סתם טפט פשוט שאין בו הרבה
O ofrikit New member 30/7/03 #6 נצל"ש (אם ככה כותבים) ../images/Emo9.gif יש למישי אולי טפט של בריאן וג'סטין מיוחד כזה
A ayaliar Well-known member 30/7/03 #7 השיפוץ עזר! הרבה יותר יפה לדעתי והנה טפט של בריאן וג'סטין שעשיתי היום. אני לא יודעת אם הוא מיוחד אבל הוא בהחלט נחמדון
השיפוץ עזר! הרבה יותר יפה לדעתי והנה טפט של בריאן וג'סטין שעשיתי היום. אני לא יודעת אם הוא מיוחד אבל הוא בהחלט נחמדון
O ofrikit New member 30/7/03 #15 איזה חמודות... תודה תוד תודה...הם כאלה יפיייייייםםםם!!!!!!! כול הטפטים,כול כך כל כך מדהימים!!
J justagirl182 New member 30/7/03 #5 אני דווקא אהבתי יותר לפני השיפוץ וזה מכבב כעת על המסך שלי, עד שהאח המרושע יבוא ויהרוס הכל. נטע את נפלאה
אני דווקא אהבתי יותר לפני השיפוץ וזה מכבב כעת על המסך שלי, עד שהאח המרושע יבוא ויהרוס הכל. נטע את נפלאה
ל לילי 22 New member 30/7/03 #11 נצל"ש רנדי וה"חבר"-בן דוד הבחור/ה שצילמ/ה אותם הסכימה לשחרר עוד כמה תמונות מהאירוע בגלריה.יש תמונה קצת יותר ברורה של הבן דוד של רנדי.
נצל"ש רנדי וה"חבר"-בן דוד הבחור/ה שצילמ/ה אותם הסכימה לשחרר עוד כמה תמונות מהאירוע בגלריה.יש תמונה קצת יותר ברורה של הבן דוד של רנדי.
G g a g a New member 30/7/03 #12 תודה רבה לך ../images/Emo13.gif הרגה אותי התמונה עם הכיתוב: this guy is not a happy camper