מור!!1 בטח שזוכרים אותך!
ב ברוש15 New member 23/3/07 #35 ברור שהיית! שעוד היה לך זמן לפשוטי עם כמונו באמת נראה לך שאנחנו לא זוכרים?
M mor298 New member 24/3/07 #37 יא, אז אתם זוכרים אותי.. ../images/Emo9.gif גם אני אוהבת אותכם ואני אמסור ד"ש לאופיר.. ואני באמת מחכה לפגוש אותכם שוב.. הגיע הזמן, לא? יש הרבה חדש.. בטח גם אצלכם. וזה לא שאין לי זמן אליכם. זה פשוט שאין לי חיים כל כך.. ואין לי זמן לכלום. :\
יא, אז אתם זוכרים אותי.. ../images/Emo9.gif גם אני אוהבת אותכם ואני אמסור ד"ש לאופיר.. ואני באמת מחכה לפגוש אותכם שוב.. הגיע הזמן, לא? יש הרבה חדש.. בטח גם אצלכם. וזה לא שאין לי זמן אליכם. זה פשוט שאין לי חיים כל כך.. ואין לי זמן לכלום. :\
ב בהמה אדומה New member 20/3/07 #11 את גרה במתן ? ../images/Emo12.gif אני דווקא מכירה. המחנכת שלי גרה שם מכירה אורלי פולק ? [אתם די קרובים לראש עין.. לא?]
את גרה במתן ? ../images/Emo12.gif אני דווקא מכירה. המחנכת שלי גרה שם מכירה אורלי פולק ? [אתם די קרובים לראש עין.. לא?]
ב ברוש15 New member 20/3/07 #14 ברור שאני מכירה../images/Emo12.gif בעלה היה עם אבא שלי בצבא.. קשה לא להכיר מישהו ממתן עברנו מלא מלא משפחות שכבר מכירות מקודם:] וזה באמת לא רחוק מראש העין..משו כמו 10 דק'..
ברור שאני מכירה../images/Emo12.gif בעלה היה עם אבא שלי בצבא.. קשה לא להכיר מישהו ממתן עברנו מלא מלא משפחות שכבר מכירות מקודם:] וזה באמת לא רחוק מראש העין..משו כמו 10 דק'..
ב בהמה אדומה New member 22/3/07 #24 חח גם בחיי יומיום היא כזאת צווחנית? יש לה קול שקשה לעכל . אבל היא קורעת
ב ברוש15 New member 23/3/07 #36 את האמת שלא יצא לי להיפגש איתה הרבה פעמים אבל ממה שאני זוכרת הוא לא היה כזה נורא
ב ברוש15 New member 20/3/07 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי והיי 800 משפחות זה לא צחוק! וכמו שנחנח אמר הרבה יותר כיף להיפתח ולהכיר אנשים דווקא לא מהאזור.. אני יכולה להעיד שזה בין הדברים הכי טובים שקרו לי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי והיי 800 משפחות זה לא צחוק! וכמו שנחנח אמר הרבה יותר כיף להיפתח ולהכיר אנשים דווקא לא מהאזור.. אני יכולה להעיד שזה בין הדברים הכי טובים שקרו לי
א אחת שתדבר הרבה New member 20/3/07 #12 דוקא אתמול שמעתי מישו מדבר על מתן וישר חשבתי "הי! בר גרה שם!"
י ירדנוש חולה על מאיה New member 22/3/07 #25 ../images/Emo207.gifפורום יהודה לוי בתפוז מאחל... חג פסח שמח !! נשמח אם תבואו לבקר ולהצטרף לפורום סופשבוע טוב !
../images/Emo207.gifפורום יהודה לוי בתפוז מאחל... חג פסח שמח !! נשמח אם תבואו לבקר ולהצטרף לפורום סופשבוע טוב !