סתם יום של ככה...

סתם יום של ככה...

רוצה רק לחשוב שאני בסדר רוצה לחשוב שאני מתעודדת בין רוח שמיים גלים ומים פוסעת אל כלום לעוד חיוך של יום יומיים אתה אומר את אומרת וגם אני לכם אומרת להיות מאושרים ובין מילים ובין דברים ובין לרצות ולהיות מאושרים הדרך כואבת הלב כואב והדרך פתאום ארוכה וכל כך רחוקה אני הולכת ממך מתרחקת יותר ויותר אל עצמי לבדי רק שלי הלב שלי איתי עכשו בודד מתבודד מרוב כאב אני יודעת שזה עצוב אני יודעת שאני בחרתי ללכת ממך בא לי לצעוק כל כך בא לי כל כך אבל שותקת עוד קצת בולעת את מה שנשאר מעכלת בתוכי את הכאב שלי השמש למעלה וכוכבים וירח ולי בחיי היית רק אורח רוצה לחייך להביט שוב למעלה אך אין בי כוח פשוט אין חושבת על יום המחר שיגיע חושבת על דמות שתופיע אבל הכל שחור אין כבר אופק אין כבר אור אני רוצה להאיר את הדרך לעצמי לליבי אך כבה האור בין אנשים חברים אוהבים שמיים ומים מחייכת אליכם רוצה לעזור לכם אך אין לי כח לעצמי שואלת אותו את הגדול במרומים מי לי לעזר יבוא מי הוא לי והוא לא עונה כמו תמיד שותק ובוחן אותי שוב ואני שם עם עצמי ואתם שם לבד וכולנו עם אחד פעם למעלה פעם למטה ועכשו פתאום הכל שקוע אולי עוד רגע ואולי עוד שניים אולי עוד יחייכו שפתיים השפתיים שנשקו לך בחום בין ליטוף אחד לאחר והגוף שעכשו כואב רוצה להשתחרר בין ידייך אך אני כאן רחוק ואתה עוד יותר שם באופק רחק אני יודעת שקשה לך אני יודעת שקשה לי גם אבל מחר אולי באמת יהיה יותר שמח וטוב שהאופטימיות אל ביתי תחזור ושמש תאיר לי שוב ושוב אחייך אל הגדול במרומים השומר עלינו שבוחן אותי כל כך עכשו ולכן איני נשברת.

*יערית

New member
מתוקה שלי...../images/Emo24.gif

כל מה שהיה לי לומר לך אמרתי.... נשאר לי רק לברך אותך שהדרך תאיר לך פנים, ושההוא בשמיים בורא עולם..יענה למשאלות ליבך! אמן ואמן!

maof

New member
הלו מזל יש מישהוא../images/Emo82.gif

תיתקרבי לרגע שאני אסביר לך שהדברים שונים שהדברים ניראים אחרת שגם ביום של קיץ מטפטף הגשם לפעמים אבל זה לא המבול זה רק הענן שעבר ועננים דרכם להמשיך עם הרוח
מעוף

אני בבית עם עננות גבוה

עננים גדולים ושחורים מעל מחכה שיעברו מעל וילכו למקום אחר ושמש שוב תחזור ..... תודה מעוף תודה יערית

maof

New member
אחותי ../images/Emo13.gif

שמעי לרגע את זה....שמכיר את כל הארץ לאורך ולרוחב סוף הדרך הזאת....ממש בעוד 10 מטר.... יש פניה ימינה דרך חדשה לגמרי ללא עליות רק ירידות והיא ניקראת כביש חוצה עננים
תקשיבי לי תנסי.....10 דקות וכל הרמזורים מאחוריך
מעוף

*יערית

New member
קראתי לדני רופ....

הוא לא האמין כשאמרתי לו שיש כאן עננות גבוה...הוא אמר לי: היא מדמיינת..היא מציירת אותם בעצמה..... וברגע שתפסיק את המיכחול הכל יחזור לשמיים כחולים ובהירים עם שמש זורחת בחמימות נעימה
והמשיך ...יאללה אל תפריעי לי יותר בתחנה המטרולוגית שלי יותר!!!!!!!

היו רגעים שחשבתי שהם נעלמו

אבל זה היה סתם לפרקים יצאנו לסרט ומשחקים ובין היתר פגשתי חברות שדיברנו ומעט צחקנו היה נחמד אבל בדרך ישבנו במונית וראיתי איך העננים חוזרים מעל שקרן הרופ הזה .........

ימים של כן,ימים של לא

ימים רבים של אולי,כך אומרות מילות השיר ואני אומרת לך ,מזל,בחרת לך דרך חדשה,בחרת לך דרך של התנסות ולא של המתנה.כן,הדרך לעיתים קשה אך נסי לרגע קט לחשוב,האם קודם,כאשר ישבת ולא עשית כלום עם עצמך היה טוב יותר? כאשר הולכים בדרך חדשה,לא תמיד יודעים את הצעדים,הדרך לא מוכרת ויש לנהוג בה בדרך של ניסוי וטעיה,נראה לי כי זה בדיוק מה שאת עושה. את חווה שינוי,שינוי הוא תהליך ובתהליך הזה ,הרבה פעמים ישנה נטיה ללכת מקיצוניות אחת לשניה,רק אחר כך מוצאים את שביל הזהב,את האמצע. במקום הזה בו את למדה,יש ימים שמחים ,ימים עצובים וגם סתם ימים זה הכל חלק מהתהליך.כאשר תלמדי את הדרך,את הצעדים אני בטוחה שתמצאי גם את נקודת האיזון. ועד אז? קחי לך
כצידה לדרך ואף פעם אל תשכחי שכל חוויה,כל התנסות היא שעור שבא ללמד אותך משהו,נסי ללמוד את השעור כדי שלא תצטרכי לחזור על המבחן...

אוייייייייייי

כן אני בימים של ככה צחקתי שוב לכמה רגעים בחיי יערית את קורעת אותי מצחוק אבל השיט עוד כאן נראה עוד יעלם........ תודה ניצתי

טוק טוק ..מי שם ...זאת אני ה...

סתם סתם קצת מרגישה יותר נעים למרות הכל לא יודעת איך אשן ולאיזה יום אקום אבל מקווה שאקום ליום טוב יותר למרות שמחר זה יום הלשכה ואוף צריכה ללכת עם הילדים אבל מאמינה ומקווה שיחזור החיוך אל פניי ואם לא מחר אז עוד יום לא נורא תודה לכם מקסימים שכאלה.

שחף 1

New member
מזליקה ../images/Emo24.gif

מזליקה קודם כל קבלי
ותרשי לי לומר לך שיש עתיד ולפחות כרגע מנקודת המבט שלי הוא נראה ורוד ואת קחי את עצמך איספי את כוחותייך והסתכלי רגע מעבר לפינה האפורה הנמצאת כרגע בחייך האם את לא רואה את העתיד הורוד מאוד יכול להיות שכרגע רע לך אבל כידוע לך אנו לא במשחק אשר אפשר להגיד "שברו את הכלים ולא משחקים" אנו במשחק החיים ובמשחק הזה יש רגעים ורודים רגעים לבנים רגעים אפורים וגם רגעים שחורים רק זכרי שיש אנשים שאוהבים אותך ודואגים לך ורוצים את טובתך אז בבקשה קומי עם שיר חדש בלב וזכרי יש לך חברים אשר אצלם את יכולה לשפוך את הלב בואי התקרבי עוד קצת קבלי
עוד קצת עוד קצת קבלי
עוד קצת עודדדדדדדדדד קבלי

בדיוק בזמן שחף לא יודעת מה הייתי

עושה בלעדייך חבר אמיתי שכמותך הנעים קצת אבד וחזר עוד שחור אבל לא נורא שוב לומדים עוד ועוד תודה איש מתוק תודה חבר

אח יה שחף אתה נשמה טהורה

הייתי חייבת לחזור לכאן שוב ולהדביר לך נשיקה
ועלייך באמת צריך להשיר את השיר של שרית אתה תותח אין אין עליך מתה עליך......

ועברו כבר שעות ודקות ושניות...

וקוראת את עצמי כל כך עצובה ולא ברורה ולך ולכם שלא מבינים ולאלה המכירים אותי ותוהים לא נכתב על... ולא דובר על... דיברתי לעצמי מתוך מכלול של דברים ואולי חלקם לא ברורים ולא מובנים וטוב שכך הכי חשוב אני הבנתי אותי ואני שוב רוצה להגיד תודה לחברים המתוקים שלי כאן מרגישה המון יותר טוב וכיף לי לכתוב זאת שיהיה לכם לילה טוב וימים טובים יותר מוארים ונעימים שלכם -מזל

למעלה