סתם כדי להרגיז....

drz400e

New member
סתם כדי להרגיז....

ולהדליק , ולהתחמם לחורף הבא עלינו לטובה.

(ויסטלר באק-קאונטרי)

(אני כחימום נוסע לבית ספר לגלישת עפיפונים במאיה ריוירה במקסיקו
)

drz400e

New member
לחלוטין

אגס האלבומים האלה . תערוכת הסקי של טורונטו הריצו כמה תחרויות צילום בעמוד פייסבוק שלהם, ובנתיים בזכות האלבומים הישנים האלה כבר זכינו בשני כובעים, כפפות, אוזניות מלאות של סקאל קנדי, ושלוש חולצות של ליב-טק... נשאר רק הפרס הגדול- זוג סקי. מחר נראה.....

natyh

New member
אין דבר כזה ...

יש בית ספר בטולום המנוהל בידי מרקו האיטלקי .... אתה בטח חושב שאנחנו פה אהבלים.... ומעולם לא יצאנו את גבולות ארצנו ....

או לחליפין נסענו רק בטיול מאורגן לקלאב ...

http://www.oceanprokite.com/

תמסור ד"ש ותגיד שהתחזית לסופה פגעה בול ותפסה אותי עם הקייק בסיאן קה במיים אך למזלי קרוב מאד לחוף מבטחים .

natyh

New member
ולו היו מודדים

את מהירות החתירה שלי באותו יום מרגע זיהוי הסופה המתקרבת ועד לסיום החתירה שלושה ק"מ לחוף , הייתי ללא ספק זוכה באליפות הריביירה מאיה לשלושת אלפי השנים הקרובות ....היה במיים אתי גם וטרינר יהודי אמריקאי ,אך אותו הסופה תפסה בעומק, אורחי המלון סססיאק האצבע עלו על הגג כדי לצפות בסופו של הוטרינר האמריקאי האמיץ ... על לרדת למיים לעזור הם לא חשבו כלל....
למזלינו גם היהודי היקר הזה שרד .

drz400e

New member
אכן קבענו עם אושן-פרו :)

ואנחנו ישנים במלון היוגה בטולום. אני מקווה שהיוגים שם לא יגרמו לי לרצות לרצוח מישהו....

drz400e

New member
יש לך טיפים על בית הספר או האיזור?

התקשורת איתם קצת מעייפת , אני חייב להודות. אני יודע שזה מקסיקו והם קצת בדואים , אבל עדיין....

natyh

New member
לא משהו

בית הספר הדרכה בינונית ואין הרבה רוח אבל אתה כבר שם.
על האזור המון אני צריך להעלות את האתר שלי שוב כדי שתוכל לקרא , בגדול :
שחיה צלילה בסינוטס מערות המגיעות לים , לבקר גם בשל הא אתה ממש תאהב וגם בשארט שמורות ימיות, לשנרקל המון להמשיך לפליה דל כרמן ,לשחות עם כרישי לויתן באי הומבולט ליד קנקון , להפליג לקוזאמל ,, לבקר בציצאן איטצה פלא מדהים יומיים לפחות , כמה זמן יש לכם ?,

drz400e

New member
אין רוח?

זה אמור להיות אחד המקומות עם הכי הרבה רוח לגלישה בעולם.....

natyh

New member
לא יודע על מה הוא מדבר?

הסטטיסטיקה לא משקרת בדרך כלל, רוח חזקה ב 8 ימים שהייתי שם לא היה יותר מ 12 קשר חוץ מיום הסערה שאז היה 40+ , הרי כל התמונות משם הם תמונות של ים שטוח.

natyh

New member
יפה אז תחזרו שוב להשלמת חוסרים

אחד המקומות היפים מענינים ומקסימים ביותר בעולם .
, יש שם הכל , כפי שאין בשום מקום אחר, כשתטעם תרצה רק לחזור לשם , אניי אגב הייתי באוגוסט שזו היתה טעות חריפה . הזמן הנכון הוא מרץ אפריל לפני תחילת עונת ההורקנים .

drz400e

New member
אני מבין שאנחנו שם ממש בתחילת העונה

השניה... שמתחילה בנובמבר

natyh

New member
בהנחה שעונת ההוריקנים הסתימה

מקוה בשבילכם ....כאמור חתרתי שם בקייק בזמן סופה טרופית וזה לא היה אפילו לא הבקרוב .....
למרות שהשנה על פניו עונת הוריקנים חלשה מאד , על פניו הייתי מעדיף דצמבר כדי ללכת על בטוח .

למעלה