סתם כי בא לי לדבר...

drambuie10

New member
סתם כי בא לי לדבר...

צוות הקריאטיב של ראובני פרידן הנכבדים... !!! לפני שנתיים או שלוש שנים זכיתם בטקס קקטוס הזהב במקום הראשון על קמפיין "012 - סתם כי בא לי לדבר". שיחקתם אותה עם דודי התותח, ווימבלדון ואחרים מקוריים וטובים. מה לעזאזל קרה לכם... ??? יחידה מובחרת פורצת לבניין נטוש... "סליחה אנחנו לא קצת גולשים" !!! (תודה לקמפיין המוצלח של אינטרנט זהב - בר להבי קורן). ואם כבר מישהו מחייג אליהם ... אז למה להסתיר את מבושיו עם עיתון שרואים בבירור שיש לו מכנסיים קצרות מאחור !!! והזקנה... מה היא נבהלת, שתגיד תודה שמישהו מוכן להתפשט מולה !!! אכזבתם אותי הפעם... מקווה לראות שיפור משמעותי בקרוב.

Z i l p a

New member
דרמבוי

למרות שאני חולה על המשקה, הייתי מציעה לך לשנות את שמך ל- drumboy - הרבה יותר נחמד. כל טוב

drambuie10

New member
הללללוווו

הלווו... להתעורר שם !!! קוראים לך zilpa ואת מציעה לי לשנות את השם !!!

yos3221

New member
תגובה למה שאמרת....

ראובני פרידן מתחילים למחזר את עצמם וזו תופעה שמאפיינת משרדים גדולים ומכובדים אחרים כמו : שלמור אבנון ובאומן בר (הפרסומת לבורגר ראנצ' - למשל משתמשת באותה שפה מפגרת בה הם השתמשו בפרסומת לסלקום - ופגעו בפניית המותג לצעירים! ואיבדו את סלקום...) ככל שהמשרד גדול יותר - התוצרת שהוא יוציא תהיה "ממוצעת" יותר ולא מעניינת למעט שני משרדים: אדלר חומסקי ומקקאן מידי פעם...

yos3221

New member
יהושוע?

לא רעים בכלל...מיאו חתולה הפך להמנון במדינה המפגרת שלנו ובצדק... גם גלר נסיס מעולים (מאסטר קארד...)

למעלה