סתם חשבתי..

• פותח הנושא obz4
  • פורסם בתאריך

obz4

New member
סתם חשבתי..

אמינם באלבומים הראשונים שלו בעיקר ובראיונות בטלויזיה וברדיו ליכלך על כל העולם אז חשבתי איך זה שהוא אף פעם לא נתן איזה הערה אנטישמית נגד יהודים כשבארה"ב האנטישמיות היא גדולה?

Envenom

New member
../images/Emo45.gif

אמינם יורד על אנשים מסוימים, הוא לא יורד על קבוצות של אנשים, ובמיוחד לא על פי הגזע שלהם

KingpinEX

New member
הוא בתעשיה של שחורים

לא נראה לי היה עוזר לו להפוך להיות אנטישמי... בכל מקרה לרדת על הומוסקסואלים לא פוגע... אפילו עוזר

KingpinEX

New member
זה באמת נגד יהודים אבל אם אתה גזען

אז כל המיעותים לא יאבהו אותך, כי מיעותים לא אוהבים גזענים. אם מישהו ישנא כושים נגיד את תרצי להיות חברה שלו?

®NuLy®

New member
שאלה קשה....

אבל אני לא חושבת שתימצא מישהו שהוא לא גזען בצורה מסויימת.. לכולם יש סטיגמות על אנשים. למשל אני שונאת פאקצות. זאת גם גזענות.

angela12

New member
רק היום היה לי ויכוח על זה

פקאצה- פרחה קטנה וצעקנית או פרחה מצויה אף אחד לא ממש סגור על זה

galileho

New member
לא כל כך ...

כי פאקצות זה לא עם כלשהו או צבע או סוג... זה סוג התנהגות ... אם את שונאת את ההתנהגות הדביקה הזאת זה לא גזענות כי כל הפאקצות מתנהגות ככה... אבל נגיד שחורים אז את לא יכולה להגיד שאת שונאת את כולם כי הם אותו צבע אבל לא אותו אופי. ניסיתי להסביר הכי ברור שאפשר למרות שלא יצא לי

KingpinEX

New member
המוזיקה שלו לרוב פונות לגברים

הטורוסקשואלים צעירים, רוב הגברים ההטרוסקשולים הצעירים לא אוהבים גייס... אהה? אהה? מוצאים תקשר?

KingpinEX

New member
כמו שבריטני פונה לteenage girls

ככה אמינאם פונה ל teenage boys לא צריך לחשוב יותר מידי...

אז כנראה שכן צריך לחשוב יותר מידי

כי אני חושבת שאין בכלל קשר אם זה לבנים או בנות ומנסה בכלל להבין איך הגעת לזה....... ובכלל כמו בריטני גם אמינם פונים לכל בני הנוער בנים בנות וכו ואפילו כמו שמישהי אמרה פה<מצטערת אני לא זוכרת מי> שהיא ראתה סבא בן 60 ויותר עם חולצה של אמינם. הוא פונה לכולם. לכל מי שמתחבר לשירים שלו.

KingpinEX

New member
כל מי שמתחבר לשירים שלו הם בדרך כלל

teenage boys כמו שלבריטני מתחברות teenage girls אבל זה לא אומר שרק בנות או רק בנים יאהבו את המוזיקה... קהל ידע אומר מה הקהל הגדול ביותר האחוז הגדול ביותר הוא לא אומר שכל מי שמאזין לאמינם הוא בן.

למעלה