סתם חשבתי

D gitaL

New member
סתם חשבתי

אולי נפרסם את הALLIANCE בפורומים של UTOPIA TMPLE ?? זה יכול להות ממש טוב אבל חשוב להגיד שאנחנו לא ממש אליאנס אלה יותר קבוצת שחקנים ישראליים מה אתם אומרים?

La Gamba

New member
פרסמתי את זה שם כשהקמתי

את הפורום, אבל אם אתה רוצה, אתה יכול לפרסם שוב

ShadowFlash

New member
ממממ

אני מדגיש את זה!!! אנחנו לא אליינס!!!!! כי אם אנחנו כן אין שום סיכוי שאני משתמש בו באייג' הבא לכן אל תרשמו ואל תפיצו את זה!!!!

D gitaL

New member
אני מצטט את עצמי

"אבל חשוב להגיד שאנחנו לא ממש אליאנס אלה יותר קבוצת שחקנים ישראליים מה אתם אומרים?"

Timekeeper

New member
עדיף שלא

אני מציע לך לא לפרסמם. חוץ מזה שאתה מרגיז אותי אם פרסום ההתקפות שלך בפורום הזה, דבר דיי טיפשי כי אף אחד לא מתרשם, אתה גם מציע רעיון דיי שטותי. יש פה אנשים שכבר מעורבים ב- ALLIANCES אחרים, ורואים קבוצה זו כמספר שחקנים ישראים שמדברים קצת- אנשים כמוני, כמו סוסליק או סי-פאנק, כבר נעורבים בדברים כאלו ולא רוצים שגם זאת תהיה ALLIANCE כי אז אנחנו פשוט לא נכנס לאתר הזה.

La Gamba

New member
אמרתי זה

"ALLIANCE" רק בלי שום דרגות, משהו רשמי, התקפות משותפות, גאנגאפ, דיפלומטיה, ובעצם, אין כאן שום דבר שדומה לברית, פרט לעובדה שיש כאן פורום. קראתי לזה הברית הישראלית, סתם. ברור כי ברית שמבוססת רק על שחקנים ממדינה קטנה כמו שלנו, לא תתקיים. והסברתי במכתב הפתיחה עד כמה זה לא רשמי, ועד כמה זה עשוי מקש.

למעלה