סתם כדי להבהיר משו

7percent

New member
סתם כדי להבהיר משו

להקות ניו מטאל "טהור" כמעט לא קיימות! כי רק ניומטאל נקי זה סגנון מונוטוני ומשעמם בתור אחד מהמאייפנים של להקה זה אחלה לכן ניומטאל כולל בתוכו הארדקור, מטאלקור, אימו, פ'אנקמטאל ניובריד וכל זה והפוך. ורוב הלהקות שאומרים פה הם שילובים... אין כמעט כזה להקת ניו מטאל... כי ניומטאל זה הגדרה גדולה מידי כמו להקת להקת מטאל, או להקת פאנק. ותתחילי לתפוס פרופורציות להקות כמו אל נינו ומיינדלס וכו' לא רק שהן לא "לא מוכרות" אלא הן כבר מגיעות לגבול המיינסטרים (לא שיש משו רע בזה, או בהן).

7percent

New member
אה, ועוד משו שישב לי על הלב

אואנסינס האלו או איך שאומרים אותם הזמרת- יש לה קול מהמם והיא גם שווה סוף :) אבל חוץ מהלהיט שלהם- שהוא שיר דיי מעפן רוב השירים שלהם ששמעתי הם מונוטונים ומשעממים ואין בהם שום דבר מיוחד או חדש ולכן לדעתי זה חרא דיסק.. המון פוטניצאל, אפס ניצול. ואני מאמין שעם הן היו קמות מהאנדרגראונד ולא ממפיקי ענק היה יוצא משו בסט.

Manic Subsidal

New member
נכון... הם באמת משעממים

אבל לדעתי, דווקא ללהקות אנדרגראונד יש נטייה להיות מונוטוניים ומשעממים, להקות שעובדות עם מפיקים וחברות גדולות מוציאות בדרך כלל שירים קליטים וחביבים יותר

T a L L L

New member
טוב...

דבר ראשון, בקשר לניו מטאל "טהור". יש הרבה להקות שעושות ניו מטאל בלי שילובים של פאנק, הראדקור וכ'ו. קח לדוגמא את קולד, הם עושים ניו מטאל "טהור" ם בכלל יש דבר כזה. קח גם Soil וDrowning Pool ז"ל ועוד הרבה להקות. בקשר לאוונסנס, אני מאוד אהבתי את הדיסק, לפי דעתי הוא מעולה ויש בו שירים מדהימים. ודיסק לא חייב לחדש משהו בשביל להיות דיסק טוב.

Manic Subsidal

New member
נו מטאל הוא בעצם שילוב של כל

אלה: Pאנק, Fאנק, היפהופ, אינדאסטריאל, הארדקור, מטאלקור, אמוקור עמהקור (מה הקטע של ה"קור"ים האלה!?)... כי אלה הסגנונות שהשפיעו על הסגנון. ויש להקות נו עם נטיה לכיוון סגנון זה או אחר.

T a L L L

New member
לא רק...

ניו מטאל הוא גם מין רוק אלטרנטיבי יותר כבד, בלי נטייה לסגנון אחר.

7percent

New member
חח לסיכום

כולכם כמעט מסכימים אותי.. גם אל באתי פה בשביל להתווכח או משו שפוט זה הציק לי מהשיטוט בפורום.

T a L L L

New member
כולם?

שני אנשים הגיבו להודעה שלך, אני אחד מהם ואני מאוד אוהב את אוונסנס ואת האלבום Fallen...

למעלה