סתם כי אתם ישנים פה

yosefgod

New member
סתם כי אתם ישנים פה

שבוע טוב כולם נא לקרוא אחת כל יום לא הכל בבת אחת (שתהיה לכם סיבה להכנס לפה) היום 1. מה עושה פולניה שקמה בבוקר עם מצב רוח טוב? יושבת ומחכה שיעבור לה יום שני 2. פולניה באה לבעלה ואומרת לו "יאז'ק אנחנו חייבים לשים וילונות בחדר שינה" שואל אותה יאז'ק מופתע "מה קרה?" אומרת הפולניה "אתמול התפשטתי בחדר והשכן ראה אותי מהחלון" עונה לא יאז'ק "אל תדאגי אם הוא ראה אותך - הוא כבר ישים וילונות" יום שלישי 3. בעל חוזר מביקור אצל רופא לאחר שקיבל הודעה שיש לו 24 שעות לחיות. מגיע לאשתו ואומר לה "נותרו לי 24 שעות לחיות בואי נעשה קצת סקס לפני שאני הולך" כמובן האשה מסכימה והם קורעים תסדינים אחרי כמה שעות הבעל ניגש אליה שוב ואומר לה "נשארו לי רק 17 שעות לחיות אולי נשתולל עוד קצת?" האשה נענית והם שוב עושים חואה ושואה מעשים טובים כשכבר נשכבו לישון הבעל מודאג מנענע את אשתו בכתף ואומר לה "נשארו לי רק ארבע שעות בואי נעשה עוד קצת סקס?" אומרת לו האשה "מותק, אני צריכה לקום בבוקר, אתה לא!" יום רביעי 4. בחור יוצא למילואים וביום השני מתקשר לאשתו לשאול לשלומה מהצד השני הוא שומע קול של גבר המום הוא שואל אותו "הלו איזה מספר זה"? עונה לו הקול מהעבר השני "השלישי" יום חמישי 5. מורה נכנסת לכיתה ומוצאת על הלוח כיתוב "לציון יש את הבולבול הכי גדול בכיתה" בחיוך נבוך היא מוחקת את הלוח ומתחילה את השיעור למחרת המחזה חוזר על עצמו המורה נכנסת ומוצאת את אותו כיתוב על הלוח מוחקת ומתחילה את השיעור ביום השלישי היא נכנסת ומוצאת את הכיתוב "לציון עדיין יש את הבולבול הכי גדול בכיתה" ניגשת מוחקת ומתחילה שיעור, בסוף השיעור היא אומרת לציון להשאר בכיתה כשהוא יוצא החוצה שואלים אותו התלמידים האחרים מה היה... עונה ציון "אני לא רוצה להתרברב אבל הפרסום עובד". יום שישי 6. לאיכר אחד היה לול עם המון תרנגולות ורק תרנגול זכר אחד זקן. כדי להגדיל את הלול הלך והביא תרנגול צעיר וחסון הצעיר נכנס ללול ורואה את כל התרנגולות מנפח חזה ומתחיל לצעוד לעברן כשלפתע ניגש אליו התרנגול הזקן ואומר לו "בוא נקבע בתחרות ריצה מי יהיה המלך של הלול" הצעיר מזלזל ואומר לו "בבקשה" "רק תעשה לי טובה" אומר הזקן "אני כבר מבוגר תן לי פור של שני מטר" הצעיר מגחך ומסכים בזלזול מתחילים לרוץ ובדיוק האיכר מגיע ורואה את המחזה, לוקח רובה ויורה בצעיר "סעמק, זה כבר התרנגול ההומו החמישי שנופל לי פה" רמאים!! קראתם הכל ברציפות~~!! אין בעיה, יש לכם חשבון פתוח איתי~! הסתבכתם!

איתן פז

New member
אל תרתח עזריאל

רמאים!! קראתם הכל ברציפות~~!! אין בעיה, יש לכם חשבון פתוח איתי~! הסתבכתם! ------------------------------------ אנחנו יודעים לדחות סיפוקים... פשוט לא בא לנו

למעלה