סתם יום של חול

הצופה.

New member
סתם יום של חול

ישראלי נרצח לעיני ילדיו האיש, תושב גוש קטיף, נורה למוות כשנסע במכונית בציר כיסופים. צה"ל מכתר מבנה שאליו לפי החשד נמלט המחבל. בלילה נהרגו שני פעילים של הג´יהאד-האיסלאמי במחנה הפליטים דיר אל-בלח. צה"ל עצר במקום עשרה תושבים, בהם שלושה מבוקשים (חדשות) דבר של מה בכך יום יומי אף אחד לא מניד עפעף כאילו כלום העיקר את טאקילה שהפורום אהבתה חסמו בגלל??? תחזרו לפרופורציות פנטום הצופה סקסו נשית ברדקיסטית וכו סה"כ ניקים שאפשר להחליף אני לא הבנתי את האווטינג.. היתה כתובת? היה שם ושם משפחה?

צודק!

ישנם דברים חשובים יותר מהוירטואליה... ישנם חדשות ברומו של עולם... ישנו עולם רצחני ומזוהם אי שם במסך הטלויזיה... ישנם עוד דברים חשובים יותר מפורום זה... אבל.... פנטום הצופה סקסו נשית ברדקיסטית וכו אינם סה"כ ניקים, הם אנשים שמזוהים עם השמות האלה באופן ויזואלי, ישנם כאלה שגם משפחותיהם מכירות את הניקים האלה. אותם אנשים לא תמיד ברצונם לשנות ניקים, בדיוק כמו שאם תריב עם השכן ממול לא תרוץ ישר למשרד הפנים להחליף שם.... שמך הוירטואלי מזוהה איתך גם אם תעלם יום אחד, השם ישאר כאן לפחות עד אחרון הכותבים מדורך אי לכך ובהתאם לזאת, לכל אחד מאיתנו יש את החובה לזכור זאת ולחרוט זאת בשכלו. אז נכון, ישנם דברים חשובים יותר מזה.... אך לכל אחד מאיתנו הדבר החשוב ביותר באותו הרגע זה מה שנוגע לו עצמו.... שב"ש

צופיטו

לפעמים אני תוהה, האם אתה באמת קשקשן, או שסתם אין לך מושג מה אתה מקשקש. העיקר לקשקש ולכשכש. שבת שלום לך, בעל המונופול על הרגישות. סקסופון

הצופה.

New member
היי ../images/Emo13.gif

האמת בהתחלה רציתי להעלב אבל לא היה לי זמן הייתי עייף החלטתי לישון ואחרי זה להעלב שוב אבל עכשיו זה נראה אחרת אני ממש מעריך את מה שכתב איך הוא עלה על זה אני לא יודע אבל אני פה בשביל לקשקש ממש גאון איך עלה על זה?

בוטן מתה עליך../images/Emo25.gif

הקשקשן הכי סקסי בפורום
אין עליך בעולם <כבר אמרתי את זה>

למעלה