סתם, כי בא לי לדבר

P. Patil

New member
סתם, כי בא לי לדבר

יש לי שאלה: מהו סדר הספרים שהכי אהבתם בסדרה? אני הכי אהבתי את הספר הראשון, השלישי, השני והרביעי. למרות שבשבילי הראשון והשלישי הם בתיקו (כמה רמזים יש בשלישי על בלק!) וכך גם השני והרביעי. נ.ב. מישהו קרא את הסדרה "השביעיה הסודית"? (אני מאוד אוהבת ספרי הרפתקאות).

!adidas

New member
מממ, הסדר שלי הוא:

השלישי-בגלל שהוא היה הכי מרגש וגילה ה מ ו ן פרטים על הארי! הראשון-בגלל שהייתה בו עלילה והוא משך אותי לקרוא את שאר הספרים עכשיו אני תקועה כי ברביעי התאכזבתי כי לא ראו שבלק חיבק את הארי או משהו כזה או נתן לו רגש של אהבה ובשני העלילה לא הייתה טובה ולכן זה תיקו אצלי אבל אם ממש מוכרחים אז קודם הרביעי ואז השני

העצלנית

New member
אני אהבתי את כולם

אבח הכי פחות את השני. מצאתי אותו הכי פחות מעניין. בקשר לשביעיה אני שרופת אניד בלייטון אבל החמישיה הסודית הרבה ואני מדגשיה הרבה יותר טוב מהשביעיה. מומלץ

LuNaTiC

New member
אם איי דה אונלי פאן אוף דה

צ´אמבר אוף סיקרטס?? אני מתה על הספר השני!! הוא היה כל כך יותר ספוקי מהראשון!!! מפלצת שמאבנת אנשים... בחיי, זה כל כך מגניב!! וכל הקטע של טהורי דם ומאגל בורנס... מעניין! ועוד בסוף מסתבר שג´יני גאן מאד והמפלצת היא נחש! ואני אוהבת נחשייים!! -ענבל-

העצלנית

New member
לא יודעת למה אבל ממש

לא אהבתי אותו. מצעתי אותו יבשושי כזה ולא ממש נהנתי. טוב כל אחד וטעמו הוא

המפ...

לא אהבתי את השני כ"כ (כי איזה אתר אנגלי ארור הרס לי אותו לגמרי, בין השאר...) אבל גם ככה....לא ממש אהבתי....לא אוהבת ספרים ספוקיים מידי....הספר השלישי היה הכי יפה...ויש בו את סיריוס ולופין...! -ליאת-

Nagini Potter

New member
אני חושבת שהראשון והשני היו הכי

הכי טובים, אבל לא בטוח... זה משתנה מדי פעם ^_^ וגם אני אוהבת נחשים! יש להם עור כזה נעיייייים!!!! Nagini Potter

einzuc

New member
חשבתי ככה..

כאילו נגיני= הנחש של טום רידל-הלורד וולדמורט... -עינת-

einzuc

New member
אני אהבתי את כל הספרים

אבל הכי הכי הכי את השני, השלישי, והרביעי... הספר הראשון גם יפה- אבל יש בו פחות אקשן מאשר בשאר הספרים... -עינת-

P. Patil

New member
לא יודעת למה

אבל כשקראתי את הספר השני בפעם השניה (הפעם זה היה באנגלית) פחות נהנתי. כלומר, זה גם ספר מאוד יפה, על שחושדים בהארי, על היומן וכו´ למרות שכשקראתי אותו בפעם הראשונה (בעברית, לא שזה משנה אני נהנת מאוד לקרוא באנגלית) חשבתי שהוא הכי יפה. נ.ב. אני מחכה שהספריה בעירי תקנה את הספר הרביעי באנגלית. אם תהיה רשימת הזמנות - אני בטח אהיה הראשונה להזמין!

fluppster

New member
הסדר

השלישי- בגלל בלק! ובגלל הסוף המרגש של הספר שבו מגלים שבלק הוא בעצם טוב והוא מציע להארי לבוא לגור איתו. את הספר עצמו קראתי פעמיים, אבל את הסוף קראתי 4 פעמים! (ואם היה לי את הספר בבית הייתי קוראת אפילו יותר...) הרביעי- כי היה בו הרבה אקשן, והוא היה מגניב כזה ומותח. והסוף, עם מותו של סדריק, היה ממש מפתיע, ולפחות עכשיו הארי יכול להתחיל עם צ´ו.... השני- היה סתם מגניב עם חדר הסודות והכול. הראשון- פה הארי וחבריו עוד צעירים ויחסית תמימים, ולא ממש קורה הרבה.

o.h

New member
הכי אהבתי את:

שלישי, רביעי, ראשון, שני
אופיר

רחלי!

New member
אוקיי

זו הרשימה שלי, מהכי אוהבת להכי פחות אוהבת: 1.ספר 4-כי ג´קר סופסוף פורצת קצת גבולות, כאילו, מישהו מת, (לא ששמחתי כשסדריק מת, להפך!), הסוף רע, וולדי חוזר לחיים, ברררר! 2.ספר 3-כי אנחנו מגלים פרטים חדשים על ג´יימס פוטר (כן, גם לי היו הרבה פעמים שקראתי ר-ק את הסוף, בצריף המצווח והכל) 3.ספר 1-כי מגלים את כל הסיפור שהארי קוסם, ובפעם הראשונה חווים את כל האפקט של סגנון הכתיבה של ג´קר- התיאורים, הסוף המפתיע, ועוד 4. ספר 2-זה לא שאני שונאת אותו, פשוט הוא הכי פחות מיוחד-סיפור וזהו זה, כמה אידיוטי שזה נשמע... אה, וראיתי לפני כמה שנים את הסדרה שהייתה על "השביעיה הסודית" בערוץ 1 (גם לי היו זמנים רעים...), ויש לי נראה לי את כל הספרים בבית, למרות שלא קראתי אותם.
רחלי

העצלנית

New member
אני מסכימה איתך

הספר השני חסר טעם כזה. לא מעניין מספיק. ואגב הסידרה היתה של החמישיה ולא של השביעה. יוליאן,דיק,ג´ורג´, אן וטימותי (הכלב) את השמות של השביעיה אני ממש לא זוכרת יש גבול. אניד בלייטון מלכה

הסדר שלי...

ספר 3-יש את בלק, יש את לופין, זה היה הספר הכי מפתיע ו.....לא יודעת...הכי אהבתי אותו...^^ תיקו...("תיקו"...פחחח...: ספר 1 וספר 4... וספר 2 שלא ממש אהבתי.... -ליאת-

למעלה