כך לדעתי...תתקן אותי(ואל תתקן כי אין מציאות כזו שדתי ילך נגד התורה
) ומה זה ד"ל?

ספר ריק

New member
כן, אולי, כנראה.. ד"ל=

די לחכימא. שזה קיצור של : 'די לחכימא ברמיזא'. ('די לחכם ברמז, בשביל להבין').

אותי בישיבה לימדו.‏ ‏

שר"ת ד"ל ה"פ:‏ די למבין.‏ ולא כדאמר מר :‏ די לחכימא.‏ ודו"ק.‏ וי"ל דתנא ירושלמי הוא ותני לישנא קלילא.‏ ונשאלת השאלה:‏ אמאי ? האם מישהו הבין מה שכתבתי או שממש לא.‏ וד"ל ? ‏

ספר ריק

New member
הבנתי כל מילה. דיברת סינית, לא?

יאללה בא נעלה סוגיות גמרא ונתחיל לדון עליהן...מה אומרים?

למעלה