סתם כדי לשתף

retroel

New member
אבא שלך נקבה יה זונה מתחנה מרכזית

שאני ארגע??? חברה שלך באה ועושה לידידה שלי שלא תבוא לאזריעלי ולא יודע מה עוד... שתקפוץ לי.. למה מי היא...? מה את נדחפת פתאום? את אוהבת להדחף אה? אוהבת גם שדחפים לך אה???? יה זונה משטרללת לכי תבקשי ממישהו שיזיין אותך ותרדי לי מהוריד. ואין לי בעיה להכנס לך בתחת.. מתי שתירצי..... נעיף אותך לחור שיצאת ממנו יה בת זונה נושכת כריות. __ \ / [ ] תמצצי לי! [ ] [ ] [ ] [ ] \/[ ]\/ /\[ ]/\

בואנה את דפוקה יותר ממה...../images/Emo60.gif

שחשבתי.. את ממש ילדה מפגרת...מותק את צריכה להשיג טיפול ולא לדבר על חיים!! יש לך בכלל חברים?! את בטח ילדה מנודה חסרת חיים שאין לה מה לעשות...ונראה לך שאני שרמוטה כמוך? קצת התבלבלת שהשוואת אותי לאמא שלך... אני יודעת שאת כל יום עומדת איתה בצומת ואתן פותחות ת'רגליים שלכן לכל מי שמציע לכן שקל... אז חמודה רציני לכי לפסיכולוג או משהו את ממש צריכה עזרה...

retroel

New member
תראו תראו

המטומטמת עדיין לא קלטה אני בן..... היורמית של העיר למדה לפתוח תפה ולהוציא קללה. אם הייתי נראה כמוך... הייתי קובר את עצמי מזמן! את כל כך שמנה שכשאת עושה באנג'י ההר קופץ אחירך! את כל כך שמנה שהפופיק שלך נחנק למוות! את כל כך שמנה שכשאת אומרת"אכלתי אותה" כדאי ללכת לחפש את אמא שלך! את כל כך שמנה שבגללך אין אוכל לעניים! את כך כך שמנה שכרכב אישי את לוקחת סמיטרלייר! תעשי טובה למדינה- תחזירי לפלשתינאים שטחים מעצמך!! את כל כך מכוערת שאנשים אומרים לך שלום מאחורה! את כל כך מכוערת שאמא שלך החזירה אותך פנימה אחרי שיצאת! את כל כך מכוערת שאפילו זקן בלי זקפה ביד אחת לא היה נוגע בך! את כל כך מכוערת שאת לא שווה אפילו תמקום שאת לוקחת בעולם.. ואת לוקחת הרבה!!!!!! יה דבה מכוערת. אז תעשי טובה לכולם ופשוט לכי.... תעופי.. תתמוגגי מהעייניים שלנו. את יכולה לקחת את ניקיטה איתך.. אם בא לך..... וכמו שאמרתי קודם- תמצצי לי!!!!!!! יה פרה פותחת! reteoel

../images/Emo6.gifפחחחחחחח....../images/Emo60.gif

קרעת אותייייייייייייייי אני נשפכת פה מצחוק.... לא יפה.. למה פירסמת את מה שכתבת על אמא שלך... היא לא אשמה שהיא הביאה יצור כמוך לעולם... תרד ממנה קצת....

NiKi†a

New member
אתה כזה מעפן שאתה לוקח

את הקללות שלך מאתר?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........מטומטטטטטטטטטםםםםםם..... אתה לא יודע לקלל לבד?

NiKi†a

New member
לא אני לא רוצה לראות אותך.

אני מפחדת להסתנוור מהכיעור...

NuFiFiT

New member
אז אל תסתכלי במראה../images/Emo70.gif ../images/Emo85.gif

לכי תקפצי מצוק כדי לתקן את הפרצוף העקום שלך בעצם זה בלתי אפשרי!!

NiKi†a

New member
וואי, את פשוט מפגרת ולא מצחיקה

בגרוש... כדי שתמצאי חברים דחוף...זה חשוב. זה שלך יש פרצוף עקום לא אומר שלכולם יש פרצופים עקומים...מכוערת.

NuFiFiT

New member
מה הקשר יא מפגרת? ../images/Emo85.gif

לא ניסיתי להצחיק, אני מדברת אמת! לכי את תמצאי חברים יא חסרת חיים מזוכיסטית מטומטמת מה את נהנית מזה שמקללים אותך אה? לכי לכי תעזרי לאמא שלך לעבוד בזנות אף אחד לא יקח אותך יא מכוערת מפחדים ממך!

NiKi†a

New member
ככה מקללים אותך בבית?

ואת לא צריכה לגלות לנו במה אמא שלך עובדת..אני בטוחה שזה מספיק מפדח...והכלב שלי אמר שהוא יחזיר לאמא שלך את העודף מחר אוקיי? תגידי לה. אני לא זאת שצריכה למצוא חברים יא מסכנה..אף אחד לא מתקרב אליך בכלל (אמא ואבא לא נקראים אוקיי?) מה קשור מזוכיסטיתתתתתת????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת מה זה בכלל יא חתיכת מפגרת? חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה קשור נהנת שמקללים אותך? חחחחחחחחחחח.....אני מחכה שתקללי אותי או תחזירי לי או משהו, אבל את לא מצליחה בגרוש... תגיד לאמא שתעזור לך להמציא משהו טוב, בסדר? ומה קשור אף אחד לא יקח אותך? חחחחחחחחח.... זה שאליך אף אחד מתקרב לא אומר שאת צריכה לערב אותי... אני לא רוצה לשמוע מה עובר אצלך בבית יותר. זה עצוב כבר, שרמוטה.

NuFiFiT

New member
זונה ! ../images/Emo13.gif ../images/Emo85.gif

יואאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווו אני אכנס בך כל כך חזק שאת לא תדעי מאיפה צצתי!!!!!!!!!!!!!!!! יא מזדיינת נמאסת עליי כבר בטח אמא שלך כבר התאבדה והתהפכה עשרים פעם בקבר שלה על זה שהביאה כזאת מכה לעולם!!!! ותאמיני לי אני מבינה אותה עם בת כזאת כבר הייתי קופצת מהגיבנת המסריחה ש'ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NiKi†a

New member
לא אמא שלי דווקא פה בחדר לידי...

כנראה התבלבלת עם אמא שלך... חחחחחחחחחחחחח....רותם היא מנסה לאיים...חחחחחח.....'אני אכנס בך כל כך חזק' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את כזאת מעפנהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פשוט כזאת מפגרת שזה מפחידדדדדדדדדדדדדדד אסון טבע ממש, מאיפה הוציאו אותך? איך הוציאו אותך? הפוך? כי את פשוט מפגרת....כמה ילדה יכולה להיות מפגרת? כמה אבל? את פשוט סתומה!!!!!!

למעלה