סתם כי בא לי לבכות

rigoletto111

New member
סתם כי בא לי לצחוק../images/Emo151.gif

היום אחותי עברה דירה, כולם באו לעזור, ואני, גיסי, אחיו ואמא שלי באנו לעזור. אחרי שגמרנו לאכול ישבנו ובירכנו על הרצפה ברכת המזון. בדיוק כשכולם ישבו על הרצפה ומילמלו, נכנס השכן ממול, בחור רוסי גברתן, ואומר: שלום, אני השכן. כולם יושבים וממלמלים, והוא מסתכל עלינו כאילו נפלנו מהירח. מסמנים לו באצבע להמתין אבל הוא לא קולט. חושב שאנחנו חבורת מוכי ירח: אישה בת כמעט 50 ושלושה צעירים יושבים בפינות שונות על הרצפה הריקה וממלמלים... אמא שלי כבר התחילה להתגלגל מצחוק... בנקודה הזו, כדי למנוע מניידות הפסיכיאטר המחוזי להגיע, קיצרתי את הברכה ואמרתי לו: אה, הם עסוקי בפולחן ! לאחר כמה דברי נימוסין חזר הרוסי הגדול למאורתו הוא ,ואני בטוח שלא רק שלאימא שלי זה עשה את השבוע, גם לאיוון שלנו היה מה לספר לחבר'ה על השכנים המטורללים.

MAYA20

New member
../images/Emo16.gif

ונזכור את כולם. אני אומנם לא הכרתי אותה אבל מהערגה בה אתה כותב לה אני מבינה את עומק היחסים בינהם. ונזכור את כולה, את העדשה, את הפיילם השחור, את הפלש הבוהק שלה, השיער המתנפנף ברוח, הבלורית הצחורה, הזנב השחום, הפוני המרקד, השיניים הבולטות, העייניים היוקדות, ה... אממ... תעזרו לי, מה עוד יש למצלמה?

../images/Emo26.gif

המצלמה ז"ל, היתה המצלמה הראשונה שלי בחיים, קניתי אותה ב'מכרז של המדינה' כשהייתי תקוע בשבת בבסיס אי שם בדרום הארץ. אצלי בבית לא היה מצלמה כי היה אסור לצלם, בגלל לא תעשה לך פסל וכל תמונה. כשקיבלתי את המצלמה בדואר, היא הפכה לחלק ממני, תמיד היא הייתה בכוננות צילום, עם זה באיפוד או בתיק גב, כל מקום שהלכתי היא היתה איתי, ולא יכזבה אותי אפילו פעם אחת. יהי זכרה ברוך.

R a c h e

New member
../images/Emo7.gifקשה לעכל את גודל האסון....

דבריך זיעזעו אותי עד מאוד, המומה וכואבת את כאבך חשתי לארון לוודא שמצלמתי שם, חייבת הייתי לגעת בה, לחוש אותה, לא יכולה לתאר את חיי ללא מצלמתי היקרה, משתתפת בצערך ובאובדנך עם לכתה של מצלמתך היקרה ז"ל, שתא תוסיף עוד כאב בחייך. רחל

ה' נתן, ה' לקח יהיה שם ה' מבורך

אמנם אתה עוד באבלך על המצלמה הזו אבל זו כנראה ההזדמנות לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ומשוכללת פי כמה (ושתסלח לי המצלמה ז"ל)

יוני מצלמה מי היתר לך ?

הרי כתיב לא תעשה לך פסל וכל תמונה אמרו חכמינו ז"ל איזה .... המאבד מה שנותים לו

למעלה