סתם יושבת וכואבת...

ליטלי30

New member
סתם יושבת וכואבת...

בין נסיון אובדני אחד לשני רואה תכתכים ומנסה שוב בין כל דימעה וחוסר נשימה מתפללת לאלוהים שיקח נישמתי..לבד במלחמת חיי אני נימצאת אחת שנתנה בי תיקווה נעלמה לה. דבר לא נותר בעולמי השתיה המרה גומרת אותי יותר מיום ליום לא יודעת כבר מזה אוכל שתיה חמה או קרה מה זאת שינה ...רודפת ומכורה לאלכוהול כמו מטורפת מנסה להגיע ליום מותי קשה לי נורא , לבד בתוך הכאב נילחמת ושוקעת יותר ויותר.
מה כבר יש לי לחפש פה בעולם לבד נותרתי בלעדייה אין לי פה כלום דבר לא קיים לי בלעדייה האור של חיי היא.

מי אני7

New member
היי

נשמע שמדובר במישהי מאוד משמעותית עבורך..

אני לא מכירה את הסיפור וחלילה לא רוצה להגיד דברים שיגעו בנקודות רגישות.

אם בא לך לדבר ולהתפרק..אני פה בשבילך!

תהיי חזקה

lital172

New member
מאוד מזדהה

ומבינה את הכאב. ולהיות תלותית זה לא פשוט. בגלל זה השיעור הכי חשוב אולי שלמדתי בחיי זה אף פעם לא לקחת בן אדם אחר ככל העולם שלנו. לדעת להפריד. ולא להתערבב. אם אין אותה אז אין אותי. מבינה? זה אפשרי באמת. אני מנסה תמיד להגיד לעצמי שקשה לי עם פרידות שאולי היה לבן אדם תפקיד בחיים שלי לתת לי משהו . ללמד אותי או ללוות אותי בשלב כלשהו ועכשיו הדרכים מתפצלות.. וצריך להודות. לנצור ולהמשיך בדרך. זה כואב. אבל אחר כך אפשר לנשום שוב. ולא משנה במה תטביעי את הכאב אם זה באוכל או בשתייה... זה לא מה שיעזור ללב לכאוב פחות. את בטיפול? הולכת לשיחות? תרצי לשתף יותר? אנחנו כאן.

ליטל

עצוב לשמוע עם מה את מתמודדת וכמה קשה לך.
מי יודע על המצב שלך?
והאם ניסית לקבל עזרה מקצועית?

כולנו כאן יודעות מה זה להיות בתהומות גדולים של הרס עצמי וכולנו כאן יודעות כמה מצוקה פנימית מרגיש אדם שהורס את עצמו ככה.
תמשיכי לכתוב לנו, מקווה שתמצאי כאן אוזן קשבת ונחמה.

ליטלי30

New member
לבד בעולם אפל ועכזר !!

לא מטופלת באף מקום ואין מי שעוזר לי לבד אני נימצאת בתוך עולם שחור נילחמת לבדי את מלחמותיי בתוך דימעותיי וכאביי ,
כאב שבלב ובנשמה אותי הכניעה וגמר בעצב בתוך האפלה לבדי אומרת תודה ולהיתראות לחיי שמה סוף כי בלעדייה אין על מה לחיות רגשות עצומים בכאבים אשר אותי הפילו לקרשיים ללא חיים ללא כל תיקווה אמרתי את מילתי האחרונה כואבת ונואשת אני נעלמת מין העולם הקר והאפל הזה עולם פשוט עכזר ....

למעלה