סתם יום

rubber duck

New member
סתם יום

לא יודע לא מבין סתם אין לי כוח לעשות כלום סתם לא בא לי לא יודע למה ולא מבין וכל מה שאני עושה פשוט לא הולך ואם זה הולך אני לא מרוצה מזה לא יודע מה זה שרון

שבילים

New member
כן, יש כאלה ימים

למרות שאנחנו נורא רוצים שהכל יהיה ורוד תמיד. ולמרות שלפעמים נורא רוצים לראות את הצד החיובי של החיים ו/או של כל דבר בחיים. יש גם ימים שהעצבות מעיבה עלינו. (לא יודעת מה קרה לי שאני משתמשת בעברית של ביאליק, אולי זה מין מוזה כזאת). אז אם אין לך כח לעשות כלום, מותר לך להאט את הקצב. ואפילו לנוח. מה רע בזה? שום דבר לא יברח. ואף אחד לא ירדוף אחריך. כל מה שאתה עושה לא הולך? אז זה מין יום כזה. היום לא הולך, מחר יש הזדמנות חדשה. בכל בוקר כשזורחת השמש נפתחות הזדמנויות חדשות. זאת תמיד הזדמנות להתחלה מחדש. ואתה לא חייב להיות מרוצה. מותר להגיד: לא לזה התכוונתי ולנסות לשנות. לנסות ולנסות עד שזה כן יהיה "זה". נטע

אורלי_ל

New member
היום זה היום

בו הייתי שנארת בכיף בבית ובמיטה, אחרי יום ולילה קשים שעברו עלי (סדנת רייקי למי שמתעניין
) אלא שהיום זה היום של העוזרת ואני לא אוהבת להסתובב בין הרגליים כשמנקים לי, אז קמתי מוקדם והתחפפתי כשהיא הגיעה, הייתי ב- 2 חברות כ"א שמשום מה לא מצאית אותן (פיזית. קשה למצוא את הבניינים האלה), אח"כ הסתובבתי לי בקניון, קניתי מכנסי טרנינג, וחזרתי לבית נקי. איזה כיף. זה נכון שהמצב הכלכלי די בטטה בארץ הזו, אבל דבר אחד טוב אני חייבת לציין כן יוצא מזה - בגדים בזול! זהו זה. שמש בחוץ ואני יוצאת להליכה. צ´או

soulbird

New member
זהו היום זה הזמן זה הרגע

החופש קורא לי מבין ה... (לא זוכרת את המשך השיר)
אממממממממ אני משחקת לי עם הפוטו פלופ
עושה משהו מהמם ל bob marley היה התהפך בקיברו אם היה רואה
חחחחחחחחח

שמעתי שלשום את פוליקר שר זאת

בחי. מומלץ ביותר. אבל כדאי לכלול קצת צעקות..:)) אני

~דויד~

New member
אין דבר כזה

כל יום הוא הזדמנות נפלאה. כל יום הוא מיוחד במינו. כל יום יש אלפי אפשרויות לדברים שניתן לעשות, רק שלא קל לראותם. לא קיים ביקום דבר כזה: "סתם", לא קיים. ושיהיה לך יום נפלא, שרון

למעלה